In het bedrijf EXS Spermsafe denken ze creatief, tijdloos en modieus. Met hun EXS Glowing – – 100 Pieces bieden ze een revolutionaire ervaring in intimiteit en verleiding. De EXS Glowing – Condooms – 100 Pieces zijn van de modernste technologie, stijlvol en draagt bij aan een veilige en plezierige seks-ervaring. Hieronder vind je een aantal eigenschappen van EXS Glowing – Condoms – 100 Pieces:

– Gemaakt van lichtgevend latex om extra spanning en verruiming te creëren tijdens de geslachtsgemeenschap
– Het stimuleren van de geslachtsorganen met een sensuele gloed
– Lengte van 9 cm met een 56 mm omvang
– Dunner dan andere condooms
– Elastisch en smakeloos

Wat is EXS Glowing – Condoms – 100 Pieces?

EXS Glowing – Condoms 100 Pieces zijn een revolutionaire manier om intimiteit te bevorderen. Gemaakt van lichtgevend latex en door ontworpen door seksuologen is de EXS Glowing – Condoms – 100 Pieces bewezen veilig terwijl ze bijdragen aan een geweldige sensuele ervaring. De EXS Glowing – Condoms – 100 Pieces heeft een extra remming voor de geslachtsorganen, waardoor je volledig in de stemming raakt. De extraremming wordt gerealiseerd door een extra laag lichtgevend latex wat een sensuele gloed creëert.

Hoe gebruik je de EXS Glowing – Condoms – 100 Pieces?

EXS Glowing – Condoms – 100 Pieces kunnen heel eenvoudig en veilig en interval worden gebruikt. Voordat je begint met het gebruik van de condoom is het belangrijk dat je het los krijgt van de verpakking. ALTIJD EERST OF DE CONDOOM GOED PAST OP DE GROOTTE VAN DE PENIS. Als je er zeker van bent dat de condoom goed past, moet je de condoom er voorzichtig overheen doen. Draai de condoom stabil en over de penis, zodat er geen luchtblaasjes of plooien ontstaan. Als je klaar bent met het gebruik, trek de condoom dan van de penis af en gooi de condoom vervolgens weg in een afvalbak.

Voor wie zijn de EXS Glowing – Condoms – 100 Pieces bedoeld?

EXS Glowing – Condoms – 100 Pieces zijn vooral bedoeld voor volwassenen die op zoek zijn naar een extra kinky ervaring tijdens de geslachtsgemeenschap. De extra gloed van de betreffende condooms kan gedurende de liefdaagsactiviteit een surrealistisch moment creëren waarvan de betrokken partijen nog lang zullen herinneren. De condooms kunnen worden gebruikt in combinatie met andere toys en speeltjes.

Hoe kan EXS Glowing – Condoms – 100 Pieces je seksleven verbeteren?

EXS Glowing – Condoms – 100 Pieces biedt een uitzonderlijke belevenis door de extra laag lichtgevend latex. Door deze extra laag aan latex zal de geslachtsgemeenschap op een nieuwe manier worden ervaren waarin de erogene zones extra intensief aangestipt en gestimuleerd worden.

Met welke andere speeltjes en toys kun je EXS Glowing – Condoms – 100 Pieces gebruiken?

EXS Glowing – Condoms – 100 Pieces kunnen worden gecombineerd met andere speeltjes en toys om een nog intensievere ervaring te creëren. Denk hierbij aan massagelotions, erotische olies, , kuisheidsgordels, en andere toys die gericht zijn op intensiever seksueel genot.

Hoe moet een EXS Glowing – Condoms – 100 Pieces gereinigd worden?

EXS Glowing – Condoms – 100 Pieces moeten na ieder gebruik goed worden gereinigd en voorzien van een nieuwe, droge verpakking. Zorg er altijd voor dat je de condoom goed reinigt in een desinfecterende oplossing, zoals alcohol of een speciale condoomspray. Vervolgens laat je de condooms verzegeld in de verpakking rusten.

Raden wij u aan om de EXS Glowing – Condoms – 100 Pieces te proberen?

Absoluut! We raden u ten zeerste aan om de EXS Glowing – Condoms – 100 Pieces in te slaan bij Ladykiller.nl. Ze bieden een breed aanbod aan condooms waarmee je je seksleven naar een nog hoger niveau kunt tillen. EXS Glowing – Condoms – 100 Pieces biedt je ongekende sensualiteit, erotiek, veiligheid en ritme. Je seksleven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701005702