EXS Extra Safe – – 144 Stuks bieden je veel veiligheid en comfort tijdens seks. Ook als je meerdere malen seks hebt, blijven de EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks in juist in vorm. De condooms geven je een intenser gevoel en zorgen op hun beurt ook voor een veilig gevoel tijdens de seksuele handelingen.

Hieronder volgen de eigenschappen van EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks:

• Geschikt voor het multiple plezier
• Extra veilig
• Extra comfortabel
• Slank design voor een betere fit
• Ultradunne wanden voor een intense sekservaring
• Geprobeerd en getest volgens reguliere normen
• Kwaliteit gecertificeerd

EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks zijn condooms waarmee je jezelf kan wapenen om een onveilig gevoel tijdens seksuele handelingen te beperken. De extra dikke wand zorgt voor een uitzonderlijk gevoel tijdens de seks. De condooms hebben een extra dunne wand die zorgt voor betere grip en verminderd het slippen

Wat zijn de EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks?

EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks zijn condooms die gemaakt zijn van een zeer comfortabel materiaal waardoor je een extra gevoel tijdens de seks ervaart. Het design is zo vormgegeven dat de vorm perfect aansluit en het materiaal zorgt voor extra veel veiligheid tijdens de seksuele activiteiten. Door het extra dikke materiaal voelen de condooms dé ultieme veiligheid voor zowel jezelf als je partner. Door de extra dunne wanden voelt de EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks zijdezacht aan, waardoor je een zeer intens gevoel ervaart.

Hoe kan de EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks gebruikt worden?

EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks kunnen gebruikt worden tijdens seksuele handelingen met je partner. De condooms hebben een unieke vormgeving waardoor ze perfect aansluiten. Ze voelen zeer comfortabel aan en zorgen voor minder slippen. Daarnaast beschermen de condooms je tegen zwangerschap en soa's. Ga je meerdere malen tot de seksuele handeling over, dan bieden de condooms extra veel comfort en veiligheid.

Voor wie zijn de EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks bedoeld?

EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks zijn bedoeld voor iedereen die seksuele handelingen wil uitvoeren met één of meerdere partners. De condooms bieden je extra veel veiligheid en comfort tijdens de seksuele handelingen en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Hoe kunnen EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks je seksleven verbeteren?

EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks verbeteren je seksleven door het extra comfort en veiligheid dat de condooms bieden. Je bent volledig beschermd tegen zwangerschap en soa's, maar de condooms maken het ook extra intiemer. Door de slanke vorm en extra dunne wanden voel je nog meer intens van elkaar tijdens de seksuele handelingen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks gebruiken?

EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks kunnen gebruikt worden in combinatie met andere speeltjes und toys die je in de sekswinkel kan krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een of een lubrificatiegel die de sensatie tijdens de seksuele handelingen nog meer verhogen. Er zijn ook verborgen speeltjes en toys die je in de sekswinkel kan krijgen waarmee je de seksuele handelingen nog meer kunt verrijken.

Hoe moet de EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks gereinigd worden?

EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks moeten op de juiste manier gereinigd worden. Na de seksuele handelingen dien je het condoom voorzichtig te verwijderen en af te wassen met lauw water en milde zeep. Gebruik vervolgens een zachte doek om het condoom aan te drogen en bewaar het vervolgens op een koele, droge plek.

Word door ons aangeraden om de EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks te proberen en in onze seksshop Ladykiller.nl te kopen?

Absoluut! Wij raden je aan de EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks te bestellen uit onze seksshop Ladykiller.nl. De condooms zijn gemaakt van een zeer comfortabel materiaal waardoor je een extra gevoel ervaart. Bovendien zorgen de extra dikke wanden voor een ultiem gevoel. Zo ben je niet alleen beschermt tegen zwangerschap en soa's, de condooms zorgen ook voor een extra intens gevoel. Bestel de EXS Extra Safe – Condooms – 144 Stuks vandaag nog in onze seksshop en ervaar het ultieme gevoel waar je naar zoekt.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701000516