EXS Extra Safe – – 12 Stuks bieden u veilig plezier tijdens seksuele activiteiten binnen de relatie. Ze zijn gemaakt van latex, wat je benodigde comfort en veiligheid biedt maar tegelijkertijd een aangenaam gevoel biedt. De EXS Extra Safe – Condooms zijn uitgerust met een smaakarme vloeistof, die je seksuele ervaring bevordert. Daarnaast zijn ze zo gemaakt dat ze tegen mechanische schokken en chemische stoffen kunnen. Deze condooms zijn verkrijgbaar in dozen van 12 stuks, wat ideaal is voor gebruik met je partner.

Wat is EXS Extra Safe – Condooms – 12 Stuks

EXS Extra Safe – Condooms – 12 Stuks zijn condooms die u een uitstekende seksuele ervaring kunnen bieden. Ze zijn gemaakt van lichte en dunne latex, die je een aangenaam gevoel biedt terwijl je het benodigde comfort en veiligheid krijgt. De smaakloze vloeistof op de orale en anale condooms zorgt ervoor dat je seksuele ervaring prettiger loopt en dat er geen afschuwelijke smaak aanwezig is.

Hoe gebruik je EXS Extra Safe – Condooms – 12 Stuks

EXS Extra Safe – Condooms – 12 Stuks kunnen zowel anale als orale seksuele activiteiten en zijn gemaakt om mechanische schokken en chemische stoffen zoals afrodisiaca, oliën en te weerstaan. Voordat je ze op je lid aanbrengt, zorg je ervoor dat je je handen goed wast. Als je de EXS Extra Safe – Condooms – 12 Stuks hebt aangebracht, verwijder je de penis voorzichtig zodat er geen sperma lekt. Als het condooms heeft gedaan met het dienen van zijn doel, verwijder je heel voorzichtig.

Voor wie is EXS Extra Safe – Condooms – 12 Stuks bedoeld?

EXS Extra Safe – Condooms – 12 Stuks zijn bedoeld voor iedereen die bereid is om betrouwbare bescherming te bieden bij seksuele activiteiten. Ze zijn perfect voor gebruik met een partner, alsook zowel voor anale als orale seks. Ze zijn gemaakt om comfort en plezier te bieden, ook wanneer je de specifieke voorzorgsmaatregelen niet kunt nemen bij het gebruik van andere condooms op basisvan latex.

Hoe verbetert de EXS Extra Safe – Condooms – 12 Stuks je seksleven?

EXS Extra Safe – Condooms – 12 Stuks kan je seksleven op verschillende manieren verbeteren. Ze zijn gemaakt met een vloeistof op de orale en anale condooms, wat je seksuele ervaring bevordert zonder een smaak achter te laten. Ze bieden je ook een extra comfort dat veel andere condooms niet bieden. Ze hebben namelijk een speciale smaakloospleister, wat je een perfecte pasvorm garandeert die bijna als omarmend aanvoelt als je aan seks begint.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de EXS Extra Safe – Condooms – 12 Stuks gebruiken?

De EXS Extra Safe – Condooms – 12 Stuks kunnen gebruikt worden met verschillende speeltjes en toys. Als je wil genieten, kun je anale pluggen gebruiken om het extra plezier te ervaren. Als je liever van elkaar geniet, kun je ook verschillende geschulpte gebruiken voor extra genot. Als je naar de volgende stap wil gaan, kun je ook seksspeeltjes gebruiken met de EXS Extra Safe – 12 Stuks om optimaal van de kwaliteit te genieten.

Hoe reinig je de EXS Extra Safe – Condooms – 12 Stuks?

EXS Extra Safe – Condooms – 12 Stuks moeten na elk gebruik worden gereinigd. Dit kun je doen met zeep en warm water. Je kunt er ook voor kiezen om toys reiniger te gebruiken voor een betere hygiëne. Het is altijd handig om speciale zakjes voor condooms te gebruiken om de condooms mee te vervoeren en te kunnen opslaan wanneer ze niet in gebruik zijn.

Aanraden om de EXS Extra Safe – Condooms – 12 Stuks te proberen en te kopen op Ladykiller.nl

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige condooms? Dan is EXS Extra Safe – Condooms – 12 Stuks perfect voor jou. Met de comfortabele pasvorm, smaakloospleister en chemisch bestendige vermogen, zal je niet teleurgesteld zijn als je ze koopt. Als je ze echt wil proberen, kun je ze bestellen op Ladykiller.nl met de beste prijsgarantie. Als één van de beste condoom shops van Nederland, zul je geleverd krijgen wat je besteld hebt tegen een betaalbare prijs.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701000295