EXS Extra Safe Condoms – 100 Pieces: seks veilig, zonder zorgen
Bescherm jezelf tegen ongewenste zwangerschap met de EXS Extra Safe Condoms – 100 Pieces, die beschikbaar zijn in beschermende verpakkingen van 100 stuks met aantrekkelijke, direct op te merken aanduidingen. De verschillende verpakkingen zorgen ervoor dat je precies de condoom krijgt die je nodig hebt om veilig te zijn. De EXS Extra Safe Condoms – 100 Pieces zijn ontwikkeld om jou te helpen in moeilijke situaties, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over zwangerschap.

Wat is EXS Extra Safe – Condoms – 100 Pieces?

De EXS Extra Safe Condoms – 100 Pieces bestaat uit 100 stuks condoom in een beschermende verpakking. Wanneer je de beschermende verpakking opent, vind je de condoom onmiddellijk. Het design zorgt ervoor dat je op elk moment seksueel veilig kunt zijn, zodat je je tegen ongewenste zwangerschap beschermd kunt voelen. De condoom heeft een slim ontwerp dat wordt geleverd met verschillende kwaliteitsmaterialen, waaronder latex. Deze materialen zorgen ervoor dat je meer comfortabel bent tijdens de seks.

Hoe gebruik je EXS Extra Safe – Condoms?

De EXS Extra Safe Condoms – 100 Pieces zijn eenvoudig te gebruiken. De condoom bevat een aanwijzing voor het juiste gebruik. U zult gemakkelijk de juiste manier om de condoom te gebruiken kunnen identificeren voordat u deze gebruikt om ervoor te zorgen dat u zich beschermd voelt. Eenmaal aangebracht, voelt de EXS Extra Safe Condoms – 100 Pieces gemakkelijk en comfortabel aan. U zult merken dat deze condoom ontworpen is om de seksuele ervaring van jou en je partner te verbeteren.

Voor wie is EXS Extra Safe – Condoms – 100 Pieces?

De EXS Extra Safe Condoms – 100 Pieces is bedoeld voor iedereen die seksuele gemeenschap heeft en dit op een veilige en verantwoorde manier wil doen. Het is ideaal voor ongehuwde stellen, of voor mensen die hun seksuele partners vaak wisselen. Ook als je al gebruik maakt van seksuele preventie, dan is het gebruik van de EXS Extra Safe Condoms – 100 Pieces een uitstekende manier om je welbevinden te verhogen, omdat deze je meer bescherming biedt dan andere condoom. Het is ook een geweldige manier om je seksuele partner te laten weten dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen goedheid.

Hoe kan EXS Extra Safe Condoms – 100 Pieces je seksleven verbeteren?

De EXS Extra Safe Condoms – 100 Pieces zorgen ervoor dat je je meer verzekerd voelt tijdens seksuele gemeenschap, omdat je je minder bezorgd hoeft te maken over ongewenste zwangerschap. Als je je meer zelfverzekerd voelt, zal je ook meer durven te experimenteren met nieuwe of dingen die je altijd al wilde proberen. Hoewel de EXTRA Safe Condoms – 100 Pieces gemakkelijk te gebruiken is, is het ook belangrijk om te voorkomen dat je ze te vaak gebruikt, omdat ze een afbreuk doen aan de seksuele gewaarwording.

Met welke andere speeltjes en toys kan je EXS Extra Safe – Condoms – 100 Pieces gebruiken?

De EXS Extra Safe Condoms – 100 Pieces kunnen worden gebruikt met vele andere speeltjes en toys. Als je op zoek bent naar een sensuele ervaring, zijn er ook enkele die perfect geschikt zijn. Ook kunnen worden gebruikt met de EXS Extra Safe Condoms – 100 Pieces. Deze combinatie creëert een nog meer spannende en intieme ervaring.

Hoe reinig je EXS Extra Safe – Condoms – 100 Pieces?

Gebruik na elke seksuele ervaring een zachte, vochtige doek of een schone, droge doek om je EXS Extra Safe Condoms – 100 Pieces schoon te maken. Als je seks speeltjes of vibrators gebruikt, is het belangrijk om deze goed te reinigen met warm water en vloeibare zeep. Vermijd altijd heet water, stoffen of chemicaliën, omdat deze schadelijk kunnen zijn voor je condoom. Nadat je de condoom schoon hebt gemaakt, droog je hem af met een schone doek en sla je hem op in een veilig omgeving.

Probeer eens EXS Extra Safe – Condoms – 100 Pieces bij Ladykiller.nl

De EXS Extra Safe Condoms – 100 Pieces is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar seksuele bevrediging zonder zorgen. De beschermende verpakkingen zorgen ervoor dat je altijd de juiste condoom hebt voor je seksuele gemeenschap. Probeer eens de EXS Extra Safe Condoms – 100 Pieces en beleef de beste seksuele ervaring tot nu toe. In onze seksshop Ladykiller.nl vind je verschillende verpakkingen EXS Extra Safe Condoms – 100 Pieces en andere sextoys, om je seksleven te verbeteren. Shop veilig en discreet bij Ladykiller.nl.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Barcode

5027701005931