EXS Delay Wipes – 6 Pieces zijn vergevingsgezinde op water gebaseerde doekjes die mannen met ejaculatie controle problemen helpen om hun plezier langer te rekken. De wipes bevatten benzocaïne, dat de gevoeligheid vermindert, en dus langer een erectie behouden tijdens seksuele activiteiten. EXS Delay Wipes zijn ontworpen om vertrouwen te geven tijdens het en het intiem spel. Het pakket bevat 6 wipes, genoeg om voor meerdere occasions of verblijven gebruikt te worden.

Wat zijn EXS Delay Wipes – 6 Pieces?

EXS Delay Wipes – 6 Pieces zijn op water gebaseerde doekjes die mannen met ejaculatie controle problemen helpen om hun plezier langer te rekken. De wipes bevatten benzocaïne, een lokale anesthesie die de gevoeligheid vermindert. Hierdoor kunnen mannen hun erectie langer behouden tijdens seksuele activiteiten, zonder hun seksuele plezier te verminderen.

Hoe werken EXS Delay Wipes – 6 Pieces?

De EXS Delay Wipes – 6 Pieces zijn ontworpen om een veilige, effectieve en snelle manier te bieden om ejaculatie controle te bieden. De benzocaïne op deze wipes vermindert de gevoeligheid van het penis gebied en laat mannen langer genieten van hun intimiteit met hun partner. Bovendien zijn deze wipes makkelijk te gebruiken en zijn ze vrij van parabenen en parfum.

Voor wie zijn EXS Delay Wipes – 6 Pieces bedoeld?

EXS Delay Wipes – 6 Pieces zijn voor mannen die last hebben van een te snelle ejaculatie en die hierdoor minder seksueel plezier kunnen ervaren of prestaties kunnen leveren bij hun partner. Als je last hebt van vroegtijdige ejaculatie, kunnen deze wipes het perfecte hulpmiddel bieden.

Hoe kan EXS Delay Wipes – 6 Pieces je seksleven verbeteren?

EXS Delay Wipes – 6 Pieces bieden vertrouwen tijdens het voorspel, zodat je langer plezier kunt hebben. Door het gebruik van benzocaïne wordt de gevoeligheid verminderd en kun je je langer concentreren op je intieme momenten met je partner. Of je nu alleen of met een partner bent, je kunt zelfvertrouwen krijgen tijdens seksuele activiteiten.

Met welk speeltjes en toys kan je EXS Delay Wipes – 6 Pieces gebruiken?

EXS Delay Wipes – 6 Pieces kunnen zowel alleen of met andere sextoys worden gebruikt. Ze helpen je bij het beheersen van je ejaculatie en kunnen worden gebruikt samen met , , anale toys en andere mannenspeeltjes. De wipes kunnen je een krachtigere en langere erectie geven zodat je een soepele sekssessie kunt hebben met meer plezier.

Hoe moet je de EXS Delay Wipes gereinigd?

EXS Delay Wipes – 6 Pieces are beste gereinigd met warm water en een lichte zeep. Nadat ze zijn gebruikt, gooi je ze weg. Als je een partner hebt, kun je altijd een nieuwe wipe gebruiken na elke seksuele sessie. Deze wipes zijn erg handig en makkelijk te gebruiken.

Hoe koop je de EXS Delay Wipes – 6 Pieces?

Als je op zoekbent naar een seksueel product dat je zo snel mogelijk kan helpen bij je ejaculatie controle problemen, dan is de EXS Delay Wipes – 6 Pieces het perfecte product voor jou. Bestel deze wipes in de seksshop Ladykiller.nl en krijg snelle levering en service.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Barcode

5027701007058