Droom jij van en meer controle? EXS – Delay Spray Plus biedt het antwoord! EXS – Delay Spray Plus is een revolutionaire vorm van seksueel verwijdend vermogen dat jou en je partner helpt jullie seksleven voor altijd te verbeteren en versterken.

Voordelen EXS – Delay Spray Plus:
* Verlengt en verbetert je seksuele vermogen
* Verzacht de penis sneller
* Versterkt je seksuele prestatie
* Verhoogt je ejaculatiecontrole
* Stimuleert de juiste triggers voor orgasmes

Wat is EXS – Delay Spray Plus?

EXS – Delay Spray Plus is een non-toxische, reukloze lubri-spray met een aangename, huis-gebrachte smaak. Het werd ontwikkeld om seksuele prestaties en verwijdendheid te verhogen, met name door de penis te desensibiliseren. De spray helpt je om je ejaculatie uit te stellen en zo een langere seksuele activiteit te verhogen. EXS – Delay Spray Plus bevat ingrediënten als Dicalciumfosfaat, magnesiumstearaat, Triethanolamine, Peg-90, Dimethicone, Propyleenglycol, oplosbare cellulose, Glycerine, Stearinezuur, Propyleenglyccol-Mono vethaate en Koolzaadolie. Deze ingrediënten zorgen samen voor een milde hydratatie en verkoelend effect om de penis te verzachten en ervoor te zorgen dat de man langer genot kan ervaren.

Hoe gebruik je EXS – Delay Spray Plus?

EXS – Delay Spray Plus is vrij gemakkelijk te gebruiken. U kunt de spray aanbrengen op de penis en het gebied rond de urethra. Spray de lokale omgeving voorzichtig en wacht ongeveer 1 minuut tot de lokale hoeken uitgedroogd zijn. Vervolgens kunt u de seksuele activiteit aangaan. Wanneer je de spray gebruikt, is het verstandig om je partner op de hoogte te stellen en een lichtere druk te gebruiken zodat je geen pijn of ongemak veroorzaakt. U kunt eventueel ook een kleine hoeveelheid van de spray gebruiken bij andere erotische speeltjes om het prestatieniveau te verhogen.

Voor wie is EXS – Delay Spray Plus bedoeld?

EXS – Delay Spray Plus is speciaal ontwikkeld voor mannen die zich willen ontwikkelen tot betere en meer verfijnde seksuele partners tijdens het seksuele spel. Het is ook een goede optie voor mannen die moeite hebben om hun ejaculatie uit te stellen en partner die plezier willen zoeken in maar kortere tijd.

Hoe verbetert EXS – Delay Spray Plus je seksleven?

EXS – Delay Spray Plus is zeer effectief om de ervaringen tussen jou en je partner te verbeteren. De spray bevordert een verhoogde seksuele prestatie, meer intense orgasmes en een betere control over ejaculatie. Door zijn verzachtende en desensibiliserende eigenschappen, helpt EXS – Delay Spray Plus je om zowel jouw als haar seksuele prestatie te verbeteren.

Met welke andere speeltjes en toys kun je EXS – Delay Spray Plus gebruiken?

EXS – Delay Spray Plus wordt sterk aanbevolen om te worden gebruikt met andere speeltjes en toys, zoals clitorale stimulatietechnieken, vibrerende rings, penisringen, etc. Deze speeltjes en toys zorgen ervoor dat je seksleven meer ervaringen opdoet als je de EXS – Delay Spray Plus gebruikt.

Hoe reinig je EXS – Delay Spray Plus?

EXS – Delay Spray Plus biedt verschillende reinigingsmethoden. U kunt de spray schoonmaken met warm water en zacht zeep om de overschotten te verwijderen. Na het gebruik is het belangrijk om het omhulsel af te vegen met een schone doek. Hierdoor kunt u het product langere tijd gebruiken en de hygiëne behouden.

Probeer het vandaag nog!

EXS – Delay Spray Plus is een uitstekende optie om je seksleven op te voeren. Als je klaar bent voor een beter seksueel leven, dan is EXS – Delay Spray Plus een must-have. Bestel vandaag nog EXS – Delay Spray Plus online bij Ladykiller.nl voor een levenslange verbetering van je seksleven.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5027701008154