Onze unieke EXS Delay – – 144 Stuks zijn de ideale manier om je seksleven naar een hoger niveau te brengen. De EXS Delay – Condooms zijn speciaal ontworpen om je seksleven te verbeteren en je een langdurigere en boeiender sekservaring te bieden. De EXS Delay Condoms zijn gemaakt om de tijd tussen seksuele stimulatie en ejaculatie te verlengen, waardoor je je sekspartner kan blijven verwennen.

Hieronder vind je alle details van de EXS Delay – Condooms – 144 stuks:

  • Verlengt de tijd tussen seksuele stimulatie en ejaculatie
  • Verbetert je seksuele uithoudingsvermogen
  • Komt in verpakkingen van 144 stuks
  • Gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal
  • Geen residu of luchtbellen
  • Geen extra smaak of geur

Wat is EXS Delay – Condooms – 144 Stuks?

EXS Delay – Condooms – 144 Stuks is een hoogwaardig condoommerk dat speciaal ontworpen is om de tijd tussen seksuele stimulatie en ejaculatie te verlengen. De condooms brengen je seksleven naar een hoger niveau, waardoor het langer en gevarieerder kan worden. De condooms zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en bieden geen residu of luchtbellen, geen extra smaak of geur.

Hoe worden EXS Delay – Condooms – 144 Stuks gebruikt?

EXS Delay – Condooms – 144 Stuks zijn erg eenvoudig en makkelijk te gebruiken. Je kunt de condooms op dezelfde manier gebruiken als andere condooms. Je moet ze echter niet te strak aantrekken. Probeer anders de tijd die je nodig hebt om seks te hebben met je partner te verlengen zonder het condooms te knijpen.

Voor wie zijn de EXS Delay – Condooms – 144 Stuks bedoeld?

EXS Delay – Condooms – 144 Stuks zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een manier om hun seksleven naar een hoger niveau te brengen en hun prestaties te verbeteren. De condooms helpen je ook om je seksuele uithoudingsvermogen te verhogen, waardoor je meer tijd met je sekspartner kunt doorbrengen.

Hoe kunnen EXS Delay – Condooms – 144 stuks je seksleven verbeteren ?

EXS Delay – Condooms – 144 stuks kunnen je seksleven verbeteren door je prestaties te verbeteren en je uithoudingsvermogen te verhogen. Je kunt rekenen op langer durende seks zonder dat je gefrustreerd bent door het tempo te verminderen. Tevens kun je genieten van een betere stimulatie, meer controle, intenser plezier en een meer zelfverzekerd gevoel.

Met welke andere speeltjes en toys kan je EXS Delay – Condooms – 144 Stuks gebruiken?

Je kunt EXS Delay – Condooms – 144 Stuks gebruiken in combinatie met veel van de andere speeltjes en sekstoys die wij in onze webshop Ladykiller.nl aanbieden. Wij hebben speeltjes en toys voor zowel mannen als vrouwen, zoals 's, , , cockrings en meer. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan producten om je seksleven naar een hoger niveau te brengen.

Hoe moet je EXS Delay – Condooms – 144 Stuks reinigen?

EXS Delay – Condooms – 144 Stuks moeten met lauw water en een milde zeep of een condoommiddel worden gereinigd. Gebruik geen oplosmiddelen, sterk desinfecterende middelen of alcohol om de condooms te reinigen, omdat dit schadelijk kan zijn voor de condooms.

Probeer EXS Delay – Condooms – 144 Stuks en koop ze bij ons

Als je op zoek bent naar een manier om je seksleven naar een hoger niveau te brengen en je prestaties en uithoudingsvermogen te verbeteren, raden wij je aan om EXS Delay – Condooms – 144 Stuks te proberen. Bij Ladykiller.nl hebben wij een grote selectie aan hoogwaardige EXS Delay – Condooms, waardoor je de beste deals kunt sco

Merk

Verpakking in cm

Barcode

8413554102120