Van alle sextoys die je kan kopen, zijn een van de meest essentiële en fijnste. Ze zijn een must-have voor jouw seksleven omdat je met deze copuleert met een veilig gevoel. EXS Crazy Cola 100 Stuks Condooms zijn een van de beste condooms die je kunt kopen voor de ultieme seksuele ervaring en een ontspannen gevoel.

De kenmerken van EXS Crazy Cola – Condooms – 100 Stuks zijn:

– Gemaakt van 100% technisch rubber latex
– 20 mm diameters hebben
– Geschikt voorSingle penisplezier
– Sterk veerkrachtig om koppels een veilig gevoel te geven tijdens seks
– Speciale reservoirpunt dat ejaculatie vloeistof bevat
– 50 stuks met een unieke zachte textuur en 50 stuks met gladde textuur
– Doordrenken met stimulerende en smaakvolle cola-smaak

Wat zijn EXS Crazy Cola – Condooms – 100 Stuks?

EXS Crazy Cola – Condooms – 100 Stuks zijn dunne, sterke, kwaliteitscondooms van het merk EXS. Ze zijn gemaakt van 100% technisch rubber latex met een diameter van 20 mm. De EXS Crazy Cola Condooms bieden een veilig gevoel voor koppels om nog meer plezier en ontspanning te ervaren tijdens seks. Ze hebben speciale reservoirpunt dat ejaculatie vloeistof bevat voor een comfortabel gevoel.

Deze EXS Crazy Cola – Condooms – 100 Stuks worden geleverd in drie verzamelpakketten van 50 stuks: 25 stuks met een unieke zachte textuur en 25 stuks met gladde textuur. Allemaal doordrenkt met smaakvolle, stimulerende cola-smaak.

Hoe gebruik je EXS Crazy Cola – Condooms – 100 Stuks?

EXS Crazy Cola – Condooms – 100 Stuks zijn gemaakt voor single penis-plezier. Om de ​​condooms te gebruiken moet je eerst begrijpen hoe je een condoom correct op moet doen. Als je nog nooit een condoom heb gebruikt, is het handig om eerst te oefenen. Je moet een condoom zorgvuldig met twee handen uitrollen over de gehele lengte van de erectie penis – van het topje tot aan de wortel. Plaats dan de meegeleverde applicator in de punt van de penis om te verzekeren dat het condoom goed geplaatst is.

Voor wie zijn EXS Crazy Cola – Condooms -100 Stuks bedoeld?

EXS Crazy Cola – Condooms -100 Stuks zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een veilige seksuele ervaring met hun partner of alleen. De EXS Crazy Cola Condooms bieden de bescherming waarnaar sommigen zoeken tegen ongewenste zwangerschap, seksueel overdraagbare aandoeningen en andere risico's, maar in de verpakking van 100 stuks vind je condooms die ook geschikt zijn voor een ander plezier, bijvoorbeeld seks.

Hoe kan de EXS Crazy Cola – Condooms – 100 Stuks je seksleven verbeteren?

EXS Crazy Cola – Condooms – 100 Stuks zijn ontworpen om het seksueel plezier van koppels of singles te verbeteren. Niet alleen bieden ze bescherming tegen ongewenste zwangerschap of seksueel overdraagbare aandoeningen. Ze hebben ook een gladde zachte textuur en genieten van de smaakvolle stimulatie van creamy cola-smaak die je langer seksueel plezier geeft.

Met welke andere speeltjes en toys kun je EXS Crazy Cola – Condooms – 100 Stuks gebruiken?

EXS Crazy Cola – Condooms – 100 Stuks kunnen worden gebruikt met verschillende andere sextoys om je seksuele ervaring te verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld een anale probe, of clitorisstimulator gebruiken in combinatie met de EXS Crazy Cola – Condooms – 100 Stuks voor extra stimulatie of afwisseling. De EXS Crazy Cola Condooms maken bedrijven met verschillende seksspeeltjes en -toys extra pleziervol en kunnen je seksleven leveren met meer veelzijdigheid.

Hoe kun je de EXS Crazy Cola – Condooms – 100 Stuks reinigen?

Nadat je EXS Crazy Cola – Condooms – 100 Stuks hebt gebruikt, is het raadzaam om ze goed schoon te maken met een sextoy reiniger om te voorkomen dat bacteriën zich in het condoom vastzetten. Gebruik een vochtige doek of een geschikte sextoy reiniger om ervoor te zorgen dat het goed schoon is.

Probeer de EXS Crazy Cola – Condooms – 100 Stuks en koop ze bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een safer- oplossing, dan zou je de EXS Crazy Cola – Condooms – 100 Stuks uit proberen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en bieden je de bescherming die je nodig hebt. En wat nog leuker is, deze condooms zijn gemaakt met een unieke textuur, gladde textuur en stimulatief zoete cola-smaak, dus je ervaart meer plezier. Koop daarom de EXS Crazy Cola – Condooms – 100 Stuks vandaag nog bij Ladykiller.nl en geniet snel van een seksuele ervaring vol plezier en veiligheid.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701005719