EXS Cooling – – 144 Stuks boden ultieme verkoeling om langer te presteren én meer plezier te beleven tijdens seks. Bij EXS bieden ze de beste op het gebied van condooms die voldoen aan de strenge Europese Riws-eisen. Met de EXS Cooling – Condooms – 144 Stuks beleef je urenlang plezier waarbij je extreem koude sensaties krijgt.

Eigenschappen van de EXS Cooling – Condooms – 144 Stuks :
• Verkoeling en sensatie;
• Pluisvrij;
• Nitril gratis;
• Latex vrij;
• Geschikt voor ;
• Lichtgeurend;
• Niet-allergisch;
• Geschikt voor tal van seksspeeltjes;
• Sterk en elastisch.

Wat zijn de EXS Cooling – Condooms – 144 Stuks?

De EXS Cooling – Condooms – 144 Stuks zijn de perfecte sekspartners voor elke vorm van seksueel contact. Deze condooms worden gemaakt van een unieke mix van speciale materialen die vrij zijn van latex, nitril en andere stoffen waar je een allergie voor kunt ontwikkelen. Door gebruik te maken van een speciale formule krijg je na elke pauze weer ultiem koude sensaties die je langer laten presteren.

Hoe gebruik je EXS Cooling – Condooms – 144 Stuks?

Gebruik de EXS Cooling – Condooms – 144 Stuks net als elk andere condoom. Open de verpakking, controleer of het condoom niet beschadigd is, open de verpakking, rol het condooms uren, controleer of het condoom goed aut het lichaam zit en de pauzes tussendoor in te lassen. Na elke pauze ervaar je de heerlijke verkoeling die je langer laat presteren.

Voor wie is de EXS Cooling – Condooms – 144 Stuks geschikt?

De EXS Cooling – Condooms – 144 Stuks zijn perfect voor mannen en vrouwen van alle leeftijden die op zoek zijn naar intense verkoeling tijdens de seks. Door het gebruik van de EXS Cooling – Condooms – 144 Stuks voel je ultieme kou zonder compromissen te maken op het vlak van comfort en veiligheid.

Hoe verbeteren de EXS Cooling – Condooms – 144 Stuks je seksleven?

Met behulp van de EXS Cooling – Condooms – 144 Stuks zal je seksleven tot een hoger niveau stijgen. De koude sensatie die je voelt na elke pauze draagt er flink aan bij dat je energieker, meer gestimuleerd en langer gaat presteren.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de EXS Cooling – Condooms – 144 Stuks gebruiken?

Met de EXS Cooling – Condooms – 144 Stuks kun je alle soorten seksspeeltjes en toys gebruiken. De kou die je voelt zal je meer en langer kunnen genieten van een speelpartner, en je seksleven verbeteren. Er zijn tal van seksspeeltjes en toys die compatibel zijn met de EXS Cooling – Condooms – 144 Stuks.

Hoe reinig je EXS Cooling – Condooms – 144 Stuks?

Je kunt de EXS Cooling – Condooms – 144 Stuks gemakkelijk reinigen met een vochtige doek of een antiseptische vloeistof. Zorg ervoor dat je de condooms goed afspoelt met warm water voordat je ze opnieuw gebruikt. Als je condooms een lange tijd niet gebruikt, is het aan te raden om ze te weggooien en nieuwe te kopen.

Maak kennis met de EXS Cooling – Condooms – 144 Stuks en koop ze vandaag nog bij Ladymonster.nl

Als je op zoek bent naar condooms die je seksleven intenser en bevredigender maken, kom dan vandaag nog kennismaken met EXS Cooling – Condooms – 144 Stuks bij Ladymonster.nl. Profiteer van de speciale actie die we hebben op deze condooms die je seksleven naar een hoger niveau brengen.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5027701006686