EXS Lube Sachets – 100 stuks is een revolutionair, multifunctioneel en getest op geraffineerde sekslube. Het is gemaakt voor de kenner die op zoek is naar een discrete en handige lube-optie voor single-use gebruik. De sachets bevatten een pre-measured dosis, wat gemakkelijk herdispenseerbaar is zonder verspilling of menging van fles lube. Bovendien zijn de sachets gemakkelijk mee te nemen op trips. Hieronder vind je de voordelen en eigenschappen van EXS Clear Lube Sachets – 100 Stuks op een rij.

– Transparante synthetische waterbasis
– Ideaal voor het glijden en comfort
– 100 pre-measured sachets voor gemakkelijk hergebruik
– Getest op geraffineerd en veilig materiaal
– Afgeschermde verpakking
– Discreet en draagbaar

Wat is EXS Clear Lube Sachets – 100 Stuks?

EXS Clear Lube Sachets – 100 Stuks is een expertontwikkeld en getest vetop lossvloeistof. Het is geraffineerd in de VS om een krachtige en pure formulering te verzekeren. Eenmaal aangebracht, voorkomt de lube gemakkelijk irritatie en helpen dextrose en natriumchloride om je slijmvliezen gehydrateerd te houden en de seksuele ervaring te verbeteren. Het product is gemakkelijk te gebruiken met slechts 1 of 2 druppels per ontvangst – ideaal voor alleenstaanden of paren .

Hoe gebruik je EXS Clear Lube Sachets – 100 Stuks?

EXS Clear Lube Sachets – 100 Stuks is gemakkelijk te gebruiken. open simpelweg een sachet en knijp de inhoud op de gewenste zone; je kunt het gebruiken tijdens anal- en vaginaleplezier, , speeltjes en massage.

Voor wie is EXS Clear Lube Sachets – 100 Stuks?

EXS Lube Sachets – 100 Stuks is geschikt voor iedereen: zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een gemakkelijk te gebruiken lube voor variërende seksuele activiteiten. Het is ook waardevol voor het toenemen van de eerste ervaring van elkegen.

Hoe kan EXS Clear lube Sachets – 100 stuks je seksleven verbeteren?

EXS lube Sachets – 100 Stuks zullen je seksleven verbeteren met soepele glijden en verbeterde bevochtiging. De lube helpt je langer te duren en de ervaring spannend en intiem te houden. De discrete verpakking is gemakkelijk mee te nemen op trips.

Met welke andere speeltjes en toys kan je EXS Clear lube Sachets – 100 stuks gebruiken?

EXS Clear lube Sachets – 100 stuks is compatibel met alle sextoys en speeltjes op onze website Ladykiller.nl en ander sexshops. De lube is niet-toxic, parfumvrij en dermatologisch getest en kan worden gebruikt met , glijmiddel, anale toys, 's, en meer.

Hoe moet je EXS Clear lube Sachets – 100 stuks reinigen?

EXS lube Sachets – 100 stuks is biologisch afbreekbaar – niets anders is nodig om het te reinigen. Na gebruik kunt u hier gewoon warm water, zeep en een zachte doek gebruiken. Bovendien kunnen producten die uit siliconen of rubber bestaan worden gereinigd met antimicrobiële reiningen of wasmiddelen.

Probeer EXS Clear lube Sachets – 100 stuks en koop deze bij Ladykiller.nl

We raden iedereen aan om EXS lube Sachets – 100 stuks uit te proberen in onze seksshop Ladykiller.nl en ervan te genieten. De lube is zacht, gemakkelijk te gebruiken en raakt de perfecte balans tussen prestanda en comfort. Door dit product aan je collectie toe te voegen, voorkom je irritatie, optimaliseer je het comfort en heb je een onvergetelijke seksuele ervaring.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701006525