Een veilig seksleven begint met een goede en betrouwbare contraceptieve voorziening, zoals de EXS Boys Own Regular – – 100 Stuks. Dit condoompakket is vervaardigd van oersterk latex, is wegwerpbaar en heeft een goede pasvorm, waardoor ze ideaal zijn voor het ervaren van een plezierig, veilig seksleven.

De voordelen van de EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks:

– Oersterk latex van hoge kwaliteit
– Wegwerpbaar
– Goede pasvorm
– Veilig voor je seksuele gezondheid
– Verkrijgbaar in een doos met 100 stuks
– Geprezen voor hun maximaal comfort

Wat zijn EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks?

EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks bieden een uitstekend antwoord op de behoefte aan een plezierig, veilig seksleven. Vervaardigd uit oersterk latex van hoge kwaliteit, bieden deze condooms extra stevigheid en bescherming bij seksuele handelingen. Deze condooms zijn wegwerpbaar en bieden een goede pasvorm en maximaal comfort, voor een ongestoord seksueel plezier. Verpakt in een doos van 100 stuks, zijn EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks een betrouwbare optie voor een veilig seksleven.

Hoe kun je EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks gebruiken?

EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks bieden een veilige en betrouwbare voorziening voor zowel orale als vaginale seks. Bij beide activiteiten kan het gebruik van een condoom een risico op SOA's of een ongewenste zwangerschap reduceren. EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks bieden de zekerheid van een stevige en strakke pasvorm, in combinatie met hoogwaardig latex, voor een plezierig seksleven zonder zorgen.

Voor wie is EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks bedoeld?

EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks zijn bedoeld voor volwassenen die een veilig seksleven willen leiden, zonder de kosten of ongemakken die verbonden zijn aan het gebruik van persoonlijke barrièrevoorzieningen. Vervaardigd uit oersterk latex, zijn deze condooms een veilig alternatief voor monogame stellen en individuen die een soepel, zorgeloos seksleven willen leiden.

Hoe kan EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks je seksleven verbeteren?

EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks bieden een stralende combinatie van veiligheid en comfort, waarmee je zonder zorgen plezier kan beleven aan alle aspecten van je seksleven. Ze beschermen je tegen SOA's en ongewenste zwangerschap, waardoor je vol vertrouwen plezier kan beleven aan seksueel contact. Deze condooms sluiten goed aan op het lichaam, waardoor je geen hinder ondervind door niet-aanpassende voorzieningen.

Met welke andere speeltjes of toys kun je EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks gebruiken?

EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks kunnen worden gecombineerd met een breed scala aan speeltjes en toys om zo nog meer plezier te beleven. Suggesties voor mannen zijn bijvoorbeeld penismanschetten, penisringen, , en penis-sleeves. Voor vrouwen zijn er vibrerende afstandsbedieningen, stokinvoertjes, klit-stimulatoren, G-spotaanstekers en zelfs stille apparaatjes. Door het gebruik van EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks beleef je al deze andere speeltjes en toys nog veiliger.

Hoe moeten EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks worden gereinigd?

Voordat je EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks gebruikt, dien je deze eerst te reinigen met warm water en zeep. Na gebruik moeten ze weggegooid worden. Als je de condooms wil bewaren voor toekomstig gebruik dien je ze kort te desinfecteren met alcohol of toy cleaner, waarna je ze kunt opbergen.

Waarom zou je EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks in onze seksshop Ladykiller.nl proberen?

EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks bieden een betrouwbare optie voor het ervaren van een plezierig, veilig seksleven; zonder het ongemak of de kosten van het gebruik van andere voorzieningen. Ben je op zoek naar een betrouwbare en betaalbare condoomoplossing? Probeer dan de EXS Boys Own Regular – Condooms – 100 Stuks, beschikbaar in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5027701000523