EXS Latex zijn een revolutionaire manier om meer plezier en veiligheid aan te bieden tijdens de seksuele activiteiten. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat het geslachtsverkeer prettiger, veiliger en meer gevarieerd maakt. De EXS Latex Condooms – 12 stuks zijn gemaakt van de beste kwaliteit natuurlijke latex en zijn verrassend sterk, dun en elastisch. Ze hebben een uitstekende pasvorm en geven de maximale bescherming tegen het risico van zwangerschap en het overdragen van seksueel overdraagbare aandoeningen.

Wat is EXS Black Latex – Condooms – 12 Stuks?

EXS Latex Condooms 12 Stuks is een set van 12 latex condooms. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals natuurlijke latex voor sterke bescherming. Ze zijn ontworpen om een maximale veiligheid en gebruiksgemak te bieden. De seksuele partners worden geadviseerd om de condooms te gebruiken in gevallen van seksuele activiteit om zich tegen seksueel overdraagbare aandoeningen en zwangerschap te beschermen. Het gebruik van condooms bij het geslachtsgemeenschap, seksueel contact of genitale manipulatie zal ook het verspreiden van HIV/AIDS helpen voorkomen. De condooms zijn 12 cm lang en 2 cm breed.

Hoe gebruik je EXS Black Latex – Condooms – 12 Stuks?

EXS Black Latex – Condooms – 12 Stuks moeten met de juiste maat en pasvorm worden gebruikt, om veiligheid en optimaal genot te garanderen. Je kunt de EXS Black Latex – Condooms – 12 Stuks vóór gebruik inspecteren. Kijk goed of het pakket onbeschadigd is. Bekijk vervolgens de uiterste houdbaarheidsdatum en als deze afgelopen is, kun je beter geen condooms gebruiken. Je moet een condooms beschermen tegen zonlicht, warmte of scherpe voorwerpen voordat je het uit het pakket haalt.

Rol de condooms voorzichtig af, naar beneden als je dat niet doet voel je het risico dat er luchtbellen in de condoom kunnen komen en dat je condoom bij harde penetratie kan knappen en breken. Trek een condoom nooit over je tanden of naaldhakken.

Voor wie is EXS Black Latex – Condooms – 12 Stuks?

EXS Black Latex – Condooms – 12 Stuks zijn geschikt voor iedereen die veilig wil seksen, en die op zoek is naar een grote laag die maximale bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen en het risico van zwangerschap biedt. De condoom is ontworpen voor de meest en comfortabele pasvorm zonder je seksservaring te beïnvloeden.

Hoe kan EXS Black Latex – Condooms – 12 Stuks je seksleven verbeteren?

EXS Black Latex – Condooms – 12 Stuks kunnen je seksleven verbeteren door jou en je partner maximaal sensaties, comfort en bescherming te bieden. Door het gebruik van een condoom offers je veiligheid en genot. EXS Black Latex – Condooms – 12 Stuks bieden een geruststellende bescherming tegen zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen. EXS Black Latex Condooms helpen je om vielslibbend en leuk seks te hebben zonder dat je je zorgen moet maken over het risico van besmetting.

Met welke andere speeltjes en toys kun je EXS Black Latex – Condooms – 12 Stuks gebruiken?

EXS Black Latex – Condooms – 12 Stuks kunnen gecombineerd worden met verschillende speeltjes, zoals , , en andere seksspeeltjes. Ze zijn perfect te gebruiken in combinatie met een voor extra stimulatie. De vibrator kan worden gebruikt om op de te duwen, terwijl de condoom de stimulatie blokkeert. EXS Black Latex – Condooms – 12 Stuks bieden ook extra bescherming voor het gebruik van anale speeltjes. Deze condooms zijn dikker dan gewone condooms en zijn meestal gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, zodat ze bestand zijn tegen de enorme druk van anale speeltjes.

Hoe moet je EXS Black Latex – Condooms – 12 Stuks reinigen?

EXS Black Latex – Condooms – 12 Stuks moeten na gebruik op de juiste manier worden schoongemaakt en weggegooid. Voordat je de condooms wast, moet je deze uit de zak halen. Spoel vervolgens het condoom af onder lauwwarm water. Gebruik geen zeep om condooms te wassen, omdat deze een slechte PH-waarde kan veroorzaken waardoor het condoom minder effectief bestand is tegen verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen. Gooi na schoonmaken gebruikte condooms altijd weg.

Probeer EXS Black Latex – Condooms – 12 Stuks bij Ladykiller.nl

EXS Black Latex – Condooms – 12 Stuks is de perfecte keuze wanneer je op zoek bent naar de beste bescherming tegen zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen. Deze condooms bieden maximale bescherming, comfort en geruststelling. Je kan de EXS Black Latex – Condooms – 12 Stuks online bestellen bij Ladykiller.nl voor de beste prijs. Ladykiller.nl biedt de meest uitgebreide collectie sextoys en erotische speeltjes in Nederland. Je kunt genieten van nog meer fysiek plezier en nieuwe ervaringen als je jouw partner verrast met een set van 12 EXS Black Latex – Condooms. Laat je fantasie gaan en ontdek wat deze condooms voor je seksleven kunnen betekenen. Bestel vandaag nog voor de beste service, betrouwbare levering en kwaliteit.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701000264