EXS Black Latex Condoms – Condoms – 100 Pieces zijn ideale sekstoys voor zowel beginners als ervaren seksualiteit-experts die meer veiligheid en plezier in hun seksleven willen. Ze helpen het risico op zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen te verminderen. Ze voorkomen een ongewenste gevoeligheid voor allergieën en andere huidirritaties die kan ontstaan bij het gebruik van sommige wegwerpnbrilden of seksspeeltjes. Door de aanschaf van een doos met EXS Black Latex Condoms – Condoms – 100 Pieces krijg je de vrijheid om je seksleven naar een hoger niveau te tillen.

Wat zijn EXS Black Latex Condoms – Condoms – 100 Pieces?

EXS Black Latex Condoms – Condoms – 100 Pieces zijn een innovatief, veilig, discreet en comfortabel alternatief voor andere retro-achtige . Ze zijn gemaakt van premium latexbrilden en hebben een geavanceerde glijmiddeltechnologie die stimulatie en intens plezier biedt. Ze hebben een langere, strakkere pasvorm waardoor ze comfortabeler zijn om te dragen en bieden meer bewegingsvrijheid. De EXT-bescherming is de zwaarste, meest vertrouwde en discreete bescherming die is ontworpen voor veiligheid en prestaties.

Hoe gebruik je EXS Black Latex Condoms – Condoms – 100 Pieces

EXS Black Latex Condoms – Condoms – 100 Pieces zijn eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Plaats het condoom zorgvuldig over de erectie. Wees voorzichtig met het toepassen van glijmiddel en knijp de lucht eruit voordat je het condoom dichtmaakt. Pas extra voorzichtigheid toe als je seksspeeltjes met condoom gebruikt.

Voor wie is de EXS Black Latex Condoms – Condoms – 100 Pieces bedoeld?

EXS Black Latex Condoms – Condoms – 100 Pieces zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om zich te beschermen tegen zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen. Ze zijn ook geschikt voor mensen die een seksspeeltje voor extra stimulatie willen gebruiken, maar weinig allergische reacties ervaren.

Hoe verbetert de EXS Black Latex Condoms – Condoms – 100 Pieces je seksleven?

De EXS Black Latex Condoms – Condoms – 100 Pieces zorgen voor een comfortabele, betrouwbare en complete bescherming. Ze bieden een betrouwbare stevigheid terwijl je geniet van intens zintuiglijke stimulatie. Deze condoom helpt het seksuele genot te verbeteren en te verhogen terwijl je beschermd wordt tegen zwangerschap en SOA's. De geavanceerde zorgen ervoor dat het condoom soepeler aanvoelt en makkelijker glijdt, waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt voor meer plezier in bed.

Welke andere toys en speeltjes kun je gebruiken met EXS Black Latex Condoms – Condoms – 100 Pieces?

De EXS Black Latex Condoms – Condoms – 100 Pieces bieden een breed scala aan mogelijkheden om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Ze kunnen worden gebruikt met cockrings, riemen, , - en vaginaalspeeltjes en meer. Ze zijn flexibel, stevig en bestand tegen alle weersomstandigheden. Het gebruik van andere seksspeeltjes met de EXS Black Latex Condoms – Condoms – 100 Pieces zal je seksleven naar een compleet nieuw niveau tillen.

Hoe reinig je de EXS Black Latex Condoms – Condoms – 100 Pieces?

De EXS Black Latex Condoms – Condoms – 100 Pieces kunnen worden gereinigd met een sekstoy resepten, warm water en mild wasmiddel. Af en toe afwrijven is ook aanbevolen. Houd de condoom ver van direct zonlicht en bleekmiddel, aangezien deze beide leiden tot verkleuring en verlies van stevigheid. Gebruik altijd een schoon condoom voor elke seksuele activiteit.

Probeer EXS Black Latex Condoms – Condoms – 100 Pieces – een aanrader van Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een manier om meer veiligheid, comfort en plezier in je seksleven te brengen, dan zijn EXS Black Latex Condoms – Condoms – 100 Pieces de perfecte optie. Ze bieden optimale bescherming, maximaliseert seksueel genot en voorkomen productie en allergische reacties. Wij raden je aan deze veelzijdige condoom te proberen en bij onze seksshop Ladykiller.nl online te bestellen.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Barcode

5027701002947