Exs Air Thin Retail Pack – 48 pcs biedt je discreet en hygiënisch plezier voor op reis. Deze ultradunne van EXS zijn ideaal voor zachte, veilige en . EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs is ontworpen voor mannen en vrouwen en is de perfecte reisgenoot. Dit setje vaginaal glijmiddel-infused ultra dunne condooms is extra dun en wordt met liefde verpakt in een stijlvolle retail verpakking.

Met EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs kunnen koppels het meest van hun intieme momenten en seksuele avonturen genieten. De condooms voelen extra zacht aan en geven partner een stimulatie. De verpakking van 48 stuks is geschikt voor iedereen en je kunt de condoom altijd meenemen zodat je klaar bent wanneer je het nodig hebt.

Wat is EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs?

EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs is een set condooms met glijmiddel-infused ultra dunne condooms, waarin ieder condooms is verpakt voor hygiëne en discretie. De condooms zijn ongeveer 20% dunner dan andere condooms, waardoor het direct contact tussen koppels ervaarbaar is. Door de gotische ronding en het lage risico op beschadiging geven de condooms je een realistische en stimulerende belevenis. Ze zijn ontworpen om de stimulatie van beide partners te verhogen en zijn zo dun dat je het gevoel geeft dat je geen condoom draagt.

Hoe wordt EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs gebruikt?

EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs is eenvoudig te gebruiken. Het is belangrijk om de condoom te controleren om te zien of het goed past. Voor de beste beleving draag je het condoom op de juiste manier. Controleer of de condoom goed om de penis is geschoven en ga vervolgens voorzichtig en opgewonden verder met je partner.

Voor wie is EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs bedoeld?

EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs is ideaal voor koppels die op zoek zijn naar extra stimulatie en hygiëne. De set condooms is ontwikkeld voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar de meest geliefde seksuele avonturen.

Hoe kan EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs je seksleven verbeteren?

EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs kan je seksleven verbeteren door meer stimulatie, veiligheid en plezier te bieden. De condooms zijn extreem dun, waardoor de stimulatie intenser is en de kans op beschadiging bijna nihil is. De condooms zijn gemaakt van cyberskin materiaal waardoor ze anders voelen dan andere condooms. Ze geven je een authenthiek gevoel en geven zachtheid en een soepele pasvorm voor een optimale stimulatie.

Met welke andere speeltjes en toys kan je EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs gebruiken?

EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs kan worden gebruikt met ieder speeltje of seksuele hulpstuk. De condooms zijn te gebruiken met al je favoriete speeltjes, 's, en knuffels. EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs is waterbestendig en geschikt voor gebruik bij bad/douche-seks!

Hoe reinig je de EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs?

Na gebruik kan je de EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs op eenvoudige manier schoonmaken en desinfecteren met een oppervlakte-ontsmettingsmiddel. Eenmaal gereinigd dien je de condooms weg te gooien.

Aanbeveling om de EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs te proberen en te kopen in Ladykiller.nl

EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs is de ultieme reisbuddy, zodat je altijd klaar bent voor een intiem moment. EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs is een ideaal extragave set voor koppels met discretie en hygiëne als prioriteit. Met deze set verkrijg je incognito plezier en discreete hygiëne. We raden aan de EXS Air Thin Retail Pack – 48 pcs in onzeonline seksshop Ladykiller.nl te proberen en geven je de zekerheid dat je hier een veilig, betrouwbaar en veilige ervaring zult hebben. Bekijk dus alleen nu onze online seksshop voor meer informatie en leuke kortingen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701008079