Veilige en plezierige seks is iets geheel anders dan zo maar seks hebben. Plezierige seks vraagt om het juiste materiaal om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. EXS Air Thin- bieden je precies dat wat je nodig hebt.

Eigenschappen van EXS Air Thin – Condooms – 12 stuks:
– Zeer dunne condooms voor extra gevoel
– Goed getest en online verkrijgbaar
– Verminderen het gevoel van irritatie
– Hypoallergeen
– Hoge kwaliteit rubber
– 12 stuks per verpakking
– UV-bescherming

Wat is EXS Air Thin – Condooms – 12 stuks?

EXS Air Thin-condooms zijn dunne condooms die een natuurlijke sensatie bieden. Ze zijn erg dun en verminderen het gevoel van irritatie. De condooms bevatten geen chemische stoffen en zijn dus hypoallergeen. Elke verpakking bevat 12 condooms. De condooms zijn uitgerust met UV-bescherming en zijn gemaakt van hoge kwaliteit rubber, zodat ze langer meegaan en extra betrouwbaar zijn. De condooms zijn getest en goedgekeurd en bieden de beste kwaliteit voor een veilige seksuele ervaring die je ook verdient.

Hoe gebruik je EXS air Thin – Condooms – 12 Stuks?

Het belangrijkste bij het gebruiken van condooms is dat je de juiste maat selecteert. De condooms bieden een nauwe pasvorm om het comfort en de veiligheid te verbeteren. Met name het gebruik van smeermiddelen moet met uiterste zorgvuldigheid worden geselecteerd, met name als er siliconebasis of waterbasisproducten worden gebruikt. Vermijd ook het gebruik van olijfolie of andere oliën als je condooms gebruikt. Controleer altijd de vervaldatum op de verpakking en bewaar je condooms op een koele en droge plaats.

Voor wie zijn EXS Air Thin – Condooms – 12 Stuks?

EXS Air Thin-condooms zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een seksuele ervaring met extra gevoel. Als je op zoek bent naar een dunne versie van het standaardcondoom om te voelen wat er gebeurt, dan is de EXS Air Thin-condooms de perfecte oplossing voor jou. Ze zijn ook geschikt voor iedereen die op zoek is naar een veilige en betrouwbare manier om plezier te hebben.

Hoe verbetert de EXS Air Thin – Condooms – 12 Stuks je seksleven?

De EXS Air Thin-condooms zijn zo dun dat je enorme sensaties beleeft, wat je seksleven enorm versterkt. De dunne condooms geven je de mogelijkheid om te voelen wat er gebeurt waardoor de ervaring intenser wordt. Bovendien biedt het hypoallergene materiaal extra comfort en een natuurlijkere sensatie.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de EXS Air Thin – Condooms – 12 Stuks gebruiken?

Met de dunne condooms kun je veel andere speeltjes en toys combineren, waardoor je seksleven veel interessanter wordt. Sommige goede opties om mee te combineren met de EXS Air Thin-condooms zijn cockrings, glijmiddel, korstmossen en vibrerende apparaten om je seksleven levendiger te maken. Het is belangrijk om van tevoren goed na te denken over de combinaties waarvoor je kiest om een optimaal resultaat te krijgen.

Hoe moet je de EXS Air Thin – Condooms – 12 Stuks reinigen?

Het reinigen van de EXS Air Thin-condooms is net zo belangrijk als het gebruik ervan. Het is belangrijk dat je je condooms na gebruik reinigt. Voor het reinigen van de condooms is een milde antibacteriële zeep geschikt. Spuit of knijp de zeep aan de binnenkant en buitenkant van de condooms en spoel dit vervolgens af met warm water. Vervolgens hang je de condooms aan de lucht droog. Dit kun je herhalen totdat de condooms volledig droog zijn.

Probeer EXS Air Thin – Condooms – 12 Stuks nu uit!

EXS Air Thin-condooms is het perfecte materiaal voor plezierige seks. Ze bieden de veiligheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt, zodat je onbezorgd van het seksuele avontuur kunt genieten. Wil je ook een stapje verder gaan? Probeer dan de EXS Air Thin-condooms nu uit en laat je seksleven naar een hoger niveau tillen. Je kunt deze condooms makkelijk online bestellen, bijvoorbeeld bij Ladykiller.nl. Ladykiller.nl biedt ook veel andere producten in alle segments, zodat je een goede keuze hebt voor jouw favorieten.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701000288