EXS Air Thin Condoms 144 Pieces – De ultieme seks-experience!
Gezocht naar een veiligere en meer intensieve seks-experience? Met EXS Air Thin Condoms 144 Pieces vind je precies datgene waar je naar op zoek bent! Gemaakt van het beste van het beste in materiaal, garanderen deze je een sensationele ervaring waar je geen spijt van zal krijgen. Ze stellen je in staat om je volledig te overgeven aan echte intimiteit te genieten zonder lekken of andere stress.

Eigenschappen van EXS Air Thin Condoms 144 Pieces:

– Ultradunne, schuimrubberen afwerking die je een realistisch gevoel geeft tijdens het gebruik
– Uitstekende veiligheidswaarborg-maatregelen
– Geen lekken of andere vervelende situaties
– Tussen de 5 en 6 cm (lengte) en snel en eenvoudig toe te passen
– Hoogwaardig materiaal: ze zijn gemaakt van het beste rubberen materiaal waardoor ze extra comfort bieden
– Gecertificeerde beveiliging door het hoogste niveau van technologie

Wat is EXS Air Thin Condoms 144 Pieces?

EXS Air Thin Condoms 144 Pieces is een hoogwaardig condoomblok met maar liefst 144 condooms. De condooms zijn geïmporteerd uit Europa en garanderen je een sensationele seks ervaring. Ze worden gemaakt van het beste rubber materiaal, waardoor ze een enorme flexibiliteit hebben gecombineerd met extreem gevoeligheid voor metgezel. De condooms zijn gemaakt met behulp van ultra-dun rubberen metaal dat je het gevoel geeft of je er niet bij bent!

Hoe gebruik je EXS Air Thin Condoms 144 Pieces?

EXS Air Thin Condoms 144 Pieces is gemakkelijk, veilig en compact te gebruiken. Het materiaal voelt ultrasoepel aan op de huid, waardoor je kunt genieten van echte intieme sensaties zonder lekken of andere vervelende situaties. Het condoom is eenvoudig in open positionen te manoeuvreren en is dus uitermate geschikt voor spannende seksuele posities. Daarnaast is het eenvoudig te dragen en te verplaatsen.

Voor wie is EXS Air Thin Condoms 144 Pieces?

EXS Air Thin Condoms 144 Pieces is voor iedereen die op zoek is naar extreem seksueel plezier. Deze condoomblok met 144 condooms is speciaal gemaakt voor echte seks fanaten en sextoy bloggers en helpt je jouw seksuele grenzen te verleggen. Of je nu solo of met je partner bent, met EXS Air Thin Condoms 144 Pieces is het mogelijk om meer uit je seksleven te halen.

Hoe kan EXS Air Thin Condoms 144 Pieces je seksleven verbeteren?

Met EXS Air Thin Condoms 144 Pieces kan je met gemak je seksleven verbeteren. Ze zijn zo ontworpen dat ze toegang hebben tot alle seksuele plezier – plus, de ultradunne afwerking biedt een unieke sensatie waardoor je een realistisch gevoel krijgt tijdens gebruik. EXS Air Thin Condoms 144 Pieces bieden een holistische seks ervaring door de enorme flexibiliteit, de beveiligingsmaatregelen en de extra comfort. Met deze condooms ben je er zeker van dat je seksleven helemaal naar een hoger niveau wordt gebracht.

Met welke andere speeltjes en toys kan je EXS Air Thin Condoms 144 Pieces gebruiken?

EXS Air Thin Condoms 144 Pieces sluit perfect aan bij een breed scala aan speeltjes en toys. Zo heb je bijvoorbeeld , , kegels, butt plugs, cockrings en om maar een paar te noemen. Al deze speeltjes en toys kunnen worden gecombineerd met EXS Air Thin Condoms 144 Pieces om je een rijkere seks ervaring te bieden.

Hoe moet je EXS Air Thin Condoms 144 Pieces reinigen?

EXS Air Thin Condoms 144 Pieces is gemakkelijk te reinigen met een lauwwarm water en wat milieuvriendelijk zeep. De condoomblok heeft een mooie afwerking die beter dan de meeste andere condooms bestand is tegen het krijgen van krassen en slijtage. Het is dus belangrijk om je condooms goed te schoonmaken na gebruik.

Moet U de EXS Air Thin Condoms 144 Pieces proberen?

Absoluut! EXS Air Thin Condoms 144 Pieces is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een -ervaring. Ze bieden dan ook de beste beveiliging, comfort en flexibiliteit die je maar kunt vinden. Dus als je op zoek bent naar een ultieme seks ervaring, laat dan de EXS Air Thin Condoms 144 Pieces in LadyKiller! De beste seksshop van Nederland.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701005122