Als het gaat om seksspeeltjes om je seksleven op te spicen, kunnen brede de vocabulaire van je slaapkamer aanzienlijk verrijken. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder metalen, lederen en velours, de brede handboeien vormen de ideale toevoeging voor elk kinky avontuur met je partner.

Eigenschappen van Brede Handboeien:
– Gemaakt van hoogwaardig materiaal: metalen boeien, leer of velours;
– Zorgen voor een perfecte en comfortabele pasvorm;
– Worden geleverd met een stevige klinkverbinding;
– Gesproken met een verstelbare draaisluiting;
– Variatie in kleur en lengte.

Wat zijn Brede Handboeien en wat kan je er mee?

Brede handboeien zorgen ervoor dat je je vrijheid kan verkennen en je partner kan verrassen, in plaats van je te binden. Ze zijn gemaakt om de dominantie uit te oefenen. Je kan je partner vastbinden om te flirten of voor een spannend duet. Het geeft je een kinky avontuur dat je beiden leuk zou kunnen vinden.

Voor wie zijn Brede Handboeien bedoeld?

Brede Handboeien zijn bedoeld voor koppels die hun seksleven willen leuker en spannender willen maken. Ze zijn geschikt voor beginners, professionals, nieuwsgierigen, -adepten, enzovoort. Dankzij hun diversiteit aan stijlen, materialen en maten zijn ze geschikt voor een breed scala aan couples.

Hoe kunnen Brede Handboeien je seksleven verbeteren?

Met Brede Handboeien kun je meer intieme momenten creëren met je partner. Dit kunnen stille, sensuele momenten zijn waarin je de dominantie kan uitoefenen of gewoon momenten waarin je iets kunt experimenteren met elkaar. Brede Handboeien zorgen voor gevoelens van veiligheid en verleiding die je seksleven verbeteren en wat nog belangrijker is, jullie relatie versterken omdat je meer vertrouwen hebt.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Brede Handboeien gebruiken?

Brede Handboeien kunnen heel goed worden gecombineerd met andere speeltjes en toys. Denk bijvoorbeeld aan -toebehoren zoals slaapzakken, en touwen. Ook heb je de keuze om er cockrings, , wandelstokken, ball gag en aan toe te voegen. Dit maakt het bondage avontuur helemaal compleet.

Hoe kan je de Brede Handboeien reinigen?

Het is belangrijk dat de boeien goed schoon worden gemaakt. Reinig de boeien met een schone doek en lauw water met een PH-neutrale (phy) zeep. Vermijd scherpe of schurende cleaners en producten zoals spiritus. Droog met een schone doek en maak na het reinigen de boeien direct droog. Maak de boeien na het reinigen niet nat of plaats de boeien niet weer terug in de verpakking.

Aanbeveling voor de klant

Als je intieme momenten met je partner wilt beleven en je seksleven wilt verrijken, raden we je aan de Brede Handboeien te proberen. Brede Handboeien kunnen je een heerlijke mix van spel, intense intimiteit en kredenhiemspelen geven. U kunt ze kopen op Ladykiller.nl, een seksshop die u diverse soorten boeien tegen een betaalbare prijs aanbiedt.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701003463