Het spannende EXO Rogue – Prostaat Stimulator sextoy zuling je als gebruiker verrassen. Met een unieke combinatie van verschillende sensaties biedt de EXO Rogue – Prostaat Stimulator een stimulerende ervaring voor iedereen, ook voor ervaren sextoy gebruikers.

De EXO Rogue – Prostaat Stimulator heeft de volgende eigenschappen:

• Gemaakt van zacht en flexibel PVC met fijn oppervlak en een comfortabele bocht
• Eenvoudige bediening met een afstand bedieningsknop
• Twee motoren voor intensiteitsniveaus
• Verlengd gevormde schacht voor de prostaat
• Volledig safe materiaal
• Waterbestendige push-knop

Wat is een EXO Rogue – Prostaat Stimulator?

De EXO Rogue – Prostaat Stimulator is een unieke nieuwe sextoy ontwikkeld om de prostaat te stimuleren. Dit sextoy is ontworpen met hoogwaardig, body safe materiaal voor een soepele en realistische, sensuele sekservaring. Het apparaat heeft een verlengde rand die perfect is afgestemd op de prostaat voor directe stimulatie en is voorzien van twee motoren die verschillende intensiteitsniveaus, patrooninstellingen en coilminutes kunnen bieden. De EXO Rogue – Prostaat Stimulator is voorzien van een handig afstandsbedienings knop.

Hoe kan ik EXO Rogue – Prostaat Stimulator gebruiken?

Je kunt EXO Rogue – Prostaat Stimulator eenvoudig gebruiken door de gespierde ring dicht om je lid te plaatsen en vervolgens de EXO Rogue – Prostaat Stimulator voorzichtig in je anatomie te plaatsen tot je merkt dat de geribbelde schacht de juiste plek raakt. De knop op de afstandsbediening stelt je in staat om de vibratiepatronen te wijzigen naar je voorkeur. Je kunt de EXO Rogue – Prostaat Stimulator tevens gebruiken tijdens het to by solo orgasmes of voor de perfecte solo-partner in de gemeenschap.

Voor wie is de EXO Rogue – Prostaat Stimulator bedoeld?

De EXO Rogue – Prostaat Stimulator is de perfecte uitvinding voor iedereen die geïnteresseerd is in . Het sextoy is ontworpen om gemakkelijk te bedienen en te onderhouden, waardoor het een ideale keuze is voor zowel ervaren sextoy gebruikers als voor ervaren gebruikers. Het discreet gevormde design van de EXO Rogue – Prostaat Stimulator biedt een geruststellende ervaring en zorgt ervoor dat je ontspannen en zeker voelt terwijl je geniet van de intense seksuele sensaties.

Hoe kan EXO Rogue – Prostaat Stimulator je seksleven verbeteren?

De meest genoemde manier waarop EXO Rogue – Prostaat Stimulator sextoy je seksleven kan verbeteren, is het helpen bij een meer intense orgasme. Hiermee wordt bedoeld dat het aanraken en stimuleren van de prostaat mensen vaak de sensationele gevoelens geeft waardoor sensaties die veel intensere en bevredigendere orgasmen oplevert. Daarnaast kan EXO Rogue – Prostaat Stimulator je seksleven ook verbeteren door het plezier te verhogen met seksuele activiteiten. Als je EXO Rogue – Prostaat Stimulator gebruikt, ontdek je nieuwe stukken je lichaam die je zelfs niet kent en waar je helemaal wild van kunt worden.

Met welke andere speeltjes en toys kan de EXO Rogue – Prostaat Stimulator worden gebruikt?

De EXO Rogue – Prostaat Stimulator is een zeer veelzijdig sextoy en kan gecombineerd worden met vele andere speeltjes en toys. Als je op zoek bent naar een unieke methode van seksuele stimulatie, dan is het zeker aan te raden om een EXO Rogue – Prostaat Stimulator te proberen. Je kunt de EXO Rogue – Prostaat Stimulator gebruiken bij , of in combinatie met andere speeltjes en toys van Ladykiller.nl zoals , , dilatoren en sleeves. Laat je fantasie de vrije loop en creëer jouw eigen seksuele avontuur.

Hoe kun je de EXO Rogue – Prostaat Stimulator het beste reinigen?

Reiniging is een must als je sextoys gebruikt. De EXO Rogue – Prostaat Stimulator is 100% body safe en dus eenvoudig te reinigen. Gebruik warm water en een milde, pH neutrale zeep en maak het sextoy schoon. Gebruik daarna een droog doekje om het sextoy af te drogen. Vergeet niet om de batterijen elke twee maanden vervangen.

Probeer de EXO Rogue – Prostaat Stimulator en bestel vandaag nog bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een sextoy dat gegarandeerd een intense stimulatie biedt, is de EXO Rogue – Prostaat Stimulator de perfecte keuze! Probeer het gewoon uit en ontdek wat het je en je seksleven te bieden heeft. Bestel de EXO Rogue – Prostaat Stimulator vandaag nog in onze online seksshop Ladykiller.nl en voeg wat toe aan je seksleven! Vergeet ook niet om een flesje glijmiddel mee te bestellen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

609224032769