Excite – Siliconen Anaal Kralen van Ladykiller.nl

Klaar voor een nieuwe sensatie? Bereid je voor om de Boomrangs en de Sensations Ocean Wave in je collectie anaalspeeltjes te verwelkomen! Ladykiller.nl heeft hierbij de Excite – Siliconen . Lees verder en laat je verleiden door de ultieme anale belevenis.

Functies en voordelen

De Excite – Siliconen Anale Kralen zijn gemaakt van siliconen en hebben elk 10 kralen in verschillende maten die samen een ervaring zoals geen ander bieden. De ervaren anale gebruiker kan zelf bepalen hoeveel kralen hij of zij tegelijk gebruikt en kan zo zoeken naar de perfecte stimulatie.

Allereerst is het gemaakt van supersafe siliconen dat je lichaam graag accepteert. Hierdoor valt dit speeltje onder de categorie ‘ Safe' en is het rustig om te gebruiken omdat het zacht, glibberig en zeer glad in de aanraking is. Daarnaast is de Excite – Siliconen Anale Kralen waterdicht en kan het zowel in het badger of de douche met je gebruikt worden.

Kom in de gunst van de goedetoestand met de Excite – Siliconen Anaal Kralen

De Excite – Siliconen Anale Kralen breng je:

– Supersafe siliconen
– Waterdicht
– 10 verschillende kralen in verschillende maten voor het perfecte orgasme
– Gemakkelijk op te bergen
– Discreet

Kenmerken van de Excite – Siliconen Anale Kralen

De Excite – Siliconen Anale Kralen is een spannend speeltje dat jou een diepe, schokkende aanraking geeft. De kralen zijn handig ontworpen waardoor ze goed passen en je diep in je lichaam kunnen dragen. Elke kraal heeft een verschillende diameter, waardoor je altijd je perfecte aanraking kunt vinden. De kralen hebben verschillende vormen, waarmee je het climax-effect kunt creëren.

Met de Excite – Siliconen Anale Kralen ervaar je sensuele aanrakingen, die je helemaal meevoeren naar het ultieme orgasme.

Hoe gebruik je de Excite – Siliconen Anale Kralen?

Voordat je begint met je anale speeltje, zorg je ervoor dat je rustig bent en relaxed. We raden aan om eerst met een dun foreclosure speeltje te beginnen, zoals een anaal dilator, om je lichaam te laten wennen aan anale stimulatie. Als je klaar bent om deexcite – Siliconen Anale Kralen te gebruiken, smeer je het beste een op de kralen. Gebruik de kralen niet in combinatie met olie- of siliconenbasisglijmiddelen, omdat ze de siliconen kunnen beschadigen.

Voor wie is de Excite – Siliconen Anale Kralen geschikt?

De Excite – Siliconen is perfect voor zowel anale beginners als ervaren analeders die op zoek zijn naar een meer intens orgasme. Deze kralen zullen je dieper in het bad der anaal genot brengen.

De Excite – Siliconen Anaal Kralen is de perfecte keuze om je anale seksuele fantasieen mee te verwezelijken. Vandaag heb je de kans om een nooit eerder ervaren sensatie mee te maken en al je verlangens werkelijkheid te laten worden!

Hoe kan deExcite – Siliconen Anaal Kralen jouw leven verbeteren?

De Excite – Siliconen Anaal Kralen kan jouw leven in de slaapkamer spannender maken door je nieuwe seksuele mogelijkheden te bieden. Het ispassend gemaakt om de sensatie te bieden die je zoekt, met verschillende maten en vormen die ervoor zorgen dat je het orgasme kunt ervaren waar je naar verlangt.

Het is ook gemakkelijk te combineren met andere speeltjes, zoals , anaal , spanking floggers , etc.

Hoe reinig je de Excite – Siliconen Anaal Kralen?

Reiniging van je speeltjes is essentieel om de hygiëne en een goede gezondheid te borgen. Na elk gebruik van de Excite – Siliconen Anaal Kralen, moet je het speeltje reinigen met warm water en een geurloos, fosfaatvrij zeep. Gebruik geen oplosmiddelen, bevat en ammonia om het speeltje te reinigen. Spoel het na met water en Laat het speeltje goed drogen voordat je het opbergt in een zuurstofvrije zak of doos.

Krijg de top-sensaties met de Excite – Siliconen Anaal Kralen

Door de Excite – Siliconen Anaal Kralen in je leven te halen, ervaar jij een andere diepte van je anale fantasieën. Bij Ladykiller.nl vind je niet alleen de Excite – Siliconen Anaal Kralen, maar ook een breed assortiment aan andere speeltjes om je slaapkamer avontuur te verlevendigen.

De Excite – Siliconen Anaal Kralen is een must-have in je collectie anale speeltjes. Beleef de sensaties zoals geen ander en voel hoe elke kraal in verschillende sizes je verder brengt naar de verkenning van jouw meest intense seksuele ervaringen. Geniet van de verschillende gedragspatronen die je krijgt als je de Excite – Siliconen Anaal Kralen beweegt, en ervaar de intense climax-effecten die je zullen overweldigen.

Dit gevoel is alleen verkrijgbaar bij Ladykiller.nl, dus schat, koop nu je Excite – Siliconen Anaal Kralen en ervaar de top-sensaties waar je van droomt!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060315852348