Excite Medium – Siliconen Kralen is het perfecte seksspeeltje dat je meeneemt naar het meest intense anaal plezier. Deze kraal set is gemaakt van ultrazacht en glijvast siliconen dat voelt als een tweede huid. Ideaal voor beginners die de kunst van het anaal spelen willen ontdekken. Deze stevig vervaardigde Excite Medium kralen hebben een lichte structuur waardoor je gemakkelijk van beginners tot gevorderde anaal koning bevorderd.

Hieronder vind je een opsomming van de eigenschappen van Excite Medium – Siliconen :

– Gemaakt van 100% veilig siliconen;
– Lichte textuur voor gemakkelijk zelfexperiment;
– Verstrekt intens anaal plezier zonder compromissen;
– Pruikervaring met een tweede huideffect;
– Geschikt voor beginners en experts;
– Handmatig zacht gemaakt.

Wat is Excite Medium – Siliconen Anaal Kralen?

Excite Medium – Siliconen Anaal Kralen is een set kralen die je meeneemt naar totaal andere hoogten van anaal plezier. Deze kraal set is lichtgewicht en eenvoudig in gebruik. Elke kraal van Excite is gemaakt van ultrasoepel en glijvast siliconen, waardoor je ultrazacht en een tweede huideffect ervaart. Dezelfde siliconen structuur is veilig voor je lichaam en sensationeel voor je zintuigen.

Hoe wordt Excite Medium – Siliconen Anaal Kralen gebruikt?

Excite Medium – Siliconen Anaal Kralen zijn gemaakt om je mee te nemen op een pittige reis van anaal spelen. De lichte structuur en materialen maken het eenvoudig om te beginnen met anaal genot. Begin met het insluiten van de eerste kraal voorzichtig met een siliconen- of waterbasis glijmiddel. Roer heen en weer of laat de kraal rusten. Stimuleer dan progressief door alle kralen er een voor een in en eruit te bewegen of terug te trekken.

Voor wie is Excite Medium – Siliconen Anaal Kralen bedoeld?

Excite Medium – Siliconen Anaal Kralen is ideaal voor zowel beginners als voor gevorderde anaal speel liefhebbers. Dankzij de smalle diameter is deze kralen set gemakkelijk te controleren in de hand, ongeacht je ervaring met anaal vooral. Dankzij het revolutionaire siliconen materiaal kan je van luchtige stimulatie tot steviger anaal genot gaan.

Hoe kan Excite Medium – Siliconen Anaal Kralen je seksleven verbeteren?

Excite Medium – Siliconen Anaal Kralen opener je seksleven naar andere verticale vlakken en biedt je een sensueel en intens anaal beleving zonder compromissen. Door de kale set te gebruiken, geniet je van sensuele stimulatie en door gebruik te maken van liefde geeft het een extra erotische touch aan je seksleven. Je seksleven wordt nog spannender met de mogelijkheid van helemaal nieuwe deskundig opgebouwde sensaties en voortdurende verleidingen van diep anaal genot.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Excite Medium – Siliconen Anaal Kralen gebruiken?

Excite Medium – Siliconen Anaal Kralen is compatibel met alle siliconen of waterbasis . Voor nog intenser anaal genot, probeer ze dan te combineren met een anaal plug die is gemaakt van ander materiaal zoals aluminium of stalen. Voor liefdevolle liefde kun je ook je grote favoriete clitorale stimulateurs of prostaat combineren met de Excite Medium Anaal Kralen voor een sensationeel voorgerecht van geweldige verrassingen.

Hoe moet mijn Excite Medium – Siliconen Anaal Kralen gereinigd worden?

Voordat je je Excite Medium – Siliconen Anaal Kralen gebruikt, spoel je deze hele set af met een warm sopje en zeep. Na gebruik, reinig je de set af met lauw water en een mild reinigingmiddel. De producten kunnen droog worden gemaakt door ze af te drogen met een zachte, schone doek of laat ze op luchtdroog.

Aanraden aan de klant om Excite Medium – Siliconen Anaal Kralen te proberen

Als je klaar bent om je seksleven naar andere vlakken te brengen en je te marmerengen tot anaal genot van andere wereld, is Excite Medium – Siliconen Anaal Kralen het perfecte seksspeeltje om je mee naar het meest intense plezier te nemen. Bestel de Excite Medium – Siliconen Anaal Kralen vandaag nog bij onze seksshop Ladykiller.nl en breng je seksleven naar meer sensuele of intensieve sensaties.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060274221322