Excel – Prostaat Massager van Ladykiller.nl

Gratis discreet bezorgd

Keer je seksleven op zijn kop en koop nu discreet de Excel – Prostaat Massager bij Ladykiller.nl. De Excel – Prostaat Massager is zacht van materiaal, maar dankzij de verstelbare trilintensiteiten is hij sterk genoeg om je wildste fantasieën waar te maken. Met de Excel – Prostaat Massager van Ladykiller.nl kun je jouw seksleven eindeloos uitbreiden.

Waarom de Excel – Prostaat Massager?

De Excel – Prostaat Massager, is het perfecte speeltje voor zowel mannen als vrouwen, die [ting/] zoeken voor de prostaat, maar niet te groot willen of welke ook ideaal zijn voor anale gebruik. De vibratie-intensiteit is perfect afgesteld voor een comfortabele, spannende sensatie.

Voordelen van de Excel – Prostaat Massager:

• Verkrijgbaar met 2 verschillende trilintensiteiten en 5 trilprogramma's;
• Geschikt voor spannende avonturen;
• Compatibel met waterbasis glijmiddel;
• Uitstekende kwaliteit;
• Discreet geleverd.

Wat is de Excel – Prostaat Massager?

De Excel – Prostaat Massager is een innovatief vormgegeven speeltje dat speciaal is ontworpen voor gebruik bij prostaatstimulatie. Het is gemaakt van zacht, flexibel silica gel en heeft twee trilopties om de intensiteit van de vibraties aan te passen. Daarnaast heeft de Excel – Prostaat Massager ook een oppervlakte dat is ontworpen om comfortabel aan te voelen als het in de anus wordt ingebracht.

Hoe gebruik je de Excel – Prostaat Massager?

De Excel – Prostaat Massager moet altijd worden gebruikt met voldoende glijmiddel. Om te voorkomen dat het speeltje wegglijdt uit de anus is het aan te raden om een waterbasis glijmiddel te gebruiken. Wanneer de Excel – Prostaat Massager is ingebracht, zal het een perfecte pasvorm hebben die het bekken zal penetreren.

De Excel – Prostaat Massager heeft twee trilstanden met een variërende intensiteit. Begin met de lagere intensiteit, omdat de anale stimulatie kan lijken alsof het even pijnlijk is. Als de Excel – Prostaat Massager is ingebracht, is alleen de trilstand belangrijk. Als je klaarkomt, kun je het speeltje eenvoudig verwijderen omdat de trillingsstanden worden uitgeschakeld.

Voor wie is de Excel – Prostaat Massager geschikt?

De Excel – Prostaat Massager is ideaal voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een spannende manier om hun seksleven te verfraaien. Het is ook handig voor mensen die nieuw zijn in anale stimulatie, omdat het een mooi formaat heeft dat gemakkelijk kan worden geïntroduceerd.

Hoe kan de Excel – Prostaat Massager het leven van onze klanten verbeteren?

De Excel – Prostaat Massager kan uw seksleven naar een nieuw niveau tillen. Veel mannen en vrouwen die procesueel experimenteren, zullen kunnen genieten van de verschillende trilintensiteiten en trilprogramma's die de Excel – Prostaat Massager te bieden heeft. De beweging die wordt gemaakt door de trillingen zal een intens gevoel veroorzaken dat veel sterker is dan wat je met je handen zou kunnen doen.

De Excel – Prostaat Massager is ook geschikt voor het spelen met andere speeltjes. Hij kan worden gecombineerd met , , dildos, klemmen of andere seksspeeltjes uit onze winkel, om het genot en de ervaring nog intenser te maken.

Hoe reinig je de Excel- Prostaat Massager?

Na gebruik is het belangrijk om de Excel – Prostaat Massager grondig te reinigen. We raden aan dat de speeltjes na gebruik gewassen worden met warm water en een zacht schoonmaakmiddel. Dit voorkomt het overbrengen van bacteriën en ziektekiemen. Dompel het speeltje na het wassen volledig onder in een desinfecterende oplossing zoals Ladykiller disinfectie spray.

Koop de Excel – Prostaat Massager

Bij Ladykiller.nl bieden wij een grote selectie aan kwaliteitsspeeltjes voor zowel mannen als vrouwen. Van vibrators tot glass bangles, er is voor ieder wat wils. De Excel – Prostaat Massager is het perfecte beginnersspeeltje om je seksleven een boost te geven. Koop nu de Excel – Prostaat Massager online bij Ladykiller.nl en ervaar eindeloos plezier.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060274220011