Evil Ball Crusher en Presser

De Evil Ball Crusher en Presser van Ladykiller.nl is iets volstrekt unieks dat het plezier en comfort van koppelen verhoogt. Dit speeltje is perfect ontworpen voor koppels die de diepten van BDSM willen verkennen en hun partnerspeelgoed willen uitbreiden. De Evil Ball Crusher en Presser brengt twee verschillende soorten speeltjes samen om een geweldige ervaring te bieden!

De Evil Ball Crusher en Presser is een innovatieve combinatie van twee sex speeltjes: eenuitbreidbaar plug-systeem en een balknijper. Met de plug kun je het gevoel geven dat er iets diep in je poort zit. De plug heeft een uniek ontwerp dat een heerlijke gevoeligheid geeft bij elke stap die je doet. De balknijper daarentegen geeft je partner het ultieme gevoel van kontrol, waarmee je je partner kunt plezieren met intense sensaties terwijl je er aanwezig bent!

Kenmerken van de Evil Ball Crusher en Presser

  • Ideaal voor BDSM/Koppel spel
  • Unieke plugsysteem met verbeterde gevoeligheid
  • Gemaakt van safe siliconen
  • Geen oneffenheden of oneffenheden
  • Waterproof

De Evil Ball Crusher en Presser van Ladykiller.nl is een revolutionair sexspeeltje dat is ontworpen voor de meest intense ervaringen. Het perfecte design combineert een plug en balknijper zodat je beide aan je partner kunt geven. De plug is verstelbaar, waardoor je het gevoel kunt geven dat er iets dieps in je poort zit en een langere, verscheidene sessie meer plezier betekent. De verstelbare knijpers zorgen voor een intens gevoel, dat je verandert in onbedwingbaar plezier en adrenaline.

Hoe gebruik je de Evil Ball Crusher en Presser?

De Evil Ball Crusher en Presser is zeer eenvoudig in gebruik. U moet eerst de plug inbrengen. De plug heeft een verstelbare schacht, waarmee je je partner diep kan penetreren. Vervolgens moet je de knijpers openen en dicht doen, afhankelijk van hoe intens het gevoel wilt worden. De knijpers kunnen aan de buitenzijde van de scrotum worden geplaatst om voor een intense stimulatie te zorgen, of langs de binnenkant van de scrotum om subtiele sensaties te geven. Er is geen limiet aan de manieren waarop je de knijpers kunt gebruiken, dus je creëert elke keer een andere ervaring.

Voor wie is de de Evil Ball Crusher en Presser geschikt?

De Evil Ball Crusher en Presser is het best geschikt voor koppels die de diepten van verkennen en ervoor kiezen om meerdere sex speeltjes te combineren in de slaapkamer. De Evil Ball Crusher en Presser kan ook worden gebruikt voor extreme kinky plezier voor liefhebbers van BDSM. Het is ook perfect voor de meer ervaren paren, die hun maatwerk fantasieën willen verwezenlijken. De Evil Ball Crusher en Presser kan worden gebruikt om verscheidene sex speeltjes bij elkaar te brengen, zoals een ball stretcher, een echop plug, een cockring of een scrotumino.

De Evil Ball Crusher en Presser kan de ervaring van BDSM verhogen door verscheidene sensaties te creëren. De plug geeft een aanhoudend gevoel, terwijl de knijpers druk uitoefenen op het delicate scrotum van je partner om een meer intense sensatie te geven. De Evil Ball Crusher en Presser is een flexibel speeltje dat veel verschillende combinaties van technieken toestaat. Door de Evil Ball Crusher en Presser te combineren met andere speeltjes in onze winkel is het mogelijk om een nieuwe dimensie aan plezier toe te voegen aan je BDSM-spel.

Hoe reinig je de Evil Ball Crusher en Presser?

Na elk gebruik moet de Evil Ball Crusher en Presser grondig met warm water en een milde zepen worden schoongemaakt om bacteriën en vuil te verwijderen. Na het schoonmaken, spoel je het product met schoon water en dep je het vervolgens af met een schone, zachte doek. Pas vervolgens wat aan op het product om het zacht en comfortabel te houden tijdens het spelen. Laat het vervolgens goed drogen voordat je het opbergt op een veilig plekje.

Als je eently de diepte van bondage wilt verkennen, is de Evil Ball Crusher en Presser het perfecte speeltje. De revolutionaire combinatie van knijpers en plug biedt koppels een ongelooflijk plezier. Of je nu meer ervaren bent in BDSM of net begint, dit speeltje is een must voor iedereen. Probeer het vandaag nog uit bij Ladykiller.nl en breid je speelgoed uit met de vele andere categorieën aan speeltjes en producten die wij in onze winkel verkopen waarmee je je leven in de slaapkamer spannender kan maken.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273535368