Met de krachtige Euphoria – Rechargeable Silicone Wand Vibe – Blue zorg je voor volledige verwennerij van je intieme zones. Deze gerechargeerbare silicone wand vibe is zo sterk dat je ongekende en ultiem genot ervaart. Met deze vibrerende parel neem je je seksualiteit naar een nieuw niveau. Je kunt je seksuele energie loslaten voor een intens orgastisch, extatisch ervaren.

Voordelen Euphoria – Rechargeable Silicone Wand Vibe – Blue:

– 100% waterproof en gemaakt van hoogwaardig vind- en hypoallergeen siliconen
– Helpt je bij een extatisch hoogtepunt
– Krachtige vibraties voor een sublime sensatie
– Makkelijk hanteerbaar in je handpalm
– Gerechargeerd via USB

Wat is de Euphoria – Rechargeable Silicone Wand Vibe – Blue?

Euphoria Rechargeable Silicone Wand Vibe – Blue is een must-have speeltje en strap-on toy dat perfect gebruikt kan worden door singles en stellen. Het is een en stimulator in één, die gemaakt is van een 100% hypoallergeen en -safe siliconen materiaal. Deze dunne, maar kernachtige wand met een iets langer gebogen handvat is perfect voor het bereiken van je intieme plekjes. Door de verstelbare sterkte van de vibraties kun je variëren tussen een sensuele massage of meer intense stimulatie voor een krachtig hoogtepunt.

Hoe gebruiks dez Euphoria – Rechargeable Silicone Wand Vibe – Blue?

De Euphoria – Rechargeable Silicone Wand Vibe – Blue is gemaakt om direct in contact met je intieme plekjes te komen. Je kunt de wand gebruiken voor buitengewoon intens genot, voor een lome massage, om de meest intieme plekjes te verkennen of om krachtige pulsatie en vibraties mee te creëren. Je kunt deze wandvibe gebruiken op de meest intieme en gevoelige plekjes en er maximaal van genieten.

Voor wie is deze speeltje is bedoeld?

De Euphoria – Rechargeable Silicone Wand Vibe – Blue is bedoeld voor koppels en singles die seksspeeltjes zoeken op het gebied van clitoraal genot, individuele of duo massage. Dit speeltje biedt oneindig genot voor beginners, maar ook voor stellen of ervaren seksspeeltjes experts. Het is voor zowel mannen als vrouwen geschikt en ideaal voor solo of duo-ontdekkingstochten

Hoe helpt Euphoria – Rechargeable Silicone Wand Vibe – Blue je seksleven te verbeteren?

De Euphoria – Rechargeable Silicone Wand Vibe – Blue is zo ontworpen dat hij bekend staat om intens genot en betere orgasmes. Dit komt omdat deze gerechargeerbare wand je helpt bij het verhogen van je bloedcirculatie in de intiemezone. Dit resulteert in meer energie en verbetert je seksuele ervaringen en versterkt je genotservaringen aanzienlijk. Het verhoogt je vermogen om meer gevoelig te zijn en te reageren en creëert een ervaring van ultieme verwennerij.

Welk andere sextoys kun je gebruiken met Euphoria – Rechargeable Silicone Wand Vibe – Blue?

Euphoria – Rechargeable Silicone Wand Vibe – Blue kun je rustig, maar ook dynamisch combineren met andere sextoys. Wanneer je deze vibrerende wand gebruikt in combinatie met een cockring of andere clitorale stimulatietechnieken, kun je genieten van meer intense, flexibele orgastische bevrediging. Je kunt ook andere sextoys of combineren met deze wand. Bijvoorbeeld kuisheidsopzetstukken, seks-slings, palm plays of butt plugs. Adrenaline richtingen zijn gegarandeerd!

Hoe reinig je Euphoria – Rechargeable Silicone Wand Vibe – Blue?

De Euphoria – Rechargeable Silicone Wand Vibe – Blue is 100% waterproof en dus gemakkelijk schoon te maken. Je kunt dit speeltje rustig afspoelen onder lauw water met een mild reinigingsmiddel. Breng daarna vloeibare zeep aan en verwijder alle resterende vuiligheid. Maak de wand goed droog met een zachte microvezeldoek en leg hem in een koffer om bescherming en hygiënisch te bewaren.

Probeer de Euphoria – Rechargeable Silicone Wand Vibe – Blue uit en koop hem bij Ladykiller.

Als je op zoek bent naar een opwindend en stijlvol seksspeeltje met ongekende mogelijkheid om je seksleven op te peppen, dan is de Euphoria – Rechargeable Silicone Wand Vibe – Blue perfect voor jou. Neem de tijd om dit dynamische seks- en massage wand te testen, verken het aanbod van andere interessante sextoys in onze seksshop Ladykiller.nl en geniet van een betere sekservaring!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

782421083915