Eternal – Stockings – 20 den is een sexy en stijlvolle panty, speciaal ontworpen om jouw seksleven naar een nieuw niveau te brengen. Kies voor 20 den voor extra comfort tijdens het dragen en een prachtig design. Zwarte Eternal – Stockings – 20 den panty's zijn een bloemvormige middengang met elegante franjes aan de bovenkant wat een extra luxe touch geeft aan dit lingerie stuk.

Kenmerken:
– 20 denella kousen voor extra comfort
– Gerard look door de bloemvormige middengangen
– Zwart met franjes aan de bovenkant
– Nylon structuur
– Verkrijgbaar in diverse maten

Wat is Eternal – Stockings – 20 den?

Eternal – Stockings – 20 den is een sexy en stijlvolle panty, speciaal ontworpen om je seksleven naar een nieuw niveau te brengen. Deze panty wordt gemaakt van hoogwaardige materialen die comfortabel zijn bij het dragen. Het is een 20 denella kousen die exclusief ontworpen is met een waterproof bovenkant en een soepele binnenkant voor extra comfort. De zwarte panty's met franjes hebben een bloemvormige middengang en zorgen voor een geraffineerd look.

Hoe gebruik je Eternal – Stockings – 20 den?

De Eternal – Stockings – 20 den panty's zijn ideaal om te dragen als lingerie of als bij een sexy pakje. De panty is verkrijgbaar in diverse maten en past perfect bij jouw lingerie garderobe. Je kan de Eternal – Stockings – 20 den ook gebruiken als bovenlaag bij jouw favoriete sextoy's of als laag om het sextoy comfortabeler te maken.

Voor wie is de Eternal – Stockings – 20 den?

Eternal – Stockings – 20 den is bedoeld voor vrouwen die graag meer comfort en elegantie willen creëren in hun seksleven. De panty met franjes geeft je outfit een luxe touch en is ideaal om te dragen tijdens romantische avonden met je geliefde.

Hoe verbetert Eternal – Stockings – 20 den je seksleven?

Het dragen van Eternal – Stockings – 20 den panty's kan je seksleven verbeteren door je meer gemak en comfort te geven. De panty is gemaakt van hoogwaardige materialen die gemakkelijk te dragen zijn. De waterproof bovenkant draagt bij aan extra comfort en een geraffineerd look. Daarnaast maakt de panty je outfit extra sexy, zodat je jouw geliefde meer kan verleiden.

Met welke andere speeltjes en toys combineer je Eternal – Stockings – 20 den?

Eternal – Stockings – 20 den panty's zijn ideaal om te combineren met andere speeltjes en sextoys. Je kan deze panty's dragen als bovenlaag over andere sextoys voor extra comfort, of je kan ze gebruiken als lingerie bij andere sextoys zoals , of butt plugs.

Hoe reinig ik Eternal – Stockings – 20 den?

Eternal – Stockings – 20 den panty's zijn gemakkelijk te reinigen met zacht zeepsop en lauwwarm water, gevolgd door een grondige naspoeling om alle resten te verwijderen. Doe de panty's vervolgens in de wasmachine op een lage temperatuur en laat ze drogen aan de lucht.

Probeer Eternal – Stockings – 20 den en shop bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar panty's om meer comfort en luxe in je seksleven te brengen, dan is Eternal – Stockings – 20 den de perfecte oplossing. Probeer deze panty's vandaag nog en koop ze in de online seksshop Ladykiller.nl. Bij Ladykiller.nl vind je diverse andere speeltjes en sextoys, zodat je alles in huis hebt om je seksleven naar een hoger niveau te tillen.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Specificaties

Kledingmaat

, ,

Kleur

Barcode

1740260010027, 1740260010034, 1740260010041