De ERGO by Oxballs Small – Red is een veelzijdig speeltje voor onvergetelijke sekservaringen. Het maakt deel uit van de eersteklas sextoy productlijn van Oxballs en biedt een nieuwe dimensie aan seksuele verschillende mogelijkheden. Het is een uniek, praktisch, krachtig sextoy en seksspeeltje dat je ervaringen in de slaapkamer nog interessanter, diverser en spannender kan maken.

Eigenschappen van ERGO by Oxballs Small – Red:

– Unieke vorm van silicone dat gemakkelijk aan en uit te trekken is
– Hygiënisch en gemakkelijk te reinigen
– Gemakkelijk in gebruik en geen moeilijke montage of voorbereiding nodig
– Klaar voor gebruik in minder dan 30 seconden
– Uitneembaar siliconeschild om een perfecte, comfortabele en naadloos pasvorm te garanderen
– Eenvoudig te bedienen, discreet en draagbaar
– Gratis reinigingsmiddel bij bestelling van een ERGO

Wat is de ERGO by Oxballs Small – Red

De ERGO by Oxballs Small – Red is een revolutionaire seksspeeltje voor mannen. Het is een uitneembaar, siliconen buitenste schild met een naadloos sluitend design, dat speciaal is ontworpen om de penis comfortabel te vormen en te voldoen aan diverse behoeften. De ERGO by Oxballs vindt zijn oorsprong in een nieuwe generatie sextoys. Het is het eerste en enige seksspeeltje van Oxballs dat gemaakt is van een speciale kunstmatige lijm die een gepersonaliseerde pasvorm, ongeëvenaarde draagcomfort en een stevige grip biedt, zodat je gemakkelijk het grootste plezier kunt halen uit het seksleven.

Hoe gebruik je de ERGO by Oxballs Small – Red?

De ERGO by Oxballs Small – Red is een plug die je eenvoudig kunt gebruiken. Alles wat je hoeft te doen is de ERGO op je penis te plaatsen en vervolgens genieten van een ultieme sekservaring. Afhankelijk van wat is verwacht en gewenst zal het gevoel dat de ERGO geeft variëren, van intens sensueel of stevig stuiteren tot constante lichaamstrillingen. Het is mogelijk om het stevigheidniveau en intensiteitsniveau van je seksspeeltje aan te passen zodat elke prestatie beter wordt dan de vorige.

Voor wie is de ERGO by Oxballs Small – Red bedoeld?

De ERGO by Oxballs Small – Red is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een seksspeeltje dat uniek is in stijl, gemakkelijk te bedienen, duurzaam is, en dat uiterst comfortabel en veilig zit als je het gebruikt. De ERGO by Oxballs Small – Red is ontworpen om aan ieders wensen te voldoen, van beginners tot gevorderde seksspeelgoed gebruikers.

Hoe verbetert de ERGO by Oxballs Small – Red je seksleven?

De ERGO by Oxballs Small – Red is een uitstekende oplossing voor mannen die meer controle willen over zowel hun orgasmes als hun seksuele prestaties. Het biedt mannen de mogelijkheid om hun prestaties te verbeteren en hun orgasme uit te stellen of deze meer intens te maken. Ook is het seksspeeltje perfect om meer controle te hebben over hun seksleven, zodat het mogelijk is om verschillende posities, intensiteiten en stimulaties te ervaren. Al deze elementen zullen een meer dynamisch seksleven opleveren.

Met welke andere speeltjes en toys je de ERGO by Oxballs Small – Red kunt gebruiken?

De ERGO by Oxballs Small – Red is perfect te gebruiken met andere speeltjes en toys. Door het gebruik van verschillende speeltjes, zoals , , massagers, cock rings en cock cages, wordt de prestatie krachtiger en intensiever van het ERGO sextoy. Het ERGO sextoy geeft je ook de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende seksposities door het te combineren met andere sextoys en de perfecte pasvorm te garanderen.

Hoe reinig je de ERGO by Oxballs Small – Red?

De ERGO by Oxballs Small – Red is volledig hygiënisch en gemakkelijk te reinigen. Om dit seksspeeltje te reinigen, hoef je alleen maar warm water en een mild door de voedselindustrie goedgekeurd reinigingsmiddel te gebruiken. Als je het seksspeeltje klaar wilt hebben voor het volgende gebruik, kan je het ook desinfecteren met een luchtontvochtiger met antibacteriële oplossing.

Waarom de ERGO by Oxballs Small – Red van Ladykiller.nl proberen?

Wil je een revolutionair sextoy ervaren dat uniek is in stijl en gemakkelijk te bedienen is? Dan is de ERGO by Oxballs Small – Red een sextoy die je moet proberen. Bovendien kun je de ERGO heel gemakkelijk en discreet online kopen bij Ladykiller.nl. Hier vind je niet alleen de ERGO by Oxballs Small – Red, maar ook andere sextoys, speeltjes en andere om je seksleven nog spectaculairder en interessanter te maken.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5056341210429