ErectoMedring – Cockring: de ultieme kern van je seksspeeltjes collectie
De ERECTOmedring – Cockring is de ultieme verrijking in je seksspeeltjes collectie. De ERECTOmedring kan je helpen je seksleven extra pit te geven door o.a. vergroting van de erectie, meer gevoeligheid en een intenser orgasme.

Eigenschappen van de ERECTOmedring – Cockring:
– Je erectie verbetert
– Versterkt je orgasme
– Stimuleert je erogene zones
– Gemaakt van siliconen
– Comfortabel draagbaar
– Verhogen je sensaties
– Is makkelijk te reinig

Wat is de ERECTOmedring – Cockring?

Met de ERECTOmedring – Cockring kan je heerlijk genieten van extra intense seksuele momenten. De ERECTOmedring bestaat uit heerlijk zachte siliconen materiaal waardoor de ring perfect aansluit op het lichaam. Je kan de ERECTOmedring dragen vóór, tijdens en na de seks.

Hoe gebruik je de ERECTOmedring – Cockring?

De ERECTOmedring – Cockring is eenvoudig te gebruiken. Om de ERECTOmedring – Cockring te gebruiken doe je de ring om je penis of schacht en draag je deze. De extra erectie stimulatie en erlangen van meer gevoeligheid wordt ondervonden, in de meeste gevallen, al binnen enkele seconden.

Voor wie is ERECTOmedring – Cockring bedoeld?

Met de ERECTOmedring – Cockring kan zowel alleenstaande, alsook stellen, optimaal genieten van meer sensatie, verder genot en de ultieme versterking van het orgasme. De ERECTOmedring – Cockring is verkrijgbaar in meerdere kleuren en groottes, waardoor er voor ieder wat wils bij de ERECTOmedring is.

Hoe kan de ERECTOmedring – Cockring je seksleven verbeteren?

De ERECTOmedring – Cockring zorgt voor meer gevoeligheid bij de penis, waardoor er meer intense orgasmes worden ervaren. Daarnaast zorgt deze toy ervoor dat je langer door kan gaan zoals je waarschijnlijk wel al had verwacht, maar waar je wellicht nooit van gehoord had.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de ERECTOmedring – Cockring gebruiken?

Er zijn zoveel spannende opties bij de ERECTOmedring – Cockring. Gebruik nog meer speeltjes en toys in combinatie met de ERECTOmedring voor extra plezier. Denk hierbij aan , sexspeeltjes voor , en kooien, anale speeltjes en actieve speeltjes. Of combineer je favoriete Edible Massage Oil met de ERECTOmedring – Cockring voor nog meer seksueel plezier.

Hoe moet je de ERECTOmedring – Cockring reinigen?

Om de ERECTOmedring – Cockring goed te onderhouden is het belangrijk om deze na gebruik op de juiste manier te reinigen. Gebruik een milde, PH neutrale toy cleaner en een zachte, warme doek. Vergeet niet om de toy te desinfecteren voordat je deze opbergt of weggeeft.

Onze aanbeveling

Kortom, de ERECTOmedring – Cockring is een must-have voor elke seksspeeltjes

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4028403156250