We leven in een tijd waarin experimenteren met seksualiteit steeds meer wordt geaccepteerd en waardoor we steeds meer in staat zijn om met elkaar nieuwe seksuele ervaringen uit te proberen. Enkele Choker is een seksspeeltje dat gebruikt wordt voor sensuele ervaringen waar je je naar een hoger seksueel niveau toe werkt.

Eigenschappen van Enkele Choker:
• Comfortabel en zacht materiaal
• Verstelbare metalen ring
• Veel verschillende maten
• Kan worden gecombineerd met andere sekstoys

Wat is Enkele Choker?

Enkele Choker is een verstelbaar seksspeeltje dat gebruikt wordt om je seksualiteit te verhogen. Het heeft een verstelbare metalen ring die je aan je hals kunt dragen en het is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal. Met de verstelbare metalen ring kun je je hals aan de spanning aanpassen die jou het meest comfortabel voelt. Enkele Chokers zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en met verschillende ontwerpen, afhankelijk of je zwaarder wilt zijn of licht.

Hoe gebruik je Enkele Choker?

Je kunt de Enkele Choker gebruiken als je in een keer klaar wilt komen met het seksspel en erotische stimulatie. De verstelbare metalen ring betekent dat je zelfs met heel weinig kracht of druk op je keel, je seksueel gestimuleerd wordt. Je kunt experimenteren met uiteenlopende erotische sensaties door de spanning van het seksspeeltje aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld de Enkele Choker dragen tijdens of tijdens het echte liefdespel.

Voor wie is Enkele Choker?

Enkele Choker is eigenlijk bedoeld voor stellen die avontuurlijk zijn en open staan voor het uitproberen van verschillende seksspeeltjes en -toys. Het is bedoeld voor mensen die bekend zijn met -spel, maar het is ook geschikt voor koppels die experimenteren met seksspeeltjes.

Hoe kan Enkele Choker je seksleven verbeteren?

Het gebruik van de Enkele Choker kan je seksleven een nieuwe dimensie geven. Bij het dragen van het seksspeeltje zal je meer opgewonden raken. Enkele Choker kan ook je cognitieve bewustzijn verhogen, aangezien het je seksuele ervaring verandert. Het is een leuke manier om spelenderwijs sensueel te experimenteren met je partner.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Enkele Choker gebruiken?

De Enkele Choker is een veelzijdig seksspeeltje en het is de ideale accompaniment voor andere seksspeeltjes en -toys. Je kunt bijvoorbeeld de Enkele Choker combineren met een traditionele zwepen of knevels voor extra seksuele stimulatie. Maar ook andere BDSM- Uitrusting zoals manchetten, of andere seksspeeltjes zoals butt plugs, of cockrings kunnen samen met de Enkele Choker gebruikt worden.

Hoe kan je de Enkele Choker reinigen?

Het is belangrijk om de Enkele Choker te reinigen met warm water en een milde zeep of door het seksspeeltje te stomen met een desinfecterend middel. Vergeet ook niet om gebruikte speeltjes en toys zo snel mogelijk te vervangen, aangezien er bacteriën kunnen groeien als ze niet goed worden schoongemaakt.

Probeer Enkele Choker bij Ladykiller.nl

We hebben veel Enkel Chokers beschikbaar in onze seksshop Ladykiller.nl. De Enkele Chokers zijn comfortabel, zacht en van hoge kwaliteit. Als je nieuwe ervaringen wilt opdoen, dan is de Enkele Choker een uitstekende optie voor jou. Mis niet de kans om je seksleven met deze unieke en verfijnde speeltjes en toys te verhogen, en koop nu de Enkele Choker bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

8436562011154