Enhancing Cream – 2 fl oz / 60 ml is een perfect product dat is ontwikkeld om het seksleven van mannen en vrouwen te verbeteren. Het voegt extra glijmiddel toe, vermindert irritaties en verzacht het gevoelige gebied rondom de of de penis. Het gebruik ervan verhoogt de algehele ervaring en bevordert een intenser gevoel tijdens het vrijen.

✔ Versterkt gevoeligheid
✔ Verhoogt de sensaties tijdens vrijen
✔ Smeerbaar en gemakkelijk aan te brengen
✔ Verbetert de algehele ervaring
✔ Vermindert irritatie en droogheid
✔ Voegt extra glijmiddel toe

Wat is Enhancing Cream?

Enhancing Cream is een glijmiddel op basis van water die de sensaties en het gevoeligheid tijdens het vrijen verhoogt. Het vermindert irritatie en voorkomt droogte. De cream helpt de gemeenschap soepeler en aangenamer te verlopen door middel van het extra glijmiddel dat toegevoegd wordt. De cream is licht van structuur en is gemakkelijk aan te brengen. Ook voelt het heel prettig aan en is voorzien van een onschuldig en aangenaam aroma. Enhancing Cream heeft als doel om de seksuele ervaring te verbeteren voor zowel mannen als vrouwen.

Hoe te gebruiken?

Enhancing Cream is gemakkelijk aan te brengen. Breng een kleine hoeveelheid cream aan op de gevoelige gebieden en wrijf vervolgens voorzichtig met de vingertoppen in. Breng ook wat cream op de clitof tegen de clitoris, de penis of het anale gebied en wrijf dit ook in. Vervolgens kan je beginnen met vrijen. Zorg dat je de cream bij voorkeur op natuurlijke basis verwijdert voordat je de seksuele bevredigung afsluit.

Voor wie is Enhancing Cream?

Enhancing Cream staat bekend als een effectief product voor mannen en vrouwen dat het seksleven kan verbeteren. Voor mannen voegt het extra glijmiddel toe en vermindert het mogelijke irritaties. Voor vrouwen helpt het bij het versterken van de gevoeligheid en het verbeteren van de algehele seksuele ervaring. Of je nou twintig, dertig of veertig bent, iedereen kan meer plezier ervaren door het gebruik van Enhancing Cream.

Hoe kan Enhancing Cream je seksleven verbeteren?

Enhancing Cream draagt bij aan een verhoging van de sensatie en het gevoel tijdens het vrijen door zijn voedende en hydraterende eigenschappen. Hierdoor worden de zenuwuiteinden versterkt waardoor je meer gevoel krijgt tijdens het vrijen en je pleasurepoint makkelijker bereikt. Met de cream vermijd je ook het uitdroging door het speeltje of toy. Het vermindert irritatie en het gevoel van droogheid waardoor je seksleven aanzienlijk beter wordt.

Met welke andere speeltjes en toys kan de Enhancing Cream gebruikt worden?

Enhancing Cream kan worden gebruikt met een verscheidenheid aan speeltjes en toys zoals , , rings, anal plugs en andere sextoys. Met de cream kan je het plezier verhogen en de ervaring versnellen door extra glijmiddel toe te voegen aan al deze speeltjes en toys.

Hoe de Enhancing Cream te reinigen?

De cream is zowel te reinigen met water als een speciale sextoy cleaner. Volg altijd de gebruiksaanwijzing van de producent voor een effectieve reiniging. Om geïrriteerde of kwetsbare huid te voorkomen, mag je de cream niet bloot stellen aan andere reinigingsproducten zoals agressieve zeep of detergenten.

Advies aan de klant

Enhancing Cream is een revolutionair product dat de ervaring en sensaties tijdens vrijen verhoogt waardoor je meer plezier ervaren kan. Wil je je seksleven verbeteren? Probeer dan Enhancing Cream 2 fl oz / 60 ml en laat je verrassen. De cream is verkrijgbaar bij onze seksshop Ladykiller.nl. Door de cream te gebruiken worden de sensaties enorm versterkt waardoor je meer plezier ervaart. Ja, een beetje extra glijmiddel maakt alles veel spannender. Bestel vandaag nog bij Ladykiller.nl en ervaar de sensaties van Enhancing Cream.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

782421084080