Verheven genot
De Enhance – Vibrerende Penis- en Balring is een revolutionair seksspeeltje dat een explosief orgasme garandeert. Dit vibrerende speeltje sleept je mee naar een avontuur van plezier, waar verbazingwekkende sensaties en momenten van genot je opwachten. De Enhance – Vibrerende Penis- en Balring is een product dat is gemaakt van medisch siliconen met een zeer zachte en flexibele buitenkant. Hieronder worden de veelzijdige eigenschappen van dit product uitgelicht.

Eigenschappen
– Gemaakt van 100% medisch silicoon
– Telefoon-app bediening
– Verstelbare buitenring
– Verstelbare vibratie
– Tot 2 uur op te laden

Wat is de Enhance – Vibrerende Penis- en Balring?

Wat is de Enhance – Vibrerende Penis- en Balring?

De Enhance – Vibrerende Penis- en Balring is een seksspeeltje dat is ontworpen om een unieke ervaring te bieden. Het bestaat uit een buitenring die kan worden versteld om een perfecte pasvorm te creëren de penis en balzak. Er zit ook een binnenring in, gemaakt van medisch siliconen. Deze combineert een stijlvolle uitstraling met heimelijk genot. Het speelt ook een essentiële rol bij het bedienen van de vibratie. De beide ringen zijn geoptimaliseerd om samen te werken en te versmelten tot ongekend intens genot.

Hoe wordt de Enhance – Vibrerende Penis- en Balring gebruikt?

De Enhance – Vibrerende Penis- en Balring is eenvoudig te gebruiken. Plaats in een eerste stap de externe ring om de penis en balzak heen. De ring is volledig verstelbaar en flexibel, waardoor je naar het beste comfort kunt zoeken tijdens je seksuele escapades met deze speeltje.

Vervolgens kun je de Enhance – Vibrerende Penis- en Balring activeren met behulp van de bedieningsknop. Je kunt kiezen uit verschillende trillingsessenties die in de app te vinden zijn. Je kunt elke stand altijd gemakkelijk aanpassen om gebruik te maken van de ervaring die je op zoek bent.

De Enhance – Vibrerende Penis- en Balring heeft een oplaadtijd van 2 uur, zodat je een hele avond vol genot onbeperkt kunt genieten.

Voor wie is de Enhance – Vibrerende Penis- en Balring bedoeld?

De Enhance – Vibrerend Penis-en Balring is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar explosieve genot. Het is ontworpen om een soepele verbinding te vormen tussen penis en balzak, waardoor mannen op een nog intensere manier van hun vrijpartijen kunnen genieten. Het is ook een perfecte aanvulling op het plezier dat je als stel met elkaar kunt hebben.

Hoe kan de Enhance – Vibrerende Penis- en Balring je seksleven verbeteren?

De Enhance – Vibrerende Penis- en Balring verbetert je seksleven op meerdere manieren. Door de verstelbare buitenring past het speeltje bijvoorbeeld perfect op je lichaam. Hierdoor heb je geen last van losse schakels tijdens je seksuele escapades. De binnenring bevat daarnaast tevens trillende sensaties die de bloedcirculatie stimuleren. Hierdoor kom je veel sneller op het juiste punt.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Enhance – Vibrerende Penis- en Balring gebruiken?

De Enhance – Vibrerende Penis- en Balring kun je gebruiken met andere speeltjes en toys zoals 's, en vibrerende stokjes voor een nog intesnere seksuele ervaring. Deze speeltjes kun je combineren met de Enhance – Vibrerende Penis- en Balring om een totale orgastische ervaring te creëren.

Hoe moet je de Enhance – Vibrerende Penis- en Balring reinigen?

De Enhance – Vibrerende Penis- en Balring moet altijd na gebruik worden schoongemaakt met warm water en zeep. Vergeet niet het talrijke sextoys schoon te maken die je met deze vibratie kunt gebruiken. Installeer na gebruik de batterijen en doe het tentoongestelde deksel op het speeltje.

Probeer de Enhance – Vibrerende Penis- en Balring

Wil je ook een verhevigd genot ervaren, dan is de Enhance – Vibrerende Penis- en Balring het perfecte sekstoy voor jou. Bestel hem vandaag nog en je kunt binnen de kortste keren genieten. Vind de beste seksspeeltjes van topkwaliteit bij Ladykiller.nl en uit welke seksspeeltjes het beste bij je passen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060274221186