Met de one-size-fits-all Enchanted Belle – Kruisloos Slipje spaar je een hoop tijd én energie uit. Dit edgy kruisloze slipje is een musthave voor iedere seksyliefhebber. Hieronder volgen de kenmerken van de Enchanted Belle – Kruisloos Slipje:

• Unisex
• Stretch stof met een modieus motiefje
• Stevig elastiek en symmetrische gleuven houden het slipje stevig aan je lichaam
• Verstelbare bandjes maken het gemakkelijk draagbaar voor iedereen

Wat is Enchanted Belle – Kruisloos Slipje?

Enchanted Belle – Kruisloos Slipje is een spannend slipje gemaakt van elasticiteit dat je anatomie perfect past. De stof is gerecycled stretch satijn, wat het comfortabel én sexy maakt. Het modieuze motiefje is een unieke toevoeging aan je outfit. Je moet alleen de elastieken verstellen en binnen seconden is Enchanted Belle – Kruisloos Slipje klaar om gedragen te worden.

Hoe kan je het Enchanted Belle – Kruisloos Slipje gebruiken?

Met dit unisex slipje kan je op ieder moment van de dag een perfecte look creëren die bij jou past. Bovendien is het zo ontworpen dat het slipje nagenoeg geschikt is voor elk lichaam. Dankzij de stevige elastieken en de symmetrische gleuven past het slipje je contouren aan en houdt het hem perfect vast. Enorm handig wanneer je een afspraak of een date conform dresscode hebt!

Voor wie is Enchanted Belle – Kruisloos Slipje bedoeld?

Enchanted Belle – Kruisloos Slipje is ontworpen voor alle seksyliefhebbers, zowel mannen als vrouwen. Door de adaptieve elasticiteit en de verstelbare bandjes biedt het slipje een perfecte look voor iedereen. Zelfs als je kleinere of grotere bossen hebt, sluit het slipje aan op je anatomie en biedt het een strakke en edgy look.

Hoe verbetert Enchanted Belle – Kruisloos Slipje je seksleven?

Seksymomenten willen perfect gekleed! Enchanted Belle – Kruisloos Slipje is precies wat je in zo'n geval nodig hebt. Het slipje heeft een geheel unisex look, waardoor je partner het niet zo vreemd zal vinden als jjij het maar al te graag draagt. Probeer het zelf en beleef een geheel nieuw niveau van seksualiteit!

Met welke andere toys kan je het Enchanted Belle – Kruisloos Slipje combineren?

Het Enchanted Belle – Kruisloos Slipje een perfect uitgangspunt om je seksuele avontuur eindeloos uit te breiden. Daarom kun je het slipje eindeloos combineren met andere toys. Onder andere met , cockrings, , en soft items voor een ultieme seksuele ervaring. En de combinatie met riemen en korsetten zijn vaak een geweldige finishing touch!

Hoe kan je Enchanted Belle – Kruisloos Slipje het beste reinigen?

Als je je Enchanted Belle – Kruisloos Slipje correct wilt reinigen, is het belangrijk om het op de juiste manier te wassen. Was je slipje afzonderlijk met de hand in koud water en gebruik daarvoor geen bleekmiddel. Hang je slipje daarna op om te drogen. Als je het slipje droog hebt, laat je de bandjes even inspannen om ze weer hun kracht te geven.

Probeer de Enchanted Belle – Kruisloos Slipje vandaag nog

Als je een seksyliefhebbe bent en op zoek bent naar een perfect accessory, dan is Enchanted Belle – Kruisloos Slipje precies wat je zoekt. Probeer het vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar de perfecte accessory die je een ultieme look geeft en je seksleven naar een nieuw niveau tilt.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

, ,

Barcode

883045908360, 883045913005, 883045913197