Embrace Me – Rabbit
Een Rabbit Vibrator biedt een meerderheid aan mogelijkheden, waaronder simulatie met en draaiende kralen die aanvoelen als een tong. De Embrace Me – Rabbit Vibrator van Ladykiller.nl is een van de meest innovatieve , die er momenteel op de markt te koop is.

De Embrace Me – Rabbit Vibrator heeft de volgende eigenschappen:
– 8 standen en trillingen die intens kunnen variëren
– Verstelbare kop met massage en trilfuncties
– Knooploze oplaadkabel en lader
– Waterproof
– Zacht, maar krachtig materiaal

Wat is de Embrace Me – Rabbit Vibrator?

De Embrace Me – Rabbit Vibrator is een revolutionaire vibrator die je een unieke ervaring van dubbele stimulatie biedt. Hongerig naar meer? Dan is de Embrace Me – Rabbit Vibrator iets voor jou. Het is namelijk een draaiende vibrator die je het gevoel geeft alsof je wordt betast door een tong. Het geslachtsspecifieke ontwerp van de kop leent zich voor een diepgaande stimulatie van de c-spot en de .

Hoe gebruik je de Embrace Me – Rabbit Vibrator?

De Rabbit Vibrator heeft verstelbare kenmerken waarmee je 8 verschillende standen en trillingsintensiteiten kan instellen. Na het selecteren van je gewenste stand, voel je hoe de vibrator zich stevig en teder laat voelen. Om de vibrator te bedienen, gebruik je de handige knoppen aan de onderkant van de basis waarmee je de vibraties en draaiingen kan instellen.

Voor wie is de Embrace Me – Rabbit Vibrator?

De Embrace Me – Rabbit Vibrator is voor iedereen, ongeacht geslacht, seksuele geaardheid of leeftijd. Je kan hem zowel alleen als met je partner gebruiken om er intens plezier aan te beleven. De vibrator is perfect voor koppels die hun seksuele relatie willen versterken en liever willen investeren in een steviger vibrator die je wat meer opwinding en een goede stimulatie biedt.

Hoe kan de Embrace Me – Rabbit Vibrator je seksleven verbeteren?

Ladykiller.nl wil dat iedereen een verbluffende ervaring krijgt met de Embrace Me – Rabbit Vibrator. Met haar krachtige motor en slim ontworpen, verstelbare kop kan je extatische sensaties en een verzadigend orgasme ervaren, door middel van dubbele stimulatie.

Met welke andere speeltjes en toys je de Embrace Me – Rabbit Vibrator kan gebruiken?

Je kan de Embrace Me – Rabbit Vibrator combineren met andere speeltjes en toys, zoals vibrators, Vibrating EGI's, anale speeltjes en SM producten. Door kleuren, vormen en materialen toe te voegen aan je playtime, kan je een breder scala aan verschillende sensaties ervaren.

Hoe reinig en onderhoud je de Embrace Me – Rabbit Vibrator?

Het is belangrijk om je Rabbit Vibrator goed te onderhouden. Het is daarom aan te raden om na elk gebruik de vibrator goed schoon te maken. Gebruik hiervoor warm water en een mild, niet-agressief reinigingsproduct. Dit garandeert je een hygiënisch en heerlijke speelervaring elke keer opnieuw.

Moet ik de Embrace Me – Rabbit Vibrator proberen?

We zijn ervan overtuigd dat de Embrace Me – Rabbit Vibrator een spannend en vooral intens seksueel plezier oplevert. We raden je daarom aan om deze revolutionaire vibrator te proberen, te ervaren én te kopen bij onze seksshop Ladykiller.nl. Dé plek voor al je sextoy wensen!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4061504036595, 4061504036601