Verbeter je seksleven met de Elegance – Glazen Dildo

Verwen jezelf met de Elegance – Glazen , het ultieme seksspeeltje uit de collectie van Ladykiller.nl. Met dit soepele, kleurrijke speeltje kan je precies de juiste spanning en verwennerij bereiken die je nodig hebt om grenzen te verleggen en je seksleven naar een nieuw niveau te tillen. De Elegance – Glazen Dildo uit de Ladykiller-collectie is precies het speeltje wrat je nodig hebt om je intieme avontuur naar de volgende level te brengen.

Wat is de Elegance – Glazen Dildo?

De Elegance – Glazen Dildo is een uniek seksspeeltje ontstaan uit de kracht van glas. Het is gemaakt van een hoogwaardig kleurrijk en glanzend glas, dat is bewerkt met een speciale transparante afwerking en gemaakt in een gladde, swirl-achtige vorm om optimaal comfort en intens gevoel te bieden. Het fluffy oppervlak en de perfecte vorm stellen je in staat om deze glazen dildo te gebruiken in jouw volgende intieme avontuur!

Voordelen van de Elegance – Glazen Dildo

De Elegance – Glazen Dildo heeft een aantal belangrijke voordelen die je zeker zullen verleiden om deze glazen dildo aan je kleerkast toe te voegen!

Functies van de Elegance – Glazen Dildo:

  • Gemaakt van hoogwaardig, glanzend glas;
  • Uniek gemaakt met een speciale transparante afwerking;
  • Gemaakt in een gladde, swirl-achtige vorm voor intens gevoel;
  • Geschikt voor zowel clitorale als anale stimulatie;
  • Compatibel met veel waterbasis en siliconen ;
  • Gestroomlijnd en lichte design;
  • Weegt slechts 53.3 gram;
  • Voorgevormd met 18-tops voor extra stevigheid en grip;
  • Past gemakkelijk in de hand;
  • Kan gebruikt worden in combinatie met andere speeltjes.

Hoe gebruik je de Elegance – Glazen Dildo?

Gebruik de Elegance – Glazen Dildo voor intens verwennerij voor uw intieme plezier. Het is perfect geschikt voor clitorale en anale stimulatie. Het ontwerp maakt het effectief en discreet voor gebruik in alle situaties. Voordat je begint met de dildo, is het belangrijk om je intieme gebieden en speeltjes goed schoon te maken voor sanitair gebruik en hygiëne. Gebruik daarna een veilig en geschikt waterbasis of siliconen glijmiddel. Gebruik de vorm en textuur van de dildo om uw persoonlijke genot te verhogen.

Voor wie is de Elegance – Glazen Dildo geschikt?

De Elegance – Glazen Dildo is perfect geschikt voor seksueel onderzoekenden van alle leeftijden. Het is ideaal als beginner-speeltje omdat het handig in het gebruik is en zeer discreet is. Door middel van de 18-tops voor stevigheid en grip is het ook een perfecte aanvulling voor ervaren seksspeeltjes gebruikers.

De voordelen van de Elegance – Glazen Dildo

Je kunt je intieme avontuur naar een hoger niveau brengen met de Elegance – Glazen Dildo uit de Ladykiller-collectie. Een aantal voordelen die deze glazen dildo biedt zijn; het gemaakt is van hoogwaardig en glanzend glas; het is bewerkt met een speciale transparante afwerking voor optimaal comfort; de assorted kleuren en de perfecte vorm stellen je in staat om in combinatie met andere speeltjes te gebruiken; het is geschikt voor zowel clitorale als anale stimulatie; het kan samen met veel waterbasis en siliconen glijmiddelen gebruikt worden.

Hoe kan de Elegance – Glazen Dildo mijn leven verbeteren?

De Elegance – Glazen Dildo biedt je de kans om een intiem avontuur te beleven waarvan je alleen maar kunt dromen. Het kan je seksleven misschien wel naar een hoger niveau brengen door je de juiste stimulatie te bieden. Door de verleidelijke kleuren en het fluweelachtig oppervlak, kan je een meeslepend intiem avontuur meemaken. Het geeft je de kans om mooiere, intensiever orgasmes te hebben en het gevoel te krijgen dat je al jouw intieme plezier krijgt wat je verdient.

Hoe gammeer je de Elegance – Glazen Dildo?

De Elegance – Glazen Dildo is ontworpen om na veelvuldig gebruik probleemloos te blijven werken. Het is dus belangrijk om de dildo voor en na gebruik te reinigen. Gebruik warm water en een PH-neutrale, seksspeeltje-vriendelijke ontgeuring dien je te gebruiken. Gebruik geen schurende stoffen en/of chemicaliën om de glazen dildo te reinigen. Vermijd tevens scherpe oppervlakken om krassen en breuken te voorkomen. Nadat de dildo is gereinigd, kan je het drogen met een schone doek.

Koop je Elegance – Glazen Dildo bij Ladykiller.nl

De Elegance – Glazen Dildo is een klassieke verleider die je zal verleiden om meer te willen. Dit speeltje kan je leven in de slaapkamer naar een hoger niveau brengen. Als je klaar bent om de dildo te ervaren, dan ben je bij onze winkel Ladykiller.nl aan het juiste adres. Niet alleen hebben wij een assortiment met de meest prachtige glazen dildo's, maar onze collectie bestaat uit intieme speeltjes in alle soorten en maten. Leg er een paar in je winkelwagentje en kijk wat jouw avontuur je vandaag brengt!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273303035