ELECTRIC HAZE – Neonroze is een revolutionaire sextoy en een must-have voor iedereen die houdt van sensuele ontladingen. Neonroze en gevormd als een naakte man en vrouw, de ELECTRIC HAZE Body is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen op het huid en je een realistische sensatie geven. Perfect om te gebruiken als solo-sextoy of een plezierige ervaring voor samen met je partner. De ELECTRIC HAZE Body – Neonroze geeft je een licht elektrische schok waarvan je heerlijk kunt genieten.

Eigenschappen van de ELECTRIC HAZE Body – Neonroze:

• Comfortabel om te dragen – Het speciale materiaal voelt zacht aan op je huid en biedt een comfortabele ervaring
• Uniek ontwerp – De vorm van een mannelijk en vrouwelijk lichaam maken de ervaring realistisch en spannend
• Duurzame kwaliteit – Met de goed geïsoleerde stroomvoorziening gaat de ELECTRIC HAZE Body – Neonroze lang mee
• Water bestendig – Het materiaal is waterbestendig waardoor je de elektrische schok ook in combinatie met water kunt ervaren
• Bestuurbare intensiteit – Je kunt zelf bepalen hoe sterk de schokken voelen

Wat is de ELECTRIC HAZE Body – Neonroze?

De ELECTRIC HAZE Body – Neonroze is een revolutionaire sextoy die een unieke sensatie geeft. Het is een kwalitatief hoogwaardig sekstoy gemaakt van 100% veilig materiaal met een net stroomverzorgingssysteem dat met een afstandsbediening te bedienen is. Perfect om je seksleven te verbeteren in een solo-sextoy of voor samen met je partner.

Hoe gebruik je de ELECTRIC HAZE Body – Neonroze?

Gebruik de ELECTRIC HAZE Body – Neonroze door hem op je huid te leggen en door de afstandsbediening de lichtstroom-intensiteiten te regelen. Draag hem in de slaapkamer tijdens intieme activiteiten, of gebruik hem in bad voor een extra spannende ervaring. Geniet van de lichte stroom die langs je lichaam golft en terwijl je geniet kun je de intensiteit aanpassen door de afstandsbediening.

Voor wie is de ELECTRIC HAZE Body – Neonroze bedoeld?

De ELECTRIC HAZE Body – Neonroze is bedoeld voor alle sekstoy en seksspeeltjes liefhebbers die opzoek zijn naar een nieuwe en spannende ervaring. Het is een perfect sekstoy voor ieder die een kwalitatief hoogwaardige sekstoy wil met een realistische sensatie.

Hoe kan de ELECTRIC HAZE Body – Neonroze je seksleven verbeteren?

De ELECTRIC HAZE Body – Neonroze kan je seksleven verbeteren doordat het je de mogelijkheid geeft om een nieuwe manier van seksuele stimulatie te ontdekken. Ontdek nieuwe manieren om meer genot te ervaren tijdens intieme momenten met jezelf of met je partner. De lichtstroom geeft een nieuwe sensatie die je nog niet eerder hebt mogen ervaren.

Met welke andere speeltjes en toys kan je je de ELECTRIC HAZE Body – Neonroze gebruiken?

De ELECTRIC HAZE Body – Neonroze is perfect te combineren met allerlei seksspeeltjes en sekstoys. Zoek een combinatie die speciaal op jouw behoeften is afgestemd en vergroot je genot. Combineer de ELECTRIC HAZE Body – Neonroze met andere speeltjes zoals een , een of een voor een nog intensere ervaring.

Hoe moet je de ELECTRIC HAZE Body – Neonroze reinigen?

De ELECTRIC HAZE Body – Neonroze is eenvoudig te reinigen. Gebruik een milde zeep of een seksspeeltjes reinigingsproduct om alle resten te verwijderen. Droog het speeltje voorzichtig met een schoon doekje af en bewaar het veilig in een afgesloten doosje.

Klantadvies: Probeer de ELECTRIC HAZE Body – Neonroze en koop hem bij Ladykiller.nl

We adviseren elke man en vrouw met verlangen naar nieuwe sensaties de ELECTRIC HAZE Body – Neonroze te proberen om zo hun seksleven te verbeteren. Bestel de ELECTRIC HAZE Body – Neonroze gemakkelijk en discreet bij Ladykiller.nl en krijg je bestelling snel in huis. Zo ben je binnen no-time klaar voor een revolutionaire sextoy ervaring met de ELECTRIC HAZE Body – Neonroze.

Kledingmaat

, , ,

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

657447311765