Eight – Vibrerende Cockring voor een intens orgasme

De Eight – Vibrerende Cockring is een revolutionair speeltje voor mannen om hun seksleven naar een hoger plan te tillen. Verleng je erectie en geniet van sterkere orgasmes met deze vibrerende cockring! Veilig en waterdicht, je kunt dit plezier niet alleen thuis delen, maar ook in bad of onder de douche.

De functies en voordelen van de Eight -Vibrerende Cockring

De Eight – Vibrerende Cockring heeft uiteraard een cockring om de erectie te verlengen, maar heeft ook twee verschillende vibratieinstellingen om de jouwe en je partners voorspel en orgasme te verhogen! De vibrerende cockring heeft de volgende eigenschappen:

  • Verlengt de erectie
  • Verhoogt het orgasme
  • Twee vibratieinstellingen
  • Comfortabel en flexibel
  • Waterdicht design
  • Zacht rubbermateriaal
  • Vibrerende motor

Wat is de Eight – Vibrerende Cockring?

De Eight – Vibrerende Cockring is een vibrerend seksspeeltje dat wordt gedragen rond de penis om een langdurigere en sterkere erectie te behouden. Gemaakt van zacht rubbermateriaal, deze cockring met vibrerend element verlengt niet alleen je erectie, maar bezorgt ook je partner een verhoogd orgasme. Deze intelligente vibratiecockring detecteert automatisch een beweging en past dit op basis van het ritme aan.

De Eight – Vibrerende Cockring is waterdicht waardoor zij ook in bad en onder de douche gebruikt kan worden. De cockring heeft twee verschillende vibratieinstellingen waarmee je lekker kunt experimenteren en plezier zal hebben.

Hoe gebruik je de Eight – Vibrerende Cockring?

Gebruik de Eight – Vibrerende Cockring door de cockring van zacht rubber over de penis te schuiven. Je kunt ervoor kiezen om een kleine hoeveelheid waterbasis glijmiddel toe te voegen. Met het krachtige vibrerende element op de cockring krijg je een sterker, langer en intenser orgasme. Je kunt de vibratiedetails ook instellen al naar behoelijkheid.

Voor het beste voorspel, kunnen de man en vrouw samen het ritme van de beste vibratieregeling bepalen. Je kunt kiezen voor een laag- of hoogvermogen om licht of sterk, langzame of snelle vibrerende sensaties te ervaren.

Wie is de Eight – Vibrerende Cockring geschikt voor?

De Eight – Vibrerende Cockring is voor alle mannen die op zoek zijn naar een verhoogde herbruikbaarheid bij het klaarkomen. Deze cockring is ook ideaal voor paren die een spannende twist naar hun intieme momenten willen toevoegen.

Hoe de Eight – Vibrerende Cockring het leven van onze klanten kan verbeteren

Met de Eight – Vibrerende Cockring wordt het gemakkelijker voor mannen om een lange tijd erectie te behouden. Bovendien, door het vibrationele element van de cockring, kunnen mannen en vrouwen samen experimenteren met snelle of en rustige vibratiereferenties om het verkennen van een nieuw niveau van genot te verkennen.

Hoe meer paren testen, hoe meer plezier je krijgt. Met deze vibrerende cockring kunnen paren gemakkelijk een meer verkwikkende ervaring thuis creëren. Ze kunnen de Eight – Vibrerende Cockring ook combineren met andere speeltjes uit de online winkel Ladykiller.nl.

Hoe de Eight – Vibrerende Cockring schoon te maken

Eight – Vibrerende Cockring schoonmaken is eenvoudig. Draai het cockring na gebruik zachtjes los en verwijder het vibrerende element zorgvuldig. Verwijder het opgebruikte glijmiddel en andere vuilresten. Spoel de ring met warm water. Indien gewenst voeg je wat milde vloeibare zeep toe voor een diepere reiniging.

Gooi je zorgen over boord en bedrijf de Eight -Vibrerende Cockring

We willen dat jij en je partner een spannend leven hebben. Bij Ladykiller.nl verkopen we een breed scala aan speeltjes, waaronder , dildos, butt plugs, lubrificatie en mannenspeeltjes zoals de Eight – Vibrerende Cockring. Probeer het zelf en ervaar de intense orgasmes met deze revolutionaire vibrerende cockring uit onze webshop!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060140200550