Ecstasy Queen – Dress is een fantastische sekskleding voor elke speciale gelegenheid. Met de Ecstasy Queen – Dress sta jij vol in de spotlights. Het is dé perfecte seksdress voor buitengewone avonturen. Met deze seksdress creëer je een verleidelijk en sensueel effect.

Eigenschappen Ecstasy Queen – Dress
– Gemaakt van diervriendelijk Satijn
– Perfects om je vormen in uit te lichten
– Strak design
– Elastisch
– Verkrijgbaar in maten Small en Medium
– Zwart met rode biesjes

Wat is de Ecstasy Queen – Dress

De Ecstasy Queen – Dress maakt jouw seksuele avonturen net zo verleidelijk als je al bent. De staat garant voor een beleving die je niet gauw zult vergeten. De Ecstasy Queen – Dress is gemaakt van diervriendelijk satijn en omvat je vormen op een subtiele en erg sexy manier. De tailleomtrek is aanpasbaar met behulp van de eenvoudig te bevestigen houder. Door het strakke design en de elastische stof sluit de dress perfect aan bij jouw lijf.

Hoe kan je de Ecstasy Queen – Dress gebruiken?

De Ecstasy Queen – Dress kun je op einde draad bestellen in maten small en medium. Deze dress met een klein kantoor en rode biezen is perfect om te laten zien wie jij bent. Wees niet bang om fashion uit te blinken en dek je af met de Ecstasy Queen – Dress. De dress laat je de hele avond van jouw mooist zij. Kies ervoor om de dress los te dragen, of combineer er leuk een jurk of bloes onder voor een mysterieus effect.

Voor wie is de Ecstasy Queen – Dress bedoeld?

De Ecstasy Queen – Dress is bedoeld voor vrouwen die hun vormen net iets meer uit willen lichten. Ook voor vrouwen die gezien willen worden. Creëer je eigen erotische feest met je geliefde of gebruik de Ecstasy Queen – Dress om indruk te maken op je meisjesavond. Laat zien wie de echte dame in de kamer is met deze verleidelijke dress.

Hoe kan de Ecstasy Queen – Dress je seksleeven verbeteren?

De Ecstasy Queen – Dress laat je partner smelten. Seks begint al bij het uitkiezen van de juiste kleding. Met de Ecstasy Queen – Dress ben je klaar om een onvergetelijke sensuele avond met je partner te beleven. Laat je door de dress inspireren en experimenteer je seksavonturen naar een geheel nieuw niveau.

Met welke andere sextoys en speeltjes kan je de Ecstasy Queen – Dress gebruiken?

De Ecstasy Queen – Dress is perfect te combineren met andere speeltjes en sextoys. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de mooie uit ons assortiment erbij te pakken voor een tijdens je avonturen. Of ga voor de silicone , zodat je intenser kan genieten van je seksuele avontuur.

Hoe kan je de Ecstasy Queen – Dress reinigen?

We adviseren je om de Ecstasy Queen – Dress te wassen met handwarm water en met een milde zeep. Gebruik geen agresieve zepen of surrogaten. Niet wringen en laat de dress niet liggen in een met water gevuld bad. Laat de dress voorzichtig aan de lucht drogen en hang deze niet in direct zonlicht.

Waarom adviseren wij om de Ecstasy Queen – Dress te proberen en bij Ladykiller.nl te kopen?

Bij Ladykiller.nl is ieder product nauwkeurig gecontroleerd en geselecteerd op kwaliteit. Alle producten zijn medisch getest en worden uitvoerig op alle veiligheid uitgetest. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan kleding als de Ecstasy Queen – Dress die exclusief voor Ladykiller.nl worden gemaakt. Als je ervoor kiest om de Ecstasy Queen Dress bij Ladykiller.nl te kopen ben je verzekerd van perfectionistische kwaliteit tegen de beste prijs. Probeert u het en gun uzelf een avontuur vol verrassingen en passies met de Ecstasy Queen – Dress van Ladykiller.nl.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

,

Kledingmaat

,

Kleur

Barcode

4061504005553, 4061504005560