EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml is een innovatief product dat geschikt is voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen intimiteit en een nieuw seksspeeltje. Het is een speciaal middel dat speciaal is ontwikkeld om de anale spieren te kalmeren, te helpen ontspannen en gemakkelijk te penetreren. Deze spray kan worden gebruikt voor zowel mannen als vrouwen en bevat een kalmerende mix van ingrediënten die comfort en plezier bevorderen tijdens het spel. Hier zijn enkele unieke eigenschappen van EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml:

• Snelle opname in huid en slijmvliezen
• Vermindert anale spanning en staar
• Bevat geen conserveermiddelen of parabenen
• Hypoallergeen en pH-neutraal
• Geur- en smaakloos

Wat Is EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml?

EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml is een lokaal kalmerend, anale spiertonicum. Het is een snelwerkende spray die is ontworpen om de anale spieren te kalmeren en te helpen bij het aangenaam en ontspannen verwelkomen van anale stimulatie. De spray bevat een mix van kalmerende en stimulerende ingrediënten zoals aloë vera, kamille, menthol, laurier en cacaoboter die zorgen voor een verzachtende, licht verkoelende en verzachtende werking.

Hoe Wordt EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml Gebruikt?

EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml is ontworpen voor gebruik op of rond de anus en het rectum. Breng eerst een kleine hoeveelheid spray aan op je vingers en wrijf het vervolgens op het te penetreren gebied. Activeer na het aanbrengen de spray met een kleine massage totdat je de verzachtende en kalmerende werking ervaart. Het is ook veilig om direct op het te penetreren gebied te sprayen en zo een uniforme verdeling te krijgen.

Voor Wie Is EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml Bedoeld?

EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een kalmerende, comfortabele en verzachtende anale ervaring. Het is ook een uitstekend product voor mensen die klaar zijn om alleen of met een partner tot nieuwe niveaus van intimiteit te komen. Het is een veelzijdig product dat geschikt is voor iedereen die intieme opties wil verkennen. EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml is ook veilig voor eenmalig gebruik en het mag ook worden gebruikt in combinatie met andere seksspeeltjes en toys.

Hoe Kan EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml Je Seksleven Verbeteren?

EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml kan je seksleven verbeteren door de anale spieren te kalmeren en je analsexervaring ontspannen, ongeacht je seksuele oriëntatie of seksueel gesprek. De spray helpt bij het verminderen van anale spierspanning en -krampen, geeft een verzachtende werking en helpt bij het verminderen van staar voor optimaal comfort en een uitgebreide sekservaring.

Welke Andere Speeltjes en Toys Kunnen Worden Gebruikt Met EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml?

EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml kan worden gecombineerd met andere seksspeeltjes en toys zoals anale pluggen, anale dilators, , anale , en anale slikkers. Het is geschikt voor gebruik met latex, siliconen, rubber, metalen of glazen speeltjes.

Hoe Moet EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml Gereinigd en Bewaard Worden?

EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml moet na elk gebruik worden gereinigd met water en milde zeep. Vul een schone spuitfles met lauw water en voeg wat zeep toe. Spray daarna de spray op een schone doek en veeg het af met een droge doek. Na het reinigen van de spray, bewaar de fles op een koele droge plaats.

Probeer EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml Vandaag Nog uit en Bestel In Onze Seks Shop Ladykiller.nl

Intimiteit kan een krachtige en opwindende bron van plezier en verbondenheid zijn. EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml kan helpen je dieper te verkennen zonder zorgen of angst. Probeer EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml vandaag nog uit en beleef jouw seksuele avontuur op een heerlijke manier. Bestel nu in onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar de genotvolle sensaties die je kunt ervaren met EasyANAL – Relax Spray – 1 fl oz / 30 ml.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4028403148453