E-Stimulatie Urethral Sounding Plug van Ladykiller.nl

Onze nieuwe E-Stimulatie Urethral Sounding Plug is onmisbaar in iedere goed gevulde speelkist van uw klanten. Met de E-Stimulatie Urethral Sounding Plug van Ladykiller.nl verleggen ze hun grenzen op het gebied van urethrale stimulatie met of zonder elektronische stimulatie.

Kom onze E-Stimulatie Urethral Sounding Plug nu bij Ladykiller.nl en laat ze genieten van:

  • De perfecte combinatie van urethrale stimulatie en elektronische stimulatie.
  • Uitermate geschikt voor ervaren gebruikers om te experimenteren met steeds meer plezier.
  • Een perfecte uitvinding voor koppels die hun intieme momenten willen verbeteren.
  • Weerv-weerkaatsende kracht voor ongelofelijk veel spannende sensaties

Wat is de E-Stimulatie Urethral Sounding Plug?

De E-Stimulatie Urethral Sounding Plug van Ladykiller.nl is een revolutionaire plug voor urethrale stimulatie met elektrische stimulatie die geschikt is voor ervaren gebruikers. De e-stim plug is uitgevoerd in medisch silicoon om een comfortabele invoeging te verzekeren. De stimulator heeft drie verschillende stroomsterkte-niveaus te bieden met een duur van twee seconden die geïntegreerd zijn in de skyscraper om feedback geven voor een betere stimulatie.

De plug biedt drie verschillende losse pins aan met veralgemeende weerstand die met elkaar verbonden zijn. Deze pins worden geleverd met twee aparte stickers met twee verschillende weerstanden om een zeer intensief klopgevoel te bieden.

Met de E-Stimulatie Urethral Sounding Plug van Ladykiller.nl kunnen uw klanten hun intieme momenten op een spannende manier ervaren. Dankzij de verbergende plug kunnen ze hun plezier discreet meenemen naar de slaapkamer.

Hoe gebruik je de E-Stimulatie Urethral Sounding Plug?

Voordat uw klanten de E-Stimulatie Urethral Sounding Plug gebruiken, raden we aan om hen aan ervoor te zorgen dat de E-Stimulatie Urethral Sounding Plug volledig wordt gereinigd. Het wordt aanbevolen om de plug pas in te voegen wanneer deze compleet vochtig is.

Uw klanten moeten de elektrische stimulator op de plug vastzetten voor een gelokaliseerde stimulatie en het optimaal Ik regulier potentiaal van de E-Stimulatie Urethral Sounding Plug te ervaren. De stroom moet worden ingesteld om rekening te houden met de klanten behoeften en voorkeuren. Tijdens het gebruik dient de spanning continuula te worden voorgeschut om een grondige ervaring te creëren.

Voor wie is de E-Stimulatie Urethral Sounding Plug geschikt?

De E-Stimulatie Urethral Sounding Plug is uitermate geschikt voor ervaren gebruikers van urethrale stimulatie. De plug kan worden gebruikt voor variabel, continu en intensief gebruik. De stimuliert pin-patroon is ideaal voor gevorderde gebruikers die op zoek zijn naar intens klopgevoel combined met vibraties.

Hoe kan de E-Stimulatie Urethral Sounding Plug het leven van onze klanten verbeteren?

Onze E-Stimulatie Urethral Sounding Plug is ideaal voor koppels die hun intieme momenten willen verbeteren. Met de E-Stimulatie Urethral Sounding Plug kunnen onze klanten genieten van een intens gevoel van stimulatie, en als ze willen kunnen ze de stimulatie verhogen en als ze iets anders willen combineren, kunnen ze de E-Stimulatie Urethral Sounding Plug ook combineren met onze andere speeltjes, zoals , anale probes, klemmen en ballen.

Ook kunnen onze klanten de E-Stimulatie Urethral Sounding Plug gebruiken om minder ervaren partners te introduceren in het plezier van urethrale stimulatie. De lage stroomsterkte van de E-Stimulatie Urethral Sounding Plug maakt het gemakkelijker om kleine stappen te zetten.

Hoe reinig je de E-Stimulatie Urethral Sounding Plug?

Onze E-Stimulatie Urethral Sounding Plug kan gemakkelijk worden gereinigd met warm water en een milde zeep of een toy cleaner om hygiënische doeleinden te verzekeren.

Koop de E-Stimulatie Urethral Sounding Plug Nu bij Ladykiller.nl!

Als uw klanten op zoek zijn naar een stukje avontuur voor hun intieme momenten, raden we aan dat ze de E-Stimulatie Urethral Sounding Plug van Ladykiller.nl eens uitproberen. De E-Stimulatie Urethral Sounding Plug is ideaal voor partners die willen experimenteren met urethrale stimulatie.

In onze winkel Ladykiller.nl hebben we een uitgebreide verzameling van speletjes waarmee uw klanten hun intieme momenten in de slaapkamer spannender kunnen maken.

Of uw klanten nu de intense klopgevoel ervaren door de E-Stimulatie Urethral Sounding Plug of willen genieten van een verwarmend bijkomend speeltje zoals klemmen of vibrators, er is iets voor iedereen. Laat uw klanten een blik werpen op ons assortiment en genieten van de diversiteit aan speeltjes die hun slaapkameractiviteiten kan spannend maken.

Kom de E-Stimulatie Urethral Sounding Plug nu bij Ladykiller.nl en laat uw klanten ervaringen beleven waarvan ze nooit gedachten hadden die mogelijk te zijn!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273533258