De E-Stimulatie Rabbit Vibrator

Zet je verbeelding op stoom

De E-Stimulatie Rabbit van onze winkel Ladykiller.nl is het ultieme sex speeltje voor koppels en singles die hun seksuele avonturen naar het volgende niveau willen tillen. Deze vibrator heeft een schitterend strak design in hoogwaardige siliconen en heeft vele effectieve en opwindende opties die je op reis naar ware seksuele bevrediging sturen.

Geniet van het millefiori van mogelijkheden

De E-Stimulatie Rabbit Vibrator combineert de kracht van 7 vibratie-instellingen met 10 intelligente E-Stimulatie-opties die meer zijn dan alleen plezier. De E-Stimulatie Rabbit Vibrator helpt bij het ontspannen van spieren of verhoogt het genot bij het bereiken van orgasme door stimulatie.

Hieronder een opsomming van de eigenschappen van de E-Stimulatie Rabbit Vibrator:

  • 7 vibratie-instellingen
  • 10 intelligente E-Stimulatie-opties
  • Maximale macht van 80 centimeter per seconde
  • Sensueel siliconen design met een strakke krachtige grip
  • Draadloze afstandsbediening tot wel 15 meter afstand
  • 100% waterdicht
  • USB-oplaadbare batterij

Hoe werkt de E-Stimulatie Rabbit Vibrator?

De E-Stimulatie Rabbit Vibrator is een krachtige vibrator die een uitgebreid scala aan E-Stimulatie-instellingen biedt waarmee je je seksuele beleving naar een hoger niveau kan tillen.

Door de schakelaar op het handvat in te drukken, krijg je toegang tot de zeven krachtige vibratie-instellingen. Bij elke knopdruk krijg je toegang tot een verschillende trilling waardoor je gewone en seksuele stimulatie creëert.

Met een draadloze afstandsbediening kun je de trillingen van de E-Stimulatie Rabbit Vibrator tot wel 15 meter vanaf jouw plek sturen. De vibrator heeft ook een USB-oplaadbare batterij waarmee je op elk moment gebruikt kan maken van je trilplezier.

Voor wie is de E-Stimulatie Rabbit Vibrator geschikt?

De E-Stimulatie Rabbit Vibrator is gemaakt voor zowel singles als koppels die meer uit hun seksuele beleving willen halen. Zowel mannen als vrouwen kunnen ervan genieten. En met de draadloze afstandsbediening kun je jouw gezelschap op afstand verleiden.

De combinatie van zeven krachtige vibratie-instellingen en tien E-Stimulatie-opties geeft je orgasmes van een ander niveau. De E-Stimulatie Rabbit Vibrator helpt je ook om spieren te ontspannen en meer plezier uit je seksleven te halen.

Combineren met andere speeltjes en hygiëne

De E-Stimulatie Rabbit Vibrator biedt vele manieren om je seksleven spannender te maken. Combineer de E-Stimulator met andere speeltjes waaronder de vibrator van Ladykiller.nl. Ook kun je de E-Stimulatie Rabbit Vibrator combineren met onze -artikelen voor meer avontuur in de slaapkamer. Om de E-Stimulatie Rabbit Vibrator goed te reinigen, gebruik je lauwwarm water met zachte zeep.

Kom naar Ladykiller.nl en ontdek de kunst van seksuele bevrediging!

Kom naar Ladykiller.nl en ontdek de verleidelijke voorloper van seksuele bevrediging met de E-Stimulatie Rabbit Vibrator. Verken je seksuele fantasieën, bevrijd je verbeelding en ervaar meer plezier, verlangen en bevrediging in je leven.

Onze welbekende online shop heeft veel avonturen die je seksleven het gevoel kan geven van een millefiori. Daarom bevelen we aan dat je andere klassieke speeltjes, zoals cockrings en andere bij ons koopt. Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan obligatie-artikelen voor meer avontuur in de slaapkamer.

Kom naar Ladykiller.nl en ontdek de E-Stimulatie Rabbit Vibrator vandaag nog – de must-have vibrator voor een seksuele sensatie die je nooit voor mogelijk zou hebben gehouden!