Prikkel je vrijpartij met de Durex Play Crazy Cherry – 100 ml

De Play Crazy Cherry – 100 ml is een inspirerende massagegelie met smaak die de prikkels op je vrijpartij naar een nieuw niveau tilt. De gelie bevat anti-allergie ingrediënten en is vrij van parabenen, zodat je veilig en gerust speelt. De Crazy Cherry – 100 ml heeft een handige pipetverpakking die je discreet en makkelijk kunt appliceren. Door de smaak en waanzinnige geur ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring.

Functies en voordelen van Durex Play Crazy Cherry – 100 ml

De Durex Play Crazy Cherry – 100 ml biedt vele voordelen en functies, waaronder:

 • Een kamerspray gel met smaak
 • Zorgt voor een sensuele massageervaring
 • Ondersteunt een veilig en gebalanceerd speelcomfort
 • Bevat 100% anti-allergie ingrediënten
 • Vrij van parabenen
 • Met een handige pipetverpakking
 • Verfrist en invigoreert libido

Wat is Durex Play Crazy Cherry – 100 ml?

De Durex Play Crazy Cherry – 100 ml is een massagegelie met smaak die de sensuele spanningen in de slaapkamer intenser maakt. De ingrediënten zijn 100% anti-allergisch, dus je kunt elke dag direct aan de slag. Ideaal om koppels spannend te verwennen in de mooiste momenten. Alle ingrediënten zijn ook parabenenvrij, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de producten die je gebruikt.

Door het gebruik van de Durex Play Crazy Cherry – 100 ml voelen koppels tot wel 7 uur een sensuele zachtheid door hun hele lichaam. Bovendien heeft de gelie een heerlijke aardbeismaak én een verrukkelijke geur. De kostbare elixer heeft een gemakkelijk applicatie door middel van de pipetspray. Zo is het direct klaar voor gebruik.

Hoe gebruik je Durex Play Crazy Cherry – 100 ml?

Het gebruik van Durex Play Crazy Cherry – 100 ml is kinderlijk eenvoudig. Om ervan te genieten, volg je simpelweg de onderstaande stappen:

 1. Open de fles met pipet verpakking.
 2. Strooi de massage gelie gelijkmatig op de huid.
 3. Gebruik je vingers om de gelie fijn te masseren.
 4. Geniet van de prikkelende kamerspray die je belevenis naar een ander niveau tilt.

Voor wie is Durex Play Crazy Cherry – 100 ml geschikt?

De Durex Play Crazy Cherry – 100 ml is geschikt voor mensen van alle leeftijden die van hun ervaring in de slaapkamer iets extra's willen maken. Voor mensen die op zoek zijn naar powering sensationele sensationele sensuele ervaringen. Voor koppels die hun sexuele verbondenheid versterken met extra intieme momenten. Voor mensen die op zoek zijn naar een geliefde massage-ervaring met een zoete smaak.

De Durex Play Crazy Cherry – 100 ml is een waardevol speeltje dat je prikkels naar een hoger niveau tilt door de aardbeismaak én verrukkelijke geur. De gelie helpt je ook om je leven spannender te maken met intieme momenten. In combinatie met andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl kun je je seksleven verrijken en versnellen.

Hoe kan de Durex Play Crazy Cherry – 100 ml jouw leven verbeteren?

Met de Durex Play Crazy Cherry – 100 ml kun je veel voordelen genieten, zoals:

 • Verbeter je seksleven, waardoor je beter bent voorbereid op intieme momenten.
 • Verrijk je leven met kostbare geliefde ervaringen.
 • Geniet van een kamerspray met een zoete smaak.
 • Maak je seksleven intenser met extra krachtige prikkels.
 • Voeg extra verfijning toe aan je vrijpartij met een zoete aardbeismaak en geur.
 • Verbeter je intieme stemming met anti-allergie ingrediënten.

De Durex Play Crazy Cherry – 100 ml heeft alles wat je nodig hebt om seksuele spanningen toe te voegen en om seksueel plezier te ervaren. Bovendien kun je de gelie combineren met andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl.

Wist je dat je de Durex Play Crazy Cherry – 100 ml, net als alle andere speeltjes, eenvoudig met warm water en milde zeep kunt reinigen? Gebruik gewoon lauw water en een milde zeep om de gelie tijdens elk gebruik te reinigen om zo de best mogelijke hygiëne te ervaren.

Geniet van de extase met Durex Play Crazy Cherry – 100 ml

Het is tijd om je seksleven op te peppen met de Durex Play Crazy Cherry – 100 ml. Deze spannende massagegelie garandeert een intieme ervaring met een romige smaak, waardoor koppels elkaar intenser van top tot teen verwennen. Vergeet niet om andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl te gebruiken voor een ervaring.

Als je op zoek bent naar iets leuks en spannends, probeer dan de Durex Play Crazy Cherry – 100 ml. Neem het risico en geniet van het gerief dat deze kostbare gel apotheose brengt in je leven. Inspirerend en sensatielijk, de Durex Play Crazy Cherry – 100 ml is een fantastische manier om je seksleven te verrijken en jezelf de heerlijke vreugde en liefdesvervulling te geven die je verdient.

Merk

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

3059948003687