Dubbele Dong voor spannende seksuele avonturen – 33 cm

De Dubbele Dong 33 cm van Ladykiller.nl is aankomend seksspeeltje dat alleen geschikt is voor de gevorderde seksspeelgoed-gebruiker die op zoek is naar spannende seksuele avonturen. Of je alleen bent of met de partner, deze dubbele dong is een heerlijk seksspeeltje waar je vele uren mee kan experimenteren.

De Dubbele Dong – 33 cm biedt:
• Een realistisch uitziende dubbele van 33 cm
• Een ergonomisch ontwerp dat goed past in verschillende posities
• Gemaakt van siliconen voor een realistisch gevoel
• Is waterdicht
• Neemt weinig opslagruimte in beslag

Wat is de Dubbele Dong – 33 cm?

De Dubbele Dong – 33 cm, ook wel “Double Dong” genoemd, is een ergonomisch ontwerp dat optimaal comfort biedt tijdens de seksuele spelletjes. Het is een siliconen seksspeeltje met twee dildo's met realistische grootte die uitstekend geschikt is om jou en je partner die ultieme bevrediging te geven. De dubbel dildo is een geweldig alternatief voor het kopen van twee verschillende toys en zorgt dat je geld kunt besparen bij het kopen van één toy.

Hoe gebruik je de Dubbele Dong – 33 cm?

De dubbele dong kan dienst doen in verschillende posities, waaronder solo, dubbel, klaarkomen en om te verwennen. De realistische vormen en het comfortabele materiaal zorgen ervoor dat je een onvergelijkbare seksuele beleving krijgt. Je kunt de dubbele dong ook gebruiken om je seksspeeltje arsenaal te vergroten voor meer spannende situaties.

Voor wie is de Dubbele Dong – 33 cm bedoeld?

De dubbele dong is geschikt voor alle gebruikers. Of je alleen bent of met je partner, de dubbele dong biedt spannende seksuele uitdagingen die voor veel variatie zorgen. Of je ervaren bent met seks speeltjes of er voor het eerst mee speelt. Of je nu een man of vrouw bent, de dubbele dong biedt een geweldige mogelijkheid om meer voldoening te krijgen uit je seksspeeltjes arsenaal.

Hoe verbetert Dubbele Dong – 33 cm je seksleven?

De dubbele dong is een ervaring die je nooit zult vergeten. Het is heerlijk om ermee te experimenteren en het biedt de kans om alternatieven te ontwikkelen voor de traditionele seksuele posities, waarbij je een liefdevol en passievol seksleven kunt creëren. De Dubbele Dong – 33 cm is flexibel en zacht, waardoor het veel comfort en plezier biedt tijdens het spelen in de slaapkamer.

Met welke andere sexspeeltjes kan je Dubbele Dong – 33 cm gebruiken?

Er zijn veel andere sexspeeltjes die je samen met de Dubbele Dong – 33 cm kunt gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een , pluggen en andere seksspeeltjes combineren om de ervaring nog meer te verbeteren. Laat je fantasie de vrije loop en probeer verschillende combinaties met de Dubbele Dong – 33 cm om uit te zoeken wat het beste bij je past.

Hoe moet je de Dubbele Dong – 33 cm reinigen?

Het is belangrijk om de Dubbele Dong – 33 cm goed te reinigen na gebruik. Je kunt dit makkelijk en snel doen met een milde zeep en warm water. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen zoals chloor, spiritus of andere chemische middelen die de materialen beschadigen. Droog de Dubbele Dong – 33 cm na het reinigen altijd goed af met een schone doek of papieren handdoek.

Probeer de Dubbele Dong – 33 cm uit en bestel vandaag nog online!

Ben jij van plan om een keer iets anders te proberen in bed? Bestel dan de Dubbele Dong – 33 cm vandaag nog online bij Ladykiller.nl en ervaar het ultieme seksspeelgoed. En verras je eigen of je partner met de unieke beleving die de Dubbele Dong – 33 cm je te bieden heeft, om samen volledig te genieten.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421084301