De Dual Enhancer – Cockring is een revolutionair sextoy dat voor ultieme plezier voor zowel hem als haar zorgt. De cockring is gemaakt van flexibel en sterk materiaal. Hij heeft twee vibrerende motoren die je gezamenlijk of afzonderlijk kan gebruiken. De Dual Enhancer – Cockring is perfect bedoeld voor koppels die op zoek zijn naar iets nieuws en spannends om hun seksleven te verrijken.

Eigenschappen van de Dual Enhancer – Cockring:
– Flexibel materiaal
– Twee vibrerende motoren met verschillende frequenties
– Spatwaterdicht
– Gemakkelijk schoon te maken
– Beschikbaar in verschillende maten

Wat is de Dual Enhancer – Cockring?

De Dual Enhancer – Cockring is een innovatief sextoy voor koppels die op zoek zijn naar wat extra plezier in hun relatie. De cockring is een combinatie van een en een cockring. Deze vibrerende cockring heeft twee krachtige motoren die je afzonderlijk of samen kan gebruiken. Het flexibele materiaal maakt hem comfortabel om te dragen.

Hoe gebruik je de Dual Enhancer – Cockring?

Het gebruik van de Dual Enhancer – Cockring is eenvoudig. Om de cockring aan te brengen dien je deze over de penis en de ballen te doen. Zodra de cockring op de juiste plek is geplaatst kunnen beide motoren worden geactiveerd. Voor gevoeligere partners dien je de intensiteit en frequenties van de motoren op een lagere instelling te plaatsen.

Voor wie is de Dual Enhancer – Cockring bedoeld?

De Dual Enhancer – Cockring is geschikt voor iedereen die op zoek is naar iets nieuws om hun seksleven te verrijken. Omdat de Dual Enhancer – Cockring is gemaakt van flexibel materiaal is deze te gebruiken door mensen van elk geslacht en elke leeftijd. De twee vibrerende motoren zorgen voor intense stimulatie van de , penis en anus.

Hoe kan de Dual Enhancer – Cockring je seksleven verbeteren?

Met Dual Enhancer – Cockring kan dat seksleven naar een hoger plan worden getild. De flexibele materialen en de twee erg krachtige motoren zorgen voor intense stimulatie. Stimulatie met de dual enhancer kan je seksueel genot naar hele andere hoogtes bracht. De intensiteit van de stimulatie kan worden aangepast en gaat zelfs zo ver dat de Dual Enhancer als een handsfree vibrator kan worden gebruikt die je meeneemt naar hele andere seksuele plekken.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Dual Enhancer – Cockring gebruiken?

De Dual Enhancer – Cockring kan zowel solo als met andere sextoys worden gebruikt. De cockring is het leukste in combinatie met andere sextoys. Denk hierbij aan vibrerende , plugstapels en . Wanneer je de Dual Enhancer – Cockring met een vibrator gebruikt, kan het intensiteitsniveau worden verhoogd.

Hoe maak je de Dual Enhancer – Cockring schoon?

Het is belangrijk om de Dual Enhancer – Cockring na gebruik schoon te maken. Niet alleen om het afgebroken hygiëne, maar ook om de levensduur van het sextoy te verlengen. Om de Dual Enhancer – Cockring te reininen, gebruik je een mild, antibacterieel zeepsop met warm water. Daarna kan je het reactie afnemen met een droge, niet-metallic doek.

Koop de Dual Enhancer – Cockring bij Ladykiller.nl

De Dual Enhancer – Cockring is een must-have sextoy voor elke sekshop-fanaat. Probeer je seksleven te verrijken met de Dual Enhancer – Cockring bij Ladykiller.nl. Onze seksshop heeft een selectie aan Dual Enhancers in verschillende maten en designs. Je kan kiezen uit een glanzend zilver of een matzwart model. Bestel jouw Dual Enhancer – Cockring bij Ladykiller.nl!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903846937