De Dual Enhancer – Black is een vibrerend sextoy voor partnership dat plezier en stimulatie voor beide partners in een uniek teampakket biedt. Het is een supergave, innovatieve manier om de liefde aandoening te verhogen. Hieronder de eigenschappen van de Dual Enhancer – Black op een rijtje:

– Gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal.
– Voorzien van twee vibrerende motoren, één voor ieder partner.
– 15+ verschillende vibratie patroon en standen waarmee het seksleven aangenaam kan worden verrijkt.
– Speeltje bedraagt 102mm en biedt een gemakkelijk te gebruiken design.
– De Dual Enhancer – Black komt geleverd met USB-oplaadkabel, waarmee de hoge kwaliteit sextoy meerdere sessies stroom voeding kan krijgen.

Wat is de Dual Enhancer – Black?

De Dual Enhancer – Black is een vibrerend sextoy voor partnership dat twee vibrerende motoren combineert. De intuïtieve bedieningselementen van de Dual Enhancer – Black maken het gemakkelijk om te gebruiken tijdens de meest intensieve sessies. Het siliconen materiaal is comfortabel en biedt een fijn gevoel bij aanraking, waardoor je met de Dual Enhancer – Black optimaal van de extra vibraties kunt gaan genieten. De Dual Enhancer – Black is 102mm lang en heeft een eenvoudig te bedienen design; de control knop maakt het mogelijk om door de verschillende vibratie standen te switchen. De Dual Enhancer – Black wordt aangedreven door twee krachtige motoren; de twee partners kunnen hierdoor dezelfde vibraties ontvangen.

Hoe wordt de Dual Enhancer – Black gebruikt?

De Dual Enhancer – Black kan eenvoudig gebruikt worden en is geschikt voor alle sextypes. Om de Dual Enhancer – Black te gebruiken, moeten beide partner de buitenste haakjes van de Dual Enhancer – Black om de penis schuiven zodat de motoren direct contact maken met de penis. Als de Dual Enhancer – Black is geplaatst, kun je met de control knop door de verschillende vibratiespatronen en vibratie standen scrollen om de vibratie intensiteiten variabel te stellen. De Dual Enhancer – Black kan tijdens verschillende activiteiten gebruikt worden zoals , seks en .

Voor wie is de Dual Enhancer – Black bedoeld?

De Dual Enhancer – Black is voor stellen die het seksleven willen verrijken en verbeteren. Paren die leuker en intenser willen gaan genieten kunenn met Dual Enhancer – Black een spannende ervaring meemaken en voor twee partners geschikt plezier hebben. Ook stellen die opzoek zijn naar iets unieks kunnen uitstekend genieten met Dual Enhancer – Black. De Dual Enhancer – Black biedt, dankzij de twee krachtige, vibrerende motoren, een unieke seks ervaring waardoor het seksleven weer spannend wordt gemaakt.

Hoe kan de Dual Enhancer – Black je seksleven verbeteren?

Met Dual Enhancer – Black kun je je seksleven op een intieme en plezierige manier opleuken. Door de sessie met verschillende vibratie standen en vibratiespatronen aangenamer en spannender te maken, blijfen partners betrokken en kunnen ze direct genieten van meerdere vibraties. Het toevoegen van Dual Enhancer – Black aan de seks sessie verhoogt de genot tussen partners waardoor je seksleven intenser wordt. Ook kan Dual Enhancer – Black worden gebruikt tijdens het voorspel of Kan Duo Enhancer –

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903846951