Als je op zoek bent naar een opwindend en liefdevol seksspeeltje om je seksuele ervaring te verrijken, dan is de Dripsticks – 3 pack – White een geweldige optie. Deze kleine verstopte speeltjes zijn perfect voor koppels die de saaie routine willen verleggen en hun seksleven blijven aanvullen. Dit bijzonder veelzijdige seksspeeltje is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en biedt bijna oneindig veel mogelijkheden. Met een 3-pack in White kun je eenvoudig je solo- en partner sessies nog intenser maken.

Wat zijn de Dripsticks – 3 pack – White?

De Dripsticks – 3 pack – White is een klein seksspeeltje met een gedraaid vorm. Het maakt niet uit of je het gebruikt tijdens alleen een solo-sessie of met je partner, want je kunt er urenlang genieten. De Dripsticks hebben een fijne, gladde textuur en ze glijden gemakkelijk in de vagina. Ze komen met een vloeibare siliconen olie die het gemakkelijker maakt om meer sensationele plezier te ervaren. Naast de siliconen olie, hebben de Dripsticks ook een indrukwekkend handvat dat voorzien is van een geribbeld oppervlak voor extra stimulatie.

Hoe gebruik je de Dripsticks – 3 pack – White?

De Dripsticks – 3 pack – White zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Als je alleen speelt, pak dan één van de drie Dripsticks, voeg enkele druppels van de bijgeleverde siliconen olie toe, voeg wat extra lub aan de buitenkant en stuur de Dripstick in. U kunt de verdraaide vorm gebruiken om verschillende clitorale of stimulatie te ervaren. U kunt ook stoten met het handvat gebruiken als u meer stimulatie nodig hebt op andere gevoelige gebieden. Als je met je partner speelt, is het ook leuk om de Dripsticks in te zetten als je partner stimuleert.

Voor wie is de Dripsticks – 3 pack – White bedoeld?

De Dripsticks – 3 pack – White is bedoeld voor koppels die een extra stimulatie in hun seksleven nodig hebben. Het speeltje is ideaal voor zowel vrouwen als mannen die erin geïnteresseerd zijn het seksuele plezier te verhogen. Of je nu voor maximaal stimulatie en diepe penetratie bent of als je op zoek bent naar subtiele maar , de Dripsticks hebben iets voor iedereen.

Hoe verbeteren de Dripsticks – 3 pack – White je seksleven?

De Dripsticks – 3 pack – White hebben het vermogen om je seksleven op te frissen. Door de geribbelde oppervlakte en het verdraaide design voor kan de Dripstick je orgasme-game op een hoger niveau brengen. Je zult onmiddellijk een spectaculair verschil in je orgasme intensiteit en duur merken. Bovendien heeft het seksspeeltje een lange levensduur. Het is gemaakt van premium siliconen dat gemakkelijk schoon te maken is, wat het de meest betaalbare en duurzame optie maakt als het gaat om seksspeeltjes.

Met welke andere seksspeeltjes en toys kun je de Dripsticks – 3 pack – White gebruiken?

De Dripsticks – 3 pack – White kunnen worden gecombineerd met andere seksspeeltjes om een ​​ongelooflijk opwindend gevoel te creëren. Zo kun je bijvoorbeeld de Dripsticks gebruiken naast een voor nog meer stimulatie in de vagina. Je kunt de Dripsticks ook gebruiken met en/of zonder geschikte cockrings en anale beads.

Hoe moet je de Dripsticks – 3 pack – White reinigen?

Je moet de Dripsticks – 3 pack – White na elk gebruik grondig schoonmaken of met antibacteriële reinigingsmiddelen schoonmaken om eventuele bacteriën te verwijderen. Verwijder eerst het overtollige lub en olie, maak de Dripsticks dan met warm water en een mild reinigingsmiddel schoon. Maak de Dripsticks daarna schoon met warm water en afdrogen met een schoon doekje. Laat de Dripsticks na het schoonmaken aan de lucht drogen alvorens ze op te bergen.

Raad aan de klant aan om de Dripsticks – 3 pack – White te proberen en in onze seksshop Ladykiller.nl te kopen.

De Dripsticks – 3 pack – White zijn een must-have in elke seksuele speeltjescollectie. Het seksspeeltje helpt je seksleven te verrijken en om opwindende nieuwe plezierige ervaringen te creëren met je partner of alleen. Als je het gevoel hebt dat je seksleven wat extra stimulatie nodig heeft, dan heb je alles wat je nodig hebt bij de Dripsticks – 3 pack – White. Kom dus zeker eens langs in onze seksshop Ladykiller.nl en bestel je Dripsticks – 3 pack – White vandaag nog. Je zult er geen spijt van krijgen!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

782421084837