Voel de macht van heerlijke sensaties met de Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink van Dream. Perfect voor koppels en singles die willen genieten van explosieve orgasmes en nieuwe ervaringen. Met zijn draadloze ontwerp is dit sextoy handig, veilig en makkelijk te bedienen. De Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink biedt je intieme verwennerij die je garant staat voor verrassende genotsonversnellingen.

Eigenschappen van de Dream – Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink:
• Multispeed vibration
• Waterproof
• Gemaakt van 100% silicoon
• Zacht, comfortabel en duurzaam
• Rechargeable
• Temperatuur gevoelig
• Discreet
• Incl. USB-oplaadkabel

Wat is de Dream – Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink?

De Dream – Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink is een krachtig, draadloos sextoy dat is gemaakt van 100% silicoon en is waterproof. Dit multifunctionele sextoy is temperatureel gevoelig, waardoor het je een realistischer sensatie geeft. Bovendien heeft het een discreet ontwerp, waardoor het je onvergetelijke seksuele ervaringen kan bezorgen. De gespierde kan worden gebruikt voor clitorale, vaginaal en anale stimulatie.

Hoe gebruik je de Dream – Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink?

De Dream – Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink is heel simpel te bedienen door de knoppen op de basis te gebruiken. De sextoy kan worden gebruikt met diverse massageolieën, en stuntproducts. Ook enkele kruidenpreparaten zullen je meer sensaties en meer kalmte bieden. Stimuleer je gevoelige plekjes met de verschillende snelheden zodat je het meeste uit je orgasme kunt halen.

Voor wie is de Dream – Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink bedoeld?

De Dream – Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink is de perfecte sextoy voor beginners en koppels die een draadloos sextoy zoeken dat makkelijk te bedienen is. De sextoy is stil, compact en toegankelijk, en ideaal voor zowel jou alleen als je partner. De Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink is ook een leuke manier om je eigen fantasieën en seksuele ervaringen te verkennen.

Hoe kan de Dream – Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink je seksleven verbeteren?

De Dream – Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink geeft toegankelijke seksuele verwennerij en kan je seksleven verbeteren door je intieme plekken meer te voelen en stimuleren. De temperatuur gevoelige stof bezorgt je nog meer intense gevoelens. Je voelt werkelijke sensaties die neigen naar meer en verrassende orgasmes. Bovendien is het een eenvoudig sextoy dat is gemaakt voor alle lichaamsdelen.

Met welke andere speeltjes of sextoys kun je de Dream – Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink gebruiken?

De Dream – Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink is compatibel met veel sextoys, zoals , , en penisringen. Voor dagelijks seksueel plezier met je partner kun je de sextoy eenvoudig gebruiken in combinatie met andere spannende toys. De Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink biedt je nog meer intieme sensaties bij jullie spelletjes.

Hoe moet je de Dream – Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink reinigen?

De Dream – Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink moet grondig worden gereinigd na elk gebruik. Geef na het gebruik de sextoy een goed bad in lauw water met een mild afwasmiddel en laat hem daarna goed drogen. Na het wassen en drogen kun je de sextoy desinfecteren met een desinfecterend middel of alcohol of je kunt een toy cleaner gebruiken. Als je geen toy cleaner hebt, kun je ook een babydoekje gebruiken.

Probeer de Dream – Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink

Laat je verwennen met deze magische sextoy van Dream en bestel deze vandaag nog bij onze seksshop Ladykiller.nl. De rechargeable silicoon bullet vibe – pink brengt je naar extatische seksuele ervaringen die je leven zullen verrijken. De heerlijke sensatie toen je voor het eerst de verrukkelijke vibraties voelde, die gepaard gaan met een explosieve orgasme, die je voor altijd blijven bijstaan. Bestel de Dream – Rechargeable Silicone Bullet Vibe – Pink, blijf veilig en geniet van onvermoeibare seksuele avonturen.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

782421083939