De Dream – Rabbit is een innovatieve en veelzijdige sextoy die niet alleen comfortabel is, maar ook een heerlijk gevoel geeft. Dit type vibrator is ontworpen met een speciale uiteinde, dat als een konijnoor is gevormd, wat meer bevrediging geeft en de fantasieën aanwakkert. Perfect voor koppels en singles, de Rabbit Vibrator biedt een oneindig aantal manieren om plezier te verbeteren.

Eigenschappen van de Dream – Rabbit Vibrator:

-Ideaal voor koppels en singles
-Dynamisch en veelzijdig ontwerp
-Het stimuleert de
-Krachtige vibraties voor stimulerende sensaties
-Konijnenoren voor extra bevrediging
-Premium kwaliteit siliconen

De Dream – Rabbit Vibrator is een revolutionaire vibrator met een dynamisch, veelzijdig ontwerp dat ideaal is voor singles en koppels die op zoek zijn naar een meer uitdagende manier van seksuele bevrediging. De vibrator heeft krachtige vibraties die heerlijk stimulatie geven aan verschillende delen van het lichaam. De vibrator heeft ook twee konijnenoren die vibraties afgeven die de G-spot versterken voor een unieke ervaring. In tegenstelling tot andere is de Dream – Rabbit Vibrator gemaakt van premium siliconen waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt.

Wat is de Dream – Rabbit Vibrator?

De Dream-Rabbit Vibrator is een zeer geavanceerd sextoy voor singles en koppels. Het heeft een dynamisch ontwerp met twee konijnenoren die vibraties afgeven die de G-spot stimuleren voor intense seksuele bevrediging en een realistische konijnen oor voor extra sensatie. De vibrator is gemaakt van premium siliconen om een zacht en comfortabel gevoel te creëren.

Hoe gebruik je de Dream – Rabbit Vibrator?

Gebruik de Rabbit Vibrator om de te stimuleren of druk er ook mee op de G-spot voor een extra sensatie. De twee konijnenoren geven zachte vibraties af, zodat je het een heerlijke sensatie kunt ervaren. Je kunt de vibrator ook gebruiken om op andere erogene zones te drukken, zodat je door het lichaam kunt trekken.

Voor wie is de Dream – Rabbit Vibrator?

De Dream – Rabbit Vibrator is perfect voor zowel koppels als singles. De konijnenoren geven intense vibraties af en kunnen spannend zijn tijdens en seksuele ervaringen. De vibrator is ook een geweldig speeltje voor solosex, waar je kunt experimenteren met verschillende manieren om jezelf te bevredigen en je fantasieën te verkennen.

Hoe kan de Dream – Rabbit Vibrator je seksleven verbeteren?

De Dream – Rabbit Vibrator is een unieke vibrator met krachtige vibraties en konijnenoren die je seksleven naar een hoger niveau kunnen tillen. Het kan helpen om je verbeeldingskracht te prikkelen en je te inspireren tot meer creatieve en spannende manieren om liefde te maken. De vibrator geeft je ook de mogelijkheid om rustig te experimenteren en te genieten van een meer intense orgasme.

Met welke andere sextoys en speeltjes kun je de Dream – Rabbit Vibrator gebruiken?

De Rabbit Vibrator is het perfecte speeltje om te combineren met andere sextoys. U kunt bijvoorbeeld een stootvibrator gebruiken om het vermogen te verhogen of twee vibrators gebruiken voor . U kunt ook een cockring of een balring gebruiken om meer langdurige plezier te ervaren.

Hoe om te gaan met de reiniging van je Dream – Rabbit Vibrator?

Goede hygiëne is essentieel bij het gebruik van je Rabbit Vibrator. Was de vibrator na elk gebruik met warm zeepwater of een speciale toy cleaner om schimmels en bacteriën te verwijderen. Na het wassen, droog je de vibrator af met een zachte, schone doek of papier.

Probeer de Dream – Rabbit Vibrator en koop deze bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een spannende manier om je seksleven te verbeteren, is de Dream – Rabbit Vibrator een geweldige keuze. Probeer het en je ervaart een nieuwe sensatie. Koop je Rabbit Vibrator vandaag nog bij Ladykiller.nl en ervaar hoe hij je seksleven kan verbeteren. Onze klantenservice staat klaar om al je vragen beantwoorden. Laat je verrassen door de Dream – Rabbit Vibrator.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311472236