Dream Of Me – Slipje – One Size is een sexy slipje dat is ontwikkeld om vrouwen te voorzien van extra comfort, verfijndheid en een ongeëvenaarde uitstraling. Met deze unieke pasvorm is dit slipje een must-have accessoire voor elke vrouw. Dankzij de One Size maat is het weer eenvoudig om perfect gekleed te gaan en met het exclusieve Dream Of Me logo kan u er zeker van zijn dat uw vrienden zullen weten dat u uw seksuele dagelijkse looks niet over het hoofd ziet. Hieronder volgt een overzicht van de bijzondere eigenschappen van het Dream Of Me – Slipje – One Size:

• Verfijnde en comfortabele pasvorm
• One Size maat die geschikt is voor vrijwel elke vrouw
• Uniek Dream Of Me logo voor extra flair
• Gemaakt van hoogwaardig materiaal
• Verkrijgbaar in verschillende stijlen

Wat is Dream Of Me – Slipje – One Size?

Dream Of Me – Slipje – One Size is een vrouwelijke sexy slipje met een unieke pasvorm en ongeëvenaarde flair. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Dankzij de perfecte pasvorm is dit slipje een ideale optie voor vrouwen die het perfecte uiterlijk willen bereiken. De One Size maat betekent dat dit slipje geschikt is voor vrijwel elke vrouw. Verder is het slipje voorzien het exclusieve Dream Of Me logo voor een extra trendy look.

Hoe kan ik Dream Of Me – Slipje – One Size gebruiken?

Dream Of Me – Slipje – One Size kan elke dag worden gedragen bij elke outfit. Het kan worden gecombineerd met verschillende soorten outfits, afhankelijk van de stijl die je met je kleding wilt uitdragen. Het slipje kan ook worden gebruikt als een sexy verrassing tijdens een avondje uit met uw partner.

Voor wie is Dream Of Me – Slipje – One Size bedoeld?

Dream Of Me – Slipje – One Size is vooral bedoeld voor vrouwen die extra comfort, verfijndheid en flair willen creëren in hun dagelijkse looks. Het slipje is geschikt voor vrijwel elke vrouw dankzij de One Size maat. Daarnaast is het slipje perfect voor vrouwen die zich graag sexy en uitdagend willen kleden tijdens een avondje uit of een thuis.

Hoe kan Dream Of Me – Slipje – One Size je seksleven verbeteren?

Dream Of Me – Slipje – One Size kan je seksleven een boost geven door te voorzien in extra comfort, zelfvertrouwen en verfijndheid. Met Dream Of Me – Slipje – One Size heb je geen gedoe meer met lastige kledinguitdagingen en kun je je volledig concentreren op het genieten van jouw seksleven.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik Dream Of Me – Slipje – One Size gebruiken?

Dream Of Me – Slipje – One Size kan worden gecombineerd met andere speeltjes en toys ter versterking van je seksuele beleving. Denk bijvoorbeeld aan , klemmen, en andere speeltjes voor extra stimulatie en verrassingen.

Hoe moet ik Dream Of Me – Slipje – One Size reinigen?

Dream Of Me – Slipje – One Size kan eenvoudig worden gereinigd door het te wassen met een fijne wasmiddel en met een zachte borstel te borstelen om het materiaal te behouden. Wees voorzichtig met het vastmaken van de sluiting als je het slipje wast. Laat het slipje vervolgens luchten om te laten drogen en hang het aan de verkeerde kant op om de elasticiteit te behouden.

Maak Dream Of Me – Slipje – One Size nu mee!

Dream Of Me – Slipje – One Size is de perfecte accessoire om verfijndheid, comfort en de juiste flair aan je dagelijkse looks toe te voegen. Wil je jouw seksleven een boost geven? Dan moet je Dream Of Me – Slipje – One Size echt een keer proberen. Je kunt jouw Dream Of Me – Slipje – One Size glimlach op je gezicht bekijken in onze seksshop Ladykiller.nl. Als je een bestelling plaatst, rekenen we geen verzendkosten.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

883045912886, 883045912893