Draped in Diamonds – Strass Nachthemd Set laat je stralen tijdens bijzondere seksmomenten. Deze verleidelijke en elegante lingerie set draagt bij aan sensuele momenten samen. De set bevat een sexy Nachtbietslipjs met naaldhakjes en gedrapeerde rhinestones, een lange ankaars choker zodat je de verrukkelijke Nachtbietslipjs kunt verhullen zodat hij nog meer aandacht opeist met sexy charme.

Eigenschappen van de Draped in Diamonds – Strass Nachthemd Set:
– Naaldhakjes om je benen langer te laten lijken
– Mooie gedrapeerde stranden.
– Lange charme ankaars choker
– Sexy Nachtbietslipjs in dezelfde stijl als het strand.

Wat is Draped in Diamonds – Strass Nachthemd Set?

Draped in Diamonds – Strass Nachthemd Set is een sexy Nachtbietslipjs met naaldhakjes en gedrapeerde rhinestones,welke geleverd wordt aangevuld met een lange ankaars charme choker. De lingerie set is volledig bedekt met kleine, fell gekleurde kristallen. Deze verleidelijke lingerie set doet je stralen tijdens bijzondere seksmomenten en beleeft aan sensuele momenten samen.

Hoe kan je gebruiken Draped in Diamonds – Strass Nachthemd Set?

Draped in Diamonds – Strass Nachthemd Set is de perfecte lingerie set voor een thuis, of bij een erotische soulmate. De kristallen stof is licht en zacht aan te raken, en is zeer comfortabel te dragen, maar ook mooi om te zien. Je partner zal je zeker verleiden met deze strass-nachtlook.

Voor wie is de Draped in Diamonds – Strass Nachthemd Set bedoeld?

Draped in Diamonds – Strass Nachthemd Set is bedoeld voor alle vrouwen die kleine uitdagingen aan willen gaan en die op zoek zijn naar een sexy avondje weg uit de dagelijkse monotonie. Deze lingerie set is perfect voor vrouwen die hun partner willen verrassen met een mooi en verleidelijk uiterlijk.

Hoe kan de Draped in Diamonds – Strass Nachthemd Set je seksleven verbeteren?

Met de Draped in Diamonds – Strass Nachthemd Set kun je een extra verrassingselement toevoegen aan je seksleven door middel van de opvallende kristallen stof. Draped in Diamonds – Strass Nachthemd Set aan te trekken is niet alleen verleidelijk voor je partner, maar het laat je ook vrouwelijk en sterk voelen. Daarnaast zal de kristallen stof jong en avontuurlijk over je uiterlijk laten zien.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Draped in Diamonds – Strass Nachthemd Set gebruiken?

Met Draped in Diamonds – Strass Nachthemd Set kun je verschillende andere speeltjes en toys gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld verleidelijke kleine , fetish speeltjes of verbergende clip-on bolletjes gebruiken om je seksleven op te vrolijken. Deze zullen de opwinding en sensualiteit bij je partner verhogen, evenals je eigen verrukken.

Hoe je de Draped in Diamonds – Strass Nachthemd Set kunt reinigen?

Om de hygiëne te behouden, is het belangrijk om de Draped in Diamonds – Strass Nachthemd Set na elk gebruik te reinigen. Gebruik milde wasmiddelen voor het wassen van de hoop en doe het handmatig in lauwwarm water. Niet wringen, stijven en niet in de droger plaatsen. Laat het natuurlijk drogen aan de lucht, voorkom verbleking, en bewarenm in een koele, droge plaats.

We raden je aan de Draped in Diamonds – Strass Nachthemd Set te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een romantische avond thuis of een avontuurlijk uiterlijk, is Draped in Diamonds – Strass Nachthemd Set de perfecte lingerie set voor jou. Laat je verrassen met de gedrapeerde kristallen voor een verleidelijke look. In de online seksshop, Ladykiller.nl, kan je deze set eenvoudig online kopen. Deze verleidelijke set zal je seksleven verbeteren en je romantische avonturen naar een hoger niveau tillen.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, , ,

Kleur

Barcode

810044748390, 810044748406, 810044748413, 810044748420