Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen Online Kopen bij Ladykiller.nl!

Als je op zoek bent naar een een uniek speeltje voor wat extra spanning in je slaapkamer dan is de Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen de perfecte keuze! Deze magnetische ballen van soft silicone hebben een heuse magneet in zich die veel verder gaat dan alleen de standaard vibratie. Je krijgt een uniek en intenser gevoel wat net even iets meer is dan alleen maar genot. Het is geen geheim dat de Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen je relatie een boost kan geven, omdat ze je genot naar een nog hoger niveau tillen. Bij Ladykiller.nl bieden we een grote selectie aan dit unieke speeltje aan en staan wij klaar om een geweldige ervaring aan te bieden.

Functies & Voordelen van de Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen

De Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen zijn speciaal gemaakt om je slaapkamer ervaring te verbeteren en zijn vooral ideaal als je single bent of in een relatie. De belangrijkste voordelen zijn:

Functies

  • Unieke silicone ballen met heerlijk gevormd design
  • vibratie in combinatie met magneticiteit
  • Arcade look die de spanning in je slaapkamer verhoogt
  • Eenvoudig te bedienen

Voordelen

  • Gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal
  • Ontworpen om de spanning en het genot te verhogen
  • Vormt een magneet tussen je en je partner die jullie verbindt
  • Verhoogt de intieme kwaliteit tussen de partners

Wat is de Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen?

De Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen is een speeltje dat ontworpen is om een boost te geven aan jouw slaapkamer ervaring. Deze magnetische ballen van soft silicone in combinatie met de vibratie geeft je een uniek en intenser gevoel dan de standaard vibratie. De ballen zijn bedoeld voor mensen die single zijn of in een relatie met of zonder regelmatig seksleven. Je voelt de magneet tussen je en je partner waardoor jullie in een huidige staat verkeren.

Hoe gebruik je de Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen?

De Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen zijn eenvoudig te bedienen. Om de ballen te activeren, hoef je alleen maar de knop op de bal ingedrukt te houden. Hierna voel je de magneet tussen je en je partner. Vervolgens moet je de Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen langzaam aan over je hele lichaam bewegen, waardoor je een warm, verwarmend gevoel krijgt. Als je de Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen uiteindelijk op je intieme zone draait boven de clitoris of op de top van je penis, heb je ultiem plezier.

Voor wie is de Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen geschikt?

De Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen is een veelzijdig speeltje geschikt voor iedereen. Voor singles en stellen kan dit speeltje door twee personen tegelijk worden gebruikt. Je kunt de ballen ook goed gebruiken in combinatie met andere speeltjes die in onze shop Ladykiller.nl te koop zijn, voor een optimaal erotisch beleving.

Hoe de Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen je leven kan verbeteren

De Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen zijn een perfect speeltje voor degene die op zoek zijn naar meer spanning in hun slaapkamer. Door de unieke combinatie van magnetische vibraties en handige design, zal dit speeltje uw slaapkamer ervaring naar een hoger niveau tillen. De bal geeft een intieme, verwarmende vibratie waardoor je een magneet vormt met je partner, waardoor jullie beiden genieten van het ultieme plezier.

Hoe combineer je de Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen met andere speeltjes?

De Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen zijn perfect om te combineren met andere speeltjes. In onze shop Ladykiller.nl hebben we een grote collectie aan speeltjes die speciaal ontworpen zijn om je slaapkamer ervaring te veranderen. Je kunt de Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen gebruiken in combinatie met de andere speeltjes voor een nog groter genot.

Hoe je de Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen reinigt

Het is belangrijk om je Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen na iedere sessie grondig schoon te maken. Als je de Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen tijdens het reinigen met olie of schuim er in komt, dan kan dit schadelijk zijn voor het speeltje. Om het speeltje grondig te reinigen kunt u een speciale toy cleaner gebruiken die je in onze shop Ladykiller.nl kunt kopen.

Probeer onze Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen in onze winkel Ladykiller.nl

Als je in de slaapkamer op zoek bent naar meer spanning of meer verkennen, dan is de Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen de perfecte keuze! Bij Ladykiller.nl hebben we een grote collectie aan dit unieke speeltje, waarmee je je slaapkamer ervaring voor jezelf en je partner naar een nieuw niveau kan tillen. Bovendien hebben we ook een grote selectie aan andere dingen zoals lingerie, kleding, lubricants, en veel meer, waarmee je je relatie kan verbeteren. Kom dus langs in onze winkel Ladykiller.nl of bezoek onze website om de Dragon's Orbs – Silicone Magnetische Ballen en andere producten te kopen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518033161