Dr Skin – Cock Vibes Dubbele Vibrator – Beige

De ultieme afspraakjes voor dubbele penetratie

De Dr. Skin – Cock Dubbele – Beige is de perfecte oplossing voor degenen onder ons die zich steeds afvragen hoe je dubbele penetratie kunt krijgen zonder te delen met een partner. De dubbele vibrator voegt twee toe aan één voeg en ontdekt nieuwe erogene zones. Ze heeft een lengte van 7.75 “en wordt geleverd met dubbele motoren die al je zoektochten mogelijk maken. De vibrators hebben ieder 5 vibratiestanden waardoor je precies de juiste intensiteit krijgt die je zoekt.

Met de Dr. Skin – Cock Vibes Dubbele Vibrator – Beige krijg je:

  • Vibrerende sensaties aan beide zijden voor twee stimulerende sensaties
  • 5 vibratieprogramma's voor meer plezier
  • Oneindige mogelijkheden wat betreft dubbele penetratie zonder een partner
  • Extreem zachte en soepele siliconen voor vol comfort
  • Gemakkelijk te reinigen

Wat is de Dr. Skin – Cock Vibes Dubbele Vibrator – Beige?

De Dr. Skin – Cock Vibes Dubbele Vibrator – Beige is de perfecte oplossing voor iedereen die speciale erogene zones wil ontdekken en meer afwisseling in hun seksleven wil. De vibrator is gemaakt van extreem zacht en soepel siliconen en is voorzien van dubbele motoren met 5 vibratieprogramma's voor een intensieve stimulatie. De vibrator heeft een lengte van 7.75 “en is uitgerust met twee aparte steunkussens aan beide zijden, zodat je dubbele sensaties krijgt terwijl de vibratoren worden aangepast aan jouw individuele behoeften.

Hoe gebruik je de Dr. Skin – Cock Vibes Dubbele Vibrator – Beige?

Om met de Dr. Skin – Cock Vibes Dubbele Vibrator – Beige te spelen, breng je eerst glijmiddel aan op de vibrator. Breng vervolgens genoeg glijmiddel aan aan jouw clitoris en binnenste schaamlippen zodat je er comfortabel mee kunt spelen. Als je de vibrator voor anale stimulatie wilt gebruiken, breng dan voldoende glijmiddel aan op je partner's anus en spreid deze vervolgens voorzichtig. Als je klaar bent, klik je gewoon op de knop om de vibratoren aan te zetten. Je kunt 6 inturnalen en 5 vibratiestanden instellen zodat je precies de juiste stimulatie krijgt. U kunt ook de verlichting aanpassen om het geheel in te stellen.

Voor wie is de Dr. Skin – Cock Vibes Dubbele Vibrator – Beige geschikt?

De Dr. Skin – Cock Vibes Dubbele Vibrator – Beige is perfect voor zowel solo als koppel spelen. De vibrator is extreem zacht en soepel voor comfortabel en intensief gebruik. Het is extreem eenvoudig om zowel anal als vaginale stimulatie uit te voeren met deze inschakelbare vibrator. Of je nu op zoek bent naar extra stimulatie tijdens masturbatie of het intenser maken van je speeltijd met een partner, de Dr. Skin – Cock Vibes Dubbele Vibrator – Beige zal je helemaal verwennen en laten genieten.

Combineer de Dr. Skin – Cock Vibes Dubbele Vibrator – Beige met andere speeltjes van Ladykiller.nl

De Dr. Skin – Cock Vibes Dubbele Vibrator – Beige is erg leuk om te combineren met andere speeltjes die we op Ladykiller.nl verkopen. Ons assortiment bevat ook veel andere interessante categorieën zoals strap-ons, slip, producten, verstelbare kralen, klemmen, edging kits, kleurrijke cockrings, vibrators, liefde-poppen, , cougar toys en smeermiddelen. Omdat we met veel verschillende toonaangevende merken samenwerken, kunnen we bovendien garanderen dat de kwaliteit van de artikelen die we verkopen altijd hoogstaand is en dat ze enorm veel plezier en comfort bieden!

Hoe reinig en onderhoud je de Dr. Skin – Cock Vibes Dubbele Vibrator – Beige?

De – Cock Vibes Dubbele Vibrator – Beige is gemaakt van medische silica die licht sanitair is. Om ervoor te zorgen dat de vibrator hygiënisch blijft, moet je de vibrator na ieder gebruik grondig reinigen met warm water en zeep. Het is ook belangrijk om het oplaadapparaat van de vibrator regelmatig schoon te maken met een schoonmaakdoekje.

Stop vandaag met dromen en start met genieten!

Ervaar nu zelf de ultieme dubbele penetratie met de Dr. Skin – Cock Vibes Dubbele Vibrator – Beige. Met deze vibrator krijg je two-sided, -powered sensaties die je een geweldige optie geven om de standaard seksuele posities te veranderen. Krijg verschillende sensaties door je partner of om je leven in de slaapkamer op te fleuren door alleen te spelen. Haal vandaag nog uw Dubbele Vibrator kopen bij Ladykiller en laat uzelf verwennen!

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Populariteit

Barcode

702730682548