De Double Tunnel Plug – Holle & Butt Plug

Gemak & Plezier met een Unieke en Unieke Stimulatie

De Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug van Ladykiller.nl geeft u een unieke en uitdagende stimulatie tijdens allerlei soorten seksuele spelletjes. De dubbele tunnels en de holle maakt deze But Plug een van de beste korte-termijn speeltjes op de markt. De Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug is gemaakt van hypoallergeen silicone met een open dubbel systeem. De laagste tunnel is hol en de bovenste tunnel heeft een open klik-systeem. Het systeem is ontworpen als een anti-lekkage, wat betekent dat wanneer de dubbele tunnels zijn ingebracht, zal het open-klik systeem de tunnels stevig gesloten houden en de benodigde lucht circuleren via de holle lager liggende tunnel door middel van het speciale ontwerp.

De Voordelen van de Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug

  • Unieke design van het dubbel tunnel-systeem in combinatie met de holle tunnel maakt deze Butt Plug perfect voor zowel korte als lange termijn spelletjes.
  • Gemaakt van hypoallergeen silicone dat giftig vrij is.
  • Beschermd door het open klik systeem.
  • Veelzijdig en kan zowel voor mannen als vrouwen worden gebruikt.

Wat is de Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug?

De Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug is een van de meest populaire korte-termijn speeltjes op de markt. Het is een kleine, gemakkelijk te hanteren Plug met twee tunnels voor een unieke stimulatie. Het speciale design heeft een holle lager liggende tunnel waardoor het open klik systeem de bovenste tunnel stevig gesloten houdt. Het holle onderste gedeelte is ontworpen om lucht te kunnen circuleren tijdens het spelen. De Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug is verder perfect voor alle soorten fantasieën.

Hoe gebruik je de Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug?

De Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug moet je met veel zorg gebruiken. Voordat je begint te spelen, moet je er je helemaal bij voelen om jezelf en je partner (als je in een partnerschip bent) te verwennen. Voordat je met de Plug begint:

  • Was je handen en het op te steken voorwerp.
  • Breng een anale smeermiddel aan zoals siliconen glijmiddel of een waterbasis glijmiddel.
  • Ga rustig op je rug liggen met gebogen benen.
  • Invoegen tijdens de ademhaling.
  • Blijf tijdens het spelen ontspannen.

Voor wie is de Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug geschikt?

De Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een unieke stimulatie zowel voor korte- als lange termijn spelletjes. De eerste-timers alsook ervaren spelers kunnen zich vermaken met deze Plug. De holle tunnel maakt deze Plug ook geschikt voor mensen die naar een verhoging van de sensaties zoeken, zonder de Plug te verwijderen.

Hoe verbetert de Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug het leven van onze klanten?

De Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug is een perfecte manier om je seksleven op te vrolijken. Met dit afzonderlijke speeltje kunnen seksliefhebbers lovelymomenten beleven in de veiligheid en enorm veel genot. Door zich af te zonderen van andere speeltjes in onze winkel, biedt de Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug een unieke ervaring. Onze klanten kunnen de Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug combineren met andere speeltjes uit onze winkel, zoals cockcages, lullenrings of voor maximale stimulatie en genot.

Hoe moet de Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug gereinigd worden?

De Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug is gemaakt van hypoallergeen silicone wat makkelijk te reinigen is met warm water en natte doek. Je moet vermijden om schurende spullen te gebruiken om je speeltjes te reinigen. Na het reinigen met warm water en natte doek, moet je het ook goed drogen met een zachte, schone doek.

Probeer de Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug en verkies Ladykiller.nl als uw portal

Als je op zoek bent naar een manier om je seksleven meer vaart te geven, bestel dan nu de Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug bij Ladykiller.nl. Hier vind je niet alleen de beste korte-termijn speeltjes, maar ook veelvarige en interessante speeltjes. In onze winkel verschillende categorieën aan speeltjes die zicht op het verbeteren van je seksleven, zoals vibraties, , grappigheidsspeeltjes en meer. Wacht dus niet en bestel huidig de Double Tunnel Plug – Holle Butt Plug en maak je leven in de slaapkamer leuker, spannender en gutser.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

, ,

Kleur

,

Barcode

852184004486, 852184004493, 852184004509, 852184004530, 852184004547, 854854005496